CuPoMaX 2 #1 Публикувано 20 Юни, 2013 Бихте ли ме посъветветвали за конкретна обява http://www.cars.bg/c306978 как ви се струва?Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
longfinmako 14 #2 Отговорено 20 Юни, 2013 (Редактирано) Скоро един колега във форума търсеше и аз му бях постнал тази обява.На мен ми изглежда добре.Салонът е запазен,моторът е правилният.Само остава да отидеш на място и да я огледаш.Все ще има нещо,но като цяло ми се струва ОК.Волана може да е малко поизгорял,но според мен не е проблем.Успех Редактирано 20 Юни, 2013 от longfinmako Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NOVIQ 39 #3 Отговорено 20 Юни, 2013 На външен вид изглежда добре колега.Единственото притеснение според мен е това,че е внос от Италия за тези хора знам,че въобще не пазят колите си,но това може само на място да прецениш. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CuPoMaX 2 #4 Отговорено 20 Юни, 2013 Търсех точно кола от Италия поне да няма ръжди по нея че ръждата няма оправия.мисля до отида утре да я погледна пък дано ми хареса и да се прибера с нея. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
miromoshev 17 #5 Отговорено 20 Юни, 2013 На външен вид изглежда добре колега.Единственото притеснение според мен е това,че е внос от Италия за тези хора знам,че въобще не пазят колите си,но това може само на място да прецениш. И колко италианци лично познаваш, че така категорично ги сложи под общ знаменател всичките. Именно кола от Италия е правилният избор. Който не си е вземал гнила "японка", той не знай за какъв екшън става дума. Пък и моторите на Хонда са си дуракоустйчиви. Мога и да взема да обяснявам как северна Италия са техничари и хората, който аз познавам си поддържат колите, ама отиде вечерта. Пък може и да не ми вярвате, няма да се разсърдя 3 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivelin85 116 #6 Отговорено 20 Юни, 2013 На външен вид изглежда добре колега.Единственото притеснение според мен е това,че е внос от Италия за тези хора знам,че въобще не пазят колите си,но това може само на място да прецениш. и аз съм на това мнение кола от италия не ти трябва.може да изглежда добре,но нали знаете външният вид лъже понякога 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #7 Отговорено 20 Юни, 2013 Колега отивай,гледай,пробвай и ако ти хареса я взимай!Успех.Моята е от Италия и не съжалявам,няма точка ръжда.Мотор и окачване се правят,ама с ръждата оправия няма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
626 410 #8 Отговорено 20 Юни, 2013 Явно тук спорът ще е Италианка или Германка. Това не е Ауди или Мерцедес, че да тежи 2 тона и да има 2 см ламарина, това си е японка и единственото място от където трябва да се взима такава кола според мен е точно Италия. Както каза един колега по горе, да имаш японска кола от Германия/Австрия си е голям екшън. Имах Мазда от Германия и при второто и вдигане с крик той влезе в купето. Колега взимай колата, изглежда супер. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
canko79 5 #9 Отговорено 20 Юни, 2013 (Редактирано) Всичко сие до човек.Както у нас някой си подържат колите,други не.Имал съм три коли внос от Италия и от трите съм много доволен.Колата на женами също е от Италия,а тя щом нея е счупила значи няма проблеми. Редактирано 20 Юни, 2013 от canko79 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djoro 37 #10 Отговорено 20 Юни, 2013 Честно казано хваща окото , доста прилична .Не лоша цена , аз лично бих взел някой с мен който е сменил някоя друга хонда ей така да си каже думата . Пък ти после си решавай:lol:/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kembo 88 #11 Отговорено 20 Юни, 2013 Кола (ХОНДА) само от Италия. Колкото до конкретната изглежда доста добре и цената и е сравнително ниска с оглед Д15З6 . На твое място бих я взел. Само за статистиката двама мой приятели си взеха 6г 2000г единия от Германия другия от Италия .Покупките станаха наскоро. Германката в буквалния смисъл няма къде да се захване генерацията единствения начин е с тел и да се пробият дупки на тавана за да се върже телта . Тази от Италия е НЕРАЗЛИЧИМА от нова във всяко 1 отношение салон ,ходова част, двигател ! Аз като видя че кола е внесена от Германия или Австрия пожелавам лек ден на продавача ! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ADH-Honda 773 #12 Отговорено 21 Юни, 2013 Малко извън темата, но като прочетох това... ...Това не е Ауди или Мерцедес...... тия лежат на лаври и стереотипи на хората, които все още си мислят че маде ин жърмани и "мерцедес и останалите" са пословични. Всъщност, отдавна не е така и антикорозионната обработка на Мерцедес отдавна е под средното ниво. Примери ?: -тези две снимки са на W203 (С класа модел 1999), автомобил в класа на Акорда. - снимките са съответно на CLK и Е класа -W220 (S класата модел 1998 - 2005) - кола еталон в класа си струваща едно торба пари, а гниеща повече от опел (загледайте се по улиците като видите такава ес класа - масово са с прогнили долни ръбове на вратите и предни калници). За бусовете им да не говорим, гледки на Спринтери (това от долната снимка е VW LT, но то е същата машина) по на по-малко от 10 години и подобно състояние на ламарината е нормална за моделите: И т.н. По темата - мотор, ходова част, салон (скъсано, изгорен от цигари) и всичко механическо се прави по-лесно и излиза по-евтино, от колкото да кърпиш и боядисваш всяка пролет. Кърпенето на австрийки и германки не е решение на проблема, а временно (безсмислено наливане на пари) удължаване на доизживяването. Най-малкото един болт в двигателния обсег или нещо по окачването да му се наложи на човек да развие - още от там има разграничаване кола кола от къде е дошла (при италианка била и на 20+ години се отвърта все едно онзи ден е завъртяно, при занемарена австрийка германка често подобни случки са съпроводени с пръскане на спрейове WD40, мъки, псувни и доста често късане на болтове). А конкретната кола изглежда много добре от снимките и заслужава да бъде видяна. Късмет. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VOR 25 #13 Отговорено 21 Юни, 2013 Насочил си се към възможно най-добрия избор...това ,че е Италиянка не е проблем.., но ти вече си го разбрал. Мотора е страхотен , като разход / вървене ... На външен вид изглежда перфектно и е високото ниво с халогените . 3000 лв + 500 регистрация = 3500 + ГО + 200лв масла , филтри и ангренаж ..с 4000 тотал со на пътя. За сръвнение..моята е карам вече 6-а година и за този период съм навъртял точно 55 хил.км. и миналата седмица мсених ангренаж и...и 2 дена след това ми предложиха 3600 лв и не я дадох..щото сметнах ,че е неизгодно ( мое лично мнение) Салона винаги е перфектен ..материалите са такива..не е пластмаса и единствения вариант да е бил мърляч и да е разливал или да е съдрал с нещо. От слънцето е норамлно волана ако много е стоял ( на мойта работа от сутрин до вечер е без сянка, но съм сложил покривало ) да се напука . Запали я трябва да мърка. Нищо друго не ти трябва.освен да видиш дали върти компресора на климатика (фреон може и да няма) . И един съвет от мен..след сервизирането и юркането летния сезон , ако всичко е наред слагай газова.., ще се родиш ! Успех 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
markup 156 #14 Отговорено 21 Юни, 2013 Тъй като карам следващия модел и не съм толкова запознат с тези ще попитам - имат ли проблеми с кормилните рейки както при 7ма генерация - потропване на волана при леки движения (на изгасен мотор) Ако нямат - това е твоята кола Имам няколко познати с такива машини и като слушам колко им струват частите чак ми се реве, че не взех такава , а и вървят прилично Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ADH-Honda 773 #15 Отговорено 21 Юни, 2013 Масово и на 5-а и на 6-а ген. им потропват рейките (най-вече в неравности, павета...), но ако рейката не тече (не губи хидравлична течност), не "бие" волана при висока скорост и не прави разни други магарии (примерно, да ти "самозавива" волана от само себе си) - може и така да се кара десетки (да не кажа стотици) хиляди километри без проблеми с такава потропваща рейка. Малко е дразнещо, но не е болка за умиране, пък и рейки втора ръка читави се намират за около 100-ина лева (друг е въпроса, че смяната и е изключително неприятна задача). 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Staykov 15 #16 Отговорено 21 Юни, 2013 един от малкото дефекти на климатика, за който не се споменава във форума е тръбичката, която върви пред радиатора по цялата му дължина.Обикновенно корозира и изпуска по малко фреон и масло. Леченито е рязане в двата края и замяна с гумиран маркуч, струва около 100 лева цялата операция. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kembo 88 #17 Отговорено 21 Юни, 2013 Малко ОФФФФФФФФФ АДН ХОНДА не се хаби човече ,акъл на хората не може наля .Докато не се опарят 5-6 пъти все ще си купуват коли от ДЖЪРМАНИ .Обади се на националната да се запознаем .Мисля да отварям агенция за помощ при избор на коли 2 ръка . Има такива агенций за жилища защо да няма и за коли. Стига търговците са лъгали хората Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1846 #18 Отговорено 21 Юни, 2013 (Редактирано) един от малкото дефекти на климатика, за който не се споменава във форума е тръбичката, която върви пред радиатора по цялата му дължина. Обикновенно корозира и изпуска по малко фреон и масло. Леченито е рязане в двата края и замяна с гумиран маркуч, струва около 100 лева цялата операция. Шегуваш се - нали/>?За гумирания маркуч, става въпрос. Редактирано 21 Юни, 2013 от Еmicha1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Staykov 15 #19 Отговорено 21 Юни, 2013 My linkРеже се в двата края и се слага маркуч, като този черния ,който се кримпва и няма да мръдне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CuPoMaX 2 #20 Отговорено 21 Юни, 2013 Така колата вече я взех общото и състояние е добре има външни забележки нормално за годините си вътре е като чисто нова.Има някоя друга биалетка от пед но ще се оправи всичко по реда му.Снимки от преди малко :)/> http://ecotec.snimka.bg/automobiles/honda-civic.760166.30805687 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
longfinmako 14 #21 Отговорено 21 Юни, 2013 Ами....Честито Със здраве да си я караш дълго и безаварийно! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #22 Отговорено 21 Юни, 2013 Честито,колега!Много да те радва колицата,сгодна е:D/>! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове