barsi 265 #1 Публикувано 9 Февруари, 2014 Здравейте, От цифра време имам сериозен проблем с ромите по кръстовищата. Говоря конкретно за кръстовището на бул. " Никола Петков" и "Борис III ", от към бензиностанцията. Какво ли не съм правил- гонил съм ги между колите, всеки път ми се лепят, защото колата ми е пернишка. Та- разправям се всеки път с тях. Ако са 1-2 става. Ама като са 6-8 човека тумба и налитат на бой. А другите шофери седят и се хилят повечето пъти. Говорим за наистина сериозна циганска наглост. Просто не ги понасям и не желая да ми се кръстят пред колата, да ми я пипат и да мажат по нея. Да не говорим, че се завират между колите и чат пат не мога да мина на зелено от тях. Напоследък звъня на 112. Даже ако има полиция на кръстовището им казвам и номерата на патрулките, защото е тяхна работа да ги гонят. Също така и ако минат и не направят нищо. Въпрос на време е да ме изпее някой и да гризна аз дръвцето от пътните полицай. По принцип трябва да ги глобяват, но кой ти дава входящи номера и обратна връзка... А циганите са все едни и същи. Днес пак го гоних един между колите, крещейки по него. Влаха, за който се сеща. И после жена ми ми пили, че съм на 27г млад татко и не ми отива. Та какво може да се направи? Това тяхното си е геноцид, а лопатина е незаконен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #2 Отговорено 9 Февруари, 2014 лопатина е незаконенАко правят нещо законно в живота си в никакъв случай не използвай лопатина! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NesTea 96 #3 Отговорено 10 Февруари, 2014 (Редактирано) вземи си един законен пистолет и следващия път им надупчи краката да ги видим ще смеят ли да стъпят на улицата повече, камо ли да ти налитат. Само бой и наказание за тая паплач мързелива мръсна! Редактирано 10 Февруари, 2014 от NesTea 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Imst 558 #4 Отговорено 10 Февруари, 2014 Мдам голяма напаст са. Аз заради тях (и задръстванията) избягвам да минавам по канала. Чат пат ги има и под "Моста на Влюбените". Това което правя е когато спра на светофара оставям по-голямо разстояние от предния и като стигнат при мен минавам напред, но и това не е спасение понякога. Веднъж помня една мацка нещо ги напсува и те и омацаха страничните стъкла Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #5 Отговорено 10 Февруари, 2014 (Редактирано) Дам под моста на влюбените мен са ми мили стъклото Повечето като ги видят пускат чистачките,но аз отзад все още нямам и циганката просто си отиде и си го изми,а аз си надух музиката и гледах в другата посока edit:Барси нали си от Перник,вземи си един винкел Редактирано 10 Февруари, 2014 от Drone Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #6 Отговорено 10 Февруари, 2014 Срещу повечето от тия винкел не ми и трябва. Аз влаха ако го ръкоположа един път ще го угася централно. Нищо, че ме гледа 2м и 80кила, ама не искам. Не искам дела и разправий, а на там отива. Отдеве и колегата избесня. Като го заспува чак жал ми стана за циганина Питам някой дали знае по закон какво мога да направя? Посегателство над частна собственост, предпоставка за ПТП ? Ясно е, че освен просия и за неправилно пресичане може да ги глобяват, ама... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 919 #7 Отговорено 11 Февруари, 2014 Kонсултирай се с адвокат!Иначе винаги ще си виновен! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krugan1984 46 #8 Отговорено 11 Февруари, 2014 А и измиване е силно казано, не се знае с каква гняс "мият", може да е урина например.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #9 Отговорено 11 Февруари, 2014 Аз също гоних един между колите първо му се видя на майтап но после бегаше много бързо. Сега изобщо не им се връзвам само пускам джама и им казвам че миенето ще е за тяхна сметка и ги заебвам досега се отказват. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #10 Отговорено 11 Февруари, 2014 (Редактирано) Най-разумното е да не слизаш от колата и да не се заяждаш, предизвикваш ги повече. Аз лично спирам няколко метра назад от предната кола на светофара, за да мога да "пълзя" напред като дойдат. Помахвам с пръст, че не искам да мият нищо. Пари не им давам. Продължавай да звъниш на 112, ако имаш нерви. Това с агресията, псуването, гоненето и тн е безумие и ще ти докара много, много проблеми. Избий си от главата да "съдиш", да повдигаш обвинения по какъвто и да е предтекст - ще ти коства безумно много нерви, ако изобщо намериш полицай, който да дойде, да успее да му вземе личната карта преди да избяга (ако има такава) и тогава да тръгнеш да си търсиш правата. И дори да успееш, това няма да ти реши проблема, напротив. вземи си един законен пистолет и следващия път им надупчи краката да ги видим ще смеят ли да стъпят на улицата повече, камо ли да ти налитат. Само бой и наказание за тая паплач мързелива мръсна! После ти ли ще ги лежиш тия с надупчените крака? Чудя се колко често се обмислят разните такива писаници или номера е моабета да върви просто? Редактирано 11 Февруари, 2014 от Veseliq 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #11 Отговорено 11 Февруари, 2014 Те са приспособени мулти-психолози. Не отвръщай на насоченото им внимание към теб и нищо няма да се случи. Все едно не съществуват! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Окич 69 #12 Отговорено 12 Февруари, 2014 Сериозно говоря, аз бих си купил газов пистолет, не мога да трая такива неща. Тази зима вдигнах чистачките да не залепнат, а приятелката ми като се прибира от работа ги е свалила, за да не откача. Помислила си е, че съседите са ги вдигнали, даже едвам ми каза за тях Ако дойдат такива микроби да ми цапат колата, ще откача, предпочитам да стои в кал до тавана Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stanchevvv 67 #13 Отговорено 12 Февруари, 2014 Ох болната ми тема. И аз съм звънял на 112 и ме караха само като идиот да описвам къде точно се намират , а всъщност май никой не иска да ги пипне. В крайна сметка ако държавата не може да се справи с някакви циганета по светофарите за какво да говорим? Това е столицата на България... Има един специален мангал ,който все едно ме е набелязал. Всеки път ...какво ли не правя - напред , назад няма махане! Продължава и накрая идва и чака. Никога не му давам - един път ме прокле да катастрофирам , друг път ме псува ,трети път само гледа лошо. На един пред мен му се изхрачи на стъклото!Тая скапана полиция няма желанието иначе начина е лесен! Много би ме зарадвала една масова акция на гражданите срещу тая сган. Да се хванат всички от светофарите и публично да бъдат унижавани Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Е. Ангелийн 3 #14 Отговорено 12 Февруари, 2014 Последният път като ми изми един стъклото, му казах "нямам пари", а той - "не че нямаш, не ти се дават"...оттогава ги посрещам с "пари не ми се дават" и не ме закачат, а варианта със "желязото" го забравете...удоволствието кратко, разправията голяма /сетете се, че на всяко кръстовище с подобни индивиди има достатъчно камери/... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #15 Отговорено 12 Февруари, 2014 Които уж са сложени да работят за нас, а се оказва обратното 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Е. Ангелийн 3 #16 Отговорено 12 Февруари, 2014 Които уж са сложени да работят за нас, а се оказва обратното ...за съжаление да... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 645 #17 Отговорено 12 Февруари, 2014 В България кучето и циганина са свещени животни,никой не ги закача.И няма оправия за дребните неща умишлено,за да не пожелаем оправия и за нещо по-сериозно,като корупция,бюрокрация,несправедливост,бедност.Проблемите с псетата и циганите,и други лесни за решение неща,отвличат вниманието от факта ,че държавата е фалирала и сме на дъното.И вече само народа може да спаси България. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #18 Отговорено 12 Февруари, 2014 Да де ама сме овце. 4-5 пъти съм бил аха да ги увъртя в шамарите. Няма случай да са наслизали хора от колите. Един път даже ми събра тумбата и пак всеки си трае в колата. Добре, че си имам нож във вратата, иначе...Начина е ясен- изкача един, от там повечето от колите и тия повече няма и да припарят, ама като сме овце си заслужаваме и корупцията и бюрокрацията и све. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове