Chris94 0 #1 Публикувано 4 Февруари, 2014 Здравейте това ми е първия пост тук и искам да попитам тази кола така като я гледате как я намирате понеже нямам средства за по-скъпа.http://www.cars.bg/c598986 Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cyreon 200 #2 Отговорено 4 Февруари, 2014 Рискова покупка с много неизвестни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Беселин 237 #3 Отговорено 4 Февруари, 2014 Бягай далече.Дори тези пари са много за тази коруба.Много неща е видяла през живота си и все неприятни.За 1500лв може да намериш по-читава кола, но най-вероятно няма да бъде Хонда.По-добре не си харчи парите за нищо.Изчакай, събери поне още толкова и тогава си търси кола. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #4 Отговорено 4 Февруари, 2014 (Редактирано) 22 годишна кола по снимки няма какво да й разбереш. Да беше на 5 годинки, да съдиш за състоянието по протъркан волан и колко перфектна е боята. Трябва да я видиш, покараш - купищата визуални компромиси са очаквани. Това, на което се надяваш да е със здрав двигател, скорости, непързалящ съединител и сравнително здраво окачване.Като цяло гледам, че искаш възможно най-евтината кола, която да е и мощна, до известна степен. Помисли освен парите за колата и за всички други ежедневни разходи - застраховки, данъци, ремонти, че и гориво (което ще ти е най-малкия харч, едва ли ще караш много) дали не е по-добра идея да си пазиш паричките, да работиш и ако всичко върви добре, след време да вземеш нещо по-ново и читаво за 3-4 хиляди. Иначе вероятно ще се сдобиеш с паметник на автомобилното изкуство.Редакция: Писал съм паралелно с Беселин и за това се припокриваме, но и като гледам има консенсус Редактирано 4 Февруари, 2014 от Veseliq Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #5 Отговорено 4 Февруари, 2014 Виж сега Минах по тоя път.Само точех лиги и накрая след като бачках като гламав цяло лято събрах 5к и си взех що годе читава кола Най-лесният начин е да отидеш в Германия едно лято и да събереш пари от там 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
626 410 #6 Отговорено 5 Февруари, 2014 Привет колега и аз като теб преди 2 години си търсих евтин и здрав Сивик. Намират се такива коли, но много трудно. Тази която си показал наистина е видяла много от живота и с тази черна предна броня веднаха се подразбира, че колата е била блъскана отпред (поне това аз си мисля, защото са пръснали пари за боя а накрая тази броня даже няма и шприц/основа). Търси друга, най-добре напълно стокова, само недей взима 1.3 карба, че ако решиш да правиш подобрения ще ти излезе много по скъпо отколкото 1.5. Късмет. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #7 Отговорено 5 Февруари, 2014 Чакайте сега. Може на човекът да му харесва колата в този й вид, при положение, че не е казал какво точно й харесва. Защо трябва да взима стокова и да я докарва до това състояние, след като и без това запазените сток-чета по улиците са рядкост. Предвид надлежно попълнените данни в профила, допускам и обявата в карс.бг да е на новорегистрирания колега, който няма 50 мнения, за да я пусне в "продава автомобили". Би било хитро да я промотира така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #8 Отговорено 5 Февруари, 2014 (Редактирано) Само като му видя описанието на обявата с тая маимуница, и си представям що за човек е, и що за кола ще вземеш, та тои не си прави труда една кирлива обява да публикува като хората - четливо, камоли да си е правил труда да поддържа тая кола по някъв начин :)/> Редактирано 5 Февруари, 2014 от Слави CR-V 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icko22 58 #9 Отговорено 5 Февруари, 2014 Да не говорим и за това че е навит на бартер но единствено за двуврата бензинка, а неговата е точно двуврата бензинка WTF :blink:/>. Не му е чиста грам работата, бегай с двеста от тази! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Chris94 0 #10 Отговорено 5 Февруари, 2014 (Редактирано) Мерси много за отговорите просто тези дни взех книгата :Д и имам само толкова пари горе долу и исках колата да си е за мене не да вземам на наще Отказах те ме много от този автомобил.. Мислех за 3ка бмв то цивика много ме радват http://www.cars.bg/c562723 Oh,my good! Редактирано 5 Февруари, 2014 от Chris94 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #11 Отговорено 5 Февруари, 2014 Мисли за фиат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Зион 35 #12 Отговорено 5 Февруари, 2014 Ама на теб комбинацията черно-синьо изглежда много те дърпа за очите -добре е че питаш за мнения,па решаваш... събирай пари и мечтай си за Nonda недей да купуваш "било какво"-трябва да хваща за очи и като паркираш колата и излизаш от нея да я гледаш докато не се блъснеш в пътния знак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
miromoshev 17 #13 Отговорено 6 Февруари, 2014 Мисли за фиат Щях да напиша същото, но колегата ме е изпреварил. За тия пари бих включил и Ланчия в играта. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #14 Отговорено 6 Февруари, 2014 Ма то аз се шегувах, ама ако намери читава делтичка 1,6 просто моторче не 16 клапанов, няма да има кои знае кви дертове. Или някое пунто 1,2 друго няма какво да вземе Браво и Брава отпадат тотално, ама като се сетя кви мъки го чакат с тях..... Знаете ли що италянките имат кори под двигателите, за да може след път квото е текло от двигателя спокоино да си го излееш от кората на определеното за целта място - пак в двигателя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kitu 30 #15 Отговорено 6 Февруари, 2014 Моята първа хонда беше кенеф в лошо състояние, но много си я харесвах и след това си взех доста по-читава. За 1500 няма да е кой знае какво,винаги нещо няма да и е наред, но гледай поне да е нещо което ще можеш да търпиш или поправиш на по-късен етап. В краина сметка колата е за да ти върши работа, а не да се жениш за нея. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Riko_Chervenia 102 #16 Отговорено 6 Февруари, 2014 Бреййййййй,как го наляхте човека! Той иска хонда,стига с тея наливки за разни други кочини.Тази втората е правена с доста повечко вкус и мерак,но тази цена хич не ий стои.Все пак е 21 годишна кола.Не е ясно в какво състояние е,може и всичко да ий е 6,а може и да замазва очите със външния си вид.Ти трябва като седнеш в една кола и сам да почувстваш дали това е твоята кола и чак след това да търсиш хора по-разбиращи от тебе да я поогледат и прегледат за да си сигурен какво купуваш! И не се нахвърляй на първата ,покарай няколко и сам ще видиш разликата между тях. Успрех с избора!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Беселин 237 #17 Отговорено 7 Февруари, 2014 (Редактирано) http://www.cars.bg/c562723 Oh,my good! :P/>/>/>Първо хвърлих един поглед и ти писах да отидеш на оглед.После обаче прочетох описанието на обявата.Имало е някакви интервенции по двигателя затова хубаво си помисли дали си заслужава.Според мен е малко рисковано начинание.Все пак нека и други по-компетентни колеги изкажат мнение. Редактирано 7 Февруари, 2014 от Беселин Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове