fenabg 2981 #1 Публикувано 31 Октомври, 2013 По изискване теми в тоя раздел тряя са с ника на този за които е темата .Да ама тази е за много хора на които няма ! да посоча имента и никовете е така защото не искам . Нещо зе да ми писва и аи и аз да попиша.Връщаме се назад две три години ,пазаря един двигател ,взимам го .Абсолютно сам упоменал че искам документи .Взех двигателя ,по непредвидени обстоятелства се наложи да го платя след месец докат трябваше да давам пари документи имаше после се оказа че няма . Аи преглътнах го .Има ролкана кол вал ма шпонката е трябвала на някои нямая , тръбите от водната помпа с тялото на термостата нямаги ,преглътнах ама и датчика за маслото и него го нямаше .Здраве.......Пазаря генерация за колата на един френд !!! плящам я на пред 600 +++ лева 7 или 8 месеца чакам .доиде скарахме се с човека спря да контактува с мен бил сам измамник . аи преглътнах го . закара я на друг да я монтира -негово право . Пичовете ми познати ударят на камък звънят отивам ми тя нестава срязахме я на 3 !!!/> места да стане . абе Здраве.Бяха ми останали части не ми трябваха и в тоя момент ми ги търсят аз па търся друга прелагам бартер аз давам кон получавам кокошка но така двама са доволни .да ма кокошката я няма .Здраве. Фен имаш ли еди какво си изгоря на колата ? - имам но е за моята даи да ползвам докат намеря .океи нема яд .два месеца връща се ма не тва дет сам дал па мани другото повредено . тая случка по две !!!/> Здраве докарват ми кола правя и нещо ,сипвам вода капачката преебана вадя нова да си прибере човека колата .Не се седи да ме пита ни как да я върне ни колко сам дал за нея има няма година случката по две с друг консуматив . мноо здраве. АААА забравих чакам и дръги документи обещани .барем кат ги няма и кат званя по тела дигнете го .Здраве. телефонно обаждане -фен помагаи шчупих вилицата на 1ва имаш ли ?Подробно обяснявам че имам от хидро кутия не от кабелна но сам на 99% сигурен че стават / нямам дръга в случая да ги меря /Предклагам пращам без наложен мериш ако стават цената е 10 кинта !!! ми ги пускаш .Абе мноо ти здраве.Звънисе фен имаш ли еди ко ? не нямам има от друг модел ! мисля че стават прати ми го ако не тава ше го върна .Е хубаво нестана ма кат сам опитал нещо да помогна защо си и платих доставката до мен за моята част с която се опитах пак на промоционална цена да помогна............................... здраве .лично и снимка на предни носачи имаш ли ? имам пращаи пращам . след два дена имам пратка на моите си носачи и пак аз си плащам да си прибера моите си части защото някои обаркал сниката .Здраве да е .Та кое тряя му е здраво на човек ,нервите ,вярата кое . Непиша имена няма и да ги напиша всеки ще се познае познае . И ако се сетя за още случки ще ги напиша .И както казах здраве да 20 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #2 Отговорено 31 Октомври, 2013 В тоя форум правилото е:Бой за да те уважават 9 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #3 Отговорено 31 Октомври, 2013 Фела, Нормално. Аз за това и спрях да се занимавам и да пиша. Лекичко ми писна. Всеки гледа как да те изюзди. Живи и здрави да са и дано им дойде някой ден акъла. Кофтито е, че накрая и ти като мен ще спреш да се бориш с вятърни мелници, ще почне да не ти пука за проблемите на останалите и ще си имаме един фен по- малко... 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #4 Отговорено 31 Октомври, 2013 Barsi , перфектно за един е не толкова идеално за друг Всичко различно от ново е късмет и вяра на другата страна.Иначе бисерите и при мен са много както и при всеки който се е сблъсквал с продажба или купуване на нещо. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Soichiroo 80 #5 Отговорено 31 Октомври, 2013 Акъла не ми стига вече.Какво е това племе каква е тази дивотия не мога да си обясня и аз от няколко години насам.Ако тръгна да обяснявам трябва да повтарям случките на Фена примерно ,а те са толкова много такива.Все омазан все зарит все да помагаш и все айде нищо здраве да е .... Ама то си писва няма как.Обясняваш хабиш си думите и насреща ти стена все едно ,ми нали за тебе се хаби човек бе тапук да не си блъскаш тиквата ти утре, ама никой не оценява.Аз знам доверието ни е голямо на такива хора,защото правим извод от себе си и от там идват проблемите за наша сметка та за каквото и да било от живота в тази държавица не само из форумните дебри...просто масово хората са зле в днешно време.Ама оправия няма да има това е ясно емоциите си минават,истинските фенове просто им писва и картинката е тъжна. 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #6 Отговорено 1 Ноември, 2013 За съжаление и аз се възползвах от добрината на Фена, без да искам.Обажда ми се човек (няма да споменавам име) от Ст.Загора и търси бутало с биела. Аз имам три здрави, но ги оставих на Фена да си върши работа с тях. Момчето от Ст. Загора обаче е много на зор - колата му е разглобена и буталото му трябва спешно. Звъня аз телефони, уговаряме се с Фена да избере от трите бутала най-читавото възможно(въпреки че и трите са безупречни....) и да го изпрати веднага за Ст. Загора. Фена обаче е много зает и ангажира жена си да занесе буталото до Еконт!На втория ден Фена ми се обажда и ми съобщава че пратката е отказана....Причината: буталото било дефектно. Цитирам: "razduta bila bielata"Фактите: трима човека въвлечени в схемата за 'помощ на колега'Резултатите: пълна загуба на време и пари 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #7 Отговорено 1 Ноември, 2013 Фен,добре дошъл 4 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pikaso906 168 #8 Отговорено 1 Ноември, 2013 Ах,че хубав тема.Никои не е застрахован от това даже и копчета да продаваш.Аз не се занимавам с продажба на части,но ми останаха части от смяната и тунинга на двигателя и си викам дай да продам нещо да финансирам по-нататъчни покупки.Звъни ми един съфорумец на които няма да споменавам името защото не знае,че зная и да видим до къде ще му стигне наглостта.Та звъни той и вика братле помагай съединителя ми се счупи колата ми трябва за утре.Ок имам съединител за теб на 5-600км не е имал време да ръждяса,150лв.И тоя понеже и преди сме комуникирали вика на мене един ще ми го прати утре за 50лв ама на мен ми трябва днес помогни,като за мене да е цената.Викам ок 50,50.Идвай и го взимай.Помагам на колега в беда разбираш ли.Дойде,стана търговията и след 2 дни гледам си съединителя продава се.Бре сигурно си е намерил чисто нов.Ама преди това му бях продал 2 изпускателни колектора за по 10 лв,щот му трябвали.След няколко дни си ги видях да се продават пак без цена.Оказало се,че не му трябват.До тук нищо странно.Само,че казах на един приятел,я звънни да го питаш за колко го продава тоя съединител.Звъни ми след малко и през сълзи от смях ми казва 150лв !!! Значи взима от балъка дето иска да му помогне за 50 и го дава за 150.Колекторите също не знам за колко ги е продал,но му продадох двигател с пазара цена поне 400лв за едва 130,защото неговия се скапал и му трябвал спешно.До ден днешен колата няма 1 снимка с вдигнат капак да видя дали изобщо го е сложил или пак е спечелил пари на мой гръб.Кви приятели кви познати?Ако не те завлече с пари пък ще се опита да направи пари на твой гръб.Чакам го сега да се обади и да каже трябва ми това и това,ама като за мене. 8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #9 Отговорено 1 Ноември, 2013 Тука гледам, само помощници са се събрали. Никой не продава с користна цел вече...Колкото повече неща продаваш, толкова по-вероятно е да попаднеш на несериозник насреща, но пак не е редно да се обобщават всички под общ знаменател. Затова трябва да се упоменават и конкретни имена. 7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #10 Отговорено 1 Ноември, 2013 (Редактирано) Абе цитирайте им имената и никовете на мишоците,че ми писна от задници тука! Редактирано 1 Ноември, 2013 от policeman 13 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan4o 3 #11 Отговорено 1 Ноември, 2013 (Редактирано) Абе цитирайте им имената и никовете на мишоците,че ми писна от задници тука!Ванка що да ги криете бре даваи им имената и толкова да знаят другите потребители от кво да се пазат, и мен са ме гърбили но по малко и заради тва ще помогна на хора които имат и минимални обноски ЧОВЕШКИ, А НЕ ЧЕКАИ БРАТО НА ЗОР СЪМ ПОМАГАИ зор има само на едно место у К...ФА другото с кинти кеш вече, колегата МИЯМОТО е много прав следва фразата на др. Путин а тя е БИИ ТВОИТЕ ДА ТЕ УВАЖАВАТ Редактирано 1 Ноември, 2013 от dan4o 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PeNaLTy 77 #12 Отговорено 1 Ноември, 2013 Еххххх , няма оправия ... Сега си спът спокойно, че може да са те завлякли с 10лв ама са успели да си покажат магариите...Подаваш пръст , налапват ти ръката. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #13 Отговорено 5 Ноември, 2013 Няма НЕ наказано добро Сигурен съм че сме доста хората, които може да дадем безброй примери като тези...особенно смешни и безочливи са тези с върнатите пратки за сметка на "помагача". Или такива дето ще платят "утре" а влачат 100-200лв с години...Просто вече помагам само на истински фенове и приятели от едно време. 9 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #14 Отговорено 7 Ноември, 2013 Леле как ме засърбяха пръститееее...че с течението на времето станах свидетел на чисто педалски постъпки от "пичове" които даже правосъдие раздават че и другите корят...Ванка,разбирам че си насъбрал,но това че си писал приятелю нищо няма да промени.Педалите ако се трогваха от писанки и имаха съвест нямаше да са такива.Ма нали сме джентълмени,имена нЕма да казваме.Да се ебем у пичовете да ти кажа...задниците трябва да се изтипосват,тва дето им го спестяваме НЕ е правилно ей... 9 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #15 Отговорено 15 Декември, 2013 Аз мислех да ходя за проблем с хондата при Миямото във Варна ,но щом такова му е мнението за всички хондаджии във форума ,няма да стъпя при него каквото и да стане с хондата! 3 13 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
d1ma 40 #16 Отговорено 16 Декември, 2013 Какво му е мнението???При Омбре е по зле работата... 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #17 Отговорено 17 Декември, 2013 Аз мислех да ходя за проблем с хондата при Миямото във Варна ,но щом такова му е мнението за всички хондаджии във форума ,няма да стъпя при него каквото и да стане с хондата! Колега къде и какво е написал Миямото че си вадиш такива генерални изводи? Или аз не виждам нещо такова или ти си измисляш някакви неща? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Драгойчо 439 #18 Отговорено 17 Декември, 2013 (Редактирано) Просто колегата е обяснил по сложния начин, че не разбира от сарказъм, използвайки Миямото като субект. Редактирано 17 Декември, 2013 от Драгойчо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #19 Отговорено 17 Декември, 2013 Именно и за това искам да го каже той щото по тоя начин уронва името на Миямото, който е и Модератор. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #20 Отговорено 22 Декември, 2013 А може в такъв случай да е по-добре че няма да стъпи при него?Ванка,размина ли ти вече?Прие ли факта че когато си добър се оказваш глупак,а лекетата са тарикати.Весели празници,всичко един ден се връща. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #21 Отговорено 22 Декември, 2013 те добричките хондаджии ще го излекуват Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #22 Отговорено 23 Декември, 2013 Казах го в смисъл че ако се придържа към това мото -бий своите за да те уважават,каквото и да означава за него това -нямам работа при него!Ако се е шегувал нещо ,явно не съм разбрал закачката! 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
no1else 162 #23 Отговорено 23 Декември, 2013 Е ти какво точно реши колега? Ще му закараш колата за ремонт и той ще те набие или какво? Кое точно те засегна в думите "Бий, за да те уважават"? Реши че е конкретно насочено срещу някой или какво? 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #24 Отговорено 23 Декември, 2013 Сега като погледнах назад мненията по темата ми стана ясно че е сарказъм ,ама като чета набързо и съм го разбрал погрешно MIYAMOTO,съжалявам брат за това което съм писъл ,извинявай!Да отиваме на софрата че с това чесане на клавиатурите ще минат празниците Поздрави на всички и весели празници!!! 3 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #25 Отговорено 18 Октомври, 2014 Така за тези които не ми знаят телефона той е 0898 520997 на този номер може да ме търсите като ви продават нещо което уж е направено или е било мое . А тоест ще помоля да не продавате скоростни кутии от мое име и че аз съм ги правил !!!!!!!!!!! 4 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове