agavrailov 0 #1 Posted May 29, 2014 Предлагам темичка за надъхващи цитати на известни хора, щото гледам че няма, а много хора ги обичат! Аз ще започна пръв “Човек, който никога не прави грешки, никога не е опитвал нещо ново“ - Алберт Айнщайн “Възможностите идват, когато сме подготвени за тях!” - Проф. Антоанета Василева „Горският път се разделя на две и аз поемам по този, по-който са минавали по-малко хора, и това прави голямата разлика“ – Робърт Фрост Хайде, сега сте вие Quote Share this post Link to post Share on other sites
А. Чавдарова 56 #2 Posted May 29, 2014 "Не е първата, но ако заради нея си забравил имената на другите, това е достатъчно!"РемаркНадъхващо да обичате жените и колите си повече 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vesivanova 993 #3 Posted May 29, 2014 "Господ ще да е бил гений. Косата им... Казват, че в нея е всичко. Случвало ли ти се е да заровиш лицето си във водопад от къдрици и да искаш да заспиш завинаги? Или устните... Когато те докосват, е като първа глътка вино, след като си прекосил пустинята. Циците! Големи, малки... със зърна, втренчени в теб като перископи. И крака... не ми пука дали са като гръцки колони или втора ръка щеки... Между тях... е билетът за Рая. Трябва да пийна. Харесвам жените. Най-много от всичко. Далеч, далеч на второ място е ферарито..."Ал Пачино в „Усещане за жена“ 8 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ObiChLiFk0 495 #4 Posted May 29, 2014 цък няма цитат ето това е Quote Share this post Link to post Share on other sites
Венцо 496 #5 Posted May 29, 2014 "мое се осерим, ама нема се изложим"... не е на известен човек (баща ми), но пък е мото вече, за сметка на това 3 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Phunki 46 #6 Posted May 29, 2014 "Защото хората, които са достатъчно луди, да си мислят, че могат да променят света, са единствените, които го правят!" - Стив Джобс. 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Drone 467 #7 Posted May 29, 2014 Не е надъхващ цитат,но е един от най-любимите ми Ако твърде дълго се взираш в бездната,бездната ще се взре в теб Фридрих Ницше Quote Share this post Link to post Share on other sites
IVTEC 57 #8 Posted May 29, 2014 Любимият ми цитат, нещо като мое мото: DUM SPIRO SPERO От латински означава "Докато дишам, се надявам" Идеята на темата не е лоша, но аз предлагам да я помодифицираме мъничко. Тъй като форумът е автомобилен, нека освен другите цитати наблегнем на такива за автомобилите и свързаните с автомобилостроенето. Като например на Pirelli: Power is nothing without control. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tonji 457 #9 Posted May 29, 2014 I Have a theory that you can make any sentence seen profound by writing the name of a dead philosopher at the end of it. - Plato 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zlatozator 962 #10 Posted May 30, 2014 Нещо много актуално към ситуацията в момента: “Напускат страната си слаби хора, не силни, силните остават” - Джоко Росич 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hunter 735 #11 Posted June 10, 2014 Когато бях на пет, мама винаги ми казваше, че щастието е ключът към живота. Когато тръгнах на училище, ме попитаха какъв искам да стана, когато порасна. Аз отговорих "щастлив". Те ми казаха, че не разбирам задачата, а аз им казах, че те не разбират живота. 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
igniter 60 #12 Posted June 14, 2014 Успехът е 99% провал! - Соичиро Хонда 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hunter 735 #13 Posted June 19, 2014 В живота получаваш не това, което заслужаваш, ... а това, което си извоюваш... Quote Share this post Link to post Share on other sites
policeman 813 #14 Posted June 19, 2014 (edited) "The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred." Soichiro Honda Edited August 11, 2016 by policeman 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vesivanova 993 #15 Posted June 19, 2014 "Хората казват, че без любов не може да се живее.Аз лично смятам, че кислорода е по-важен."Д-р Хаус 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
darius 760 #16 Posted June 20, 2014 "Бързай бавно" Лична поговорка: "Ако нищо не измислиш, научи се да четеш"! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hunter 735 #17 Posted June 28, 2014 " Ти не си това, което е твоята работа. Ти не си парите, които имаш в банката. Не си колата, която караш. Не си съдържанието на портфейла си. Не си шибаният си костюм. Ти си всепокорният всемирен боклук..." 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Драгойчо 439 #18 Posted June 30, 2014 "По-добре пълна лудница, отколкото празно квото и да е!" Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hunter 735 #19 Posted July 5, 2014 В тоя дух... По - добре малък и тънък отпред, отколкото голям и дебел отзад... 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
barsi 264 #20 Posted August 3, 2014 Една китайска поговорка гласи:" Ако няма какво да кажеш, кажи някоя китайска поговорка. " 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ijp_cor 27 #21 Posted August 4, 2014 "Никой не може да те унижи без твое позволение." - Елинор Рузвелт любим мой цитат - повтарям го често на детето си. Quote Share this post Link to post Share on other sites
vesivanova 993 #22 Posted August 4, 2014 "Взимай от живота, докато още дишаш. В пръстта няма награди, а само мрак." Джо Абъркромби и "...И.Ш.Н.К.В.Т.И. или " Има Шибани Неща Които Винаги Те Издънват"". М. Крайтън 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kitty 175 #23 Posted August 4, 2014 Ask not what your country can do for you; ask what you can do for your country.J.F.KennedyВелик човек, жалко че си отива по такъв начин. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Drone 467 #24 Posted August 5, 2014 Happiness is not in the mere possession of money,it lies in the joy of achievement, in the thrill of creative effort. –Franklin Roosevelt 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vesivanova 993 #25 Posted March 12, 2015 "Всичко е лъжи. Просто някои са по-хубави от другите, това е всичко. Хората виждат онова,което си мислят, че виждат. Дори аз съм една лъжа. Но успявам да я пробутам.""Чудовищна команда" Т. ПратчетRIP, Master singer.... 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
IVO IvanOFF 538 #26 Posted March 12, 2015 Мързелът е талантът да си починеш преди да си се изморил ! Не знам кой е автора , ама мнооо ми пасва ! 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zlatozator 962 #27 Posted March 13, 2015 Цапнатият през устата, или най-запомнящите се цитати на Кларксън "За мен "Ферари" е умалена версия на Бог.""Високата скорост не е убила никого. Рязкото спиране прецаква нещата.""Непонятна ми е логиката на автобусните ленти - как така някой по-беден от мен ще пристига по-бързо там, закъдето съм тръгнал и аз?!""Винаги щом видя мъж над 50 години да кара кабрио, имам усещането, че гледам рекламен клип на "Виагра"."Защо в Англия не готвим кучета? Ами защото не можем. Откъде-накъде корейците ще правят автомобили?!""От 0 до 100 с "Порше Кайен" отнема 5 секунди и 50 л бензин. Що се отнася до дизайна на тази кола, виждал съм гангренясали рани, които изглеждат по-добре.""Алфа Ромео Брера е като Анджелина Джоли - всички сме чували, че е луда и се храни с лепило за тапети, но никой няма да й откаже, нали?""Тих" за дизел е като "възпитан" за убиец.""Винаги когато страдам от безсъние, поглеждам снимка на "Тойота Камри" и тутакси заспивам.""Една дума описва точно "Опел Вектра"- започва с "л" и завършва на "о", но не е "лято"."Рено Еспас" е добър ван, но не е нещо, с което трябва да се хвалиш. Все едно да викаш с цяло гърло: "Ехей, аз имам СИФИЛИС, най-добрата от венерическите болести!""Руснаците са най-отвратителните туристи на света. Разбира се, те са прекарали детството си, хранейки се с бетон и избягвайки изтезания всекидневно, затова днес не можем да ги виним, че се кипрят по плажовете с всевъзможни финтифлюшки, очила "Версаче" и впити до болка плувки "Спидо"."Никой във Франция не кара хубави коли. Това е така, защото французите са комунисти - страхуват се, че ако някой демонстрира заможност, не след дълго главата му ще падне отсечена в кофата.""В Индия колите не служат за придвижване от точка А до точка Б, а за преход от този свят на оня.""Когато англичаните се напиват, прихващат венерически болести. Когато шведите се напиват, се самоубиват.""Смятах, че съществата от "Мъже в черно" са измислени, докато не видях стюардесите на "Америкън еърлайнз". --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Източник: в-к Дневник 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Колега 203 #28 Posted April 8, 2015 Не съм толкова богат, че да си купувам евтини неща Quote Share this post Link to post Share on other sites
borko 30 367 #29 Posted July 4, 2015 Единствения начин за жена да се погрижи за себе си ,е да бъде от полза за мъж ,който може да си позволи да и бъде от полза!-Цитат от Бърнард Шоу! Quote Share this post Link to post Share on other sites
borko 30 367 #30 Posted July 6, 2015 Има само един начин да избегнем критиката на хората-да не правим нищо,да не казваме нищо ,ииии да бъдем нищо! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hunter 735 #31 Posted July 7, 2015 О-ооо, Боре,... вярвай ми... И тогава пак ще си трън в очите на някой и ще те захапи... 100 % гаранция. Живота наистина е лесен, но ние настоятелно си го правим труден ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
JoroHondata 101 #32 Posted July 7, 2015 (edited) Здравейте Моите "цитати" са тези от подписа ми и още няколко: 1. Умните са мързеливи, а глупавите- амбициозни (от преподавател от ВХТИ); 2. Старай се, за да заслужиш (било е написано на едно не много приятно място); 3. Работата те прави свободен (пак от не много приятното място); 4. Прави каквото трябва, да става каквото ще; Поздрави Edited August 18, 2016 by JoroHondata Quote Share this post Link to post Share on other sites
dctR 85 #33 Posted July 7, 2015 Живей живота си така, че когато умреш и дявола да ти запали свещ! - неизвестен автор 1 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hunter 735 #34 Posted July 7, 2015 А кой е дявола в това уравнение, ... много ми е интересно да се поясни... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hunter 735 #35 Posted July 11, 2015 Понякога живота се обърква и нямаш готов план,... затова, в такива моменти е хубаво да имаш топки... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
borko 30 367 #36 Posted July 15, 2015 Ако откриете път в живота без житейски трудности,бъдете сигурни че той не води до никъде! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
borko 30 367 #38 Posted July 16, 2015 Алкохолът е упойка ,с която да се издържи операцията наречена живот. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
6gen115hp 306 #39 Posted September 5, 2015 (edited) Човешкото око няма наяждане ... само 2 кубика пръст го наяждат . Edited September 5, 2015 by 6gen115hp Quote Share this post Link to post Share on other sites
TREACH 26 #40 Posted September 5, 2015 За смелите няма край, има ново начало! Quote Share this post Link to post Share on other sites