Jump to content

canko79

Фен
  • Мнения

    58
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

5 Neutral

Относно canko79

  • Ранг
    Потребител
  • Рожден ден 19.06.1979

Profile Information

  • Кара
    HONDA PRELUDE
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    kарлово

Contact Methods

  • Skype
    canko_neshev

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. 32700-P5K-405CORD ASSY., HIGH TENSION можели цена за това и къде мога да потърся части за акура
  2. От една страна си заслужава от друга не.Ако искаш да вдигнеш малко мощноста не си заслужава няма да усетиш никаква разлика.Ако навърташ да кажем 2-3к км. на година и не мислиш да караш колата мовече от година две пак не си заслужава.В моя случаи си заслужава понеже карам колата вече 6 години и не мисля да я сменям и съм навъртял около 100к км.И често ми се налага да карам по доста запрашени пътища и трудно мога за изкарам с един филтър повече от 10к.Приятел от англия ми изпрати K&N панелен и ми излезе 120-130лв. с комплекта за почистване,цената на обикновен тук е около 20-30лв.и смея да кажа че вече си е избил парите.А относно почистването не гледам километри от време на време го преглеждам и ако ми се стори достатъчно зацапан го почиствам.Та ако мислиш да караш колата повече от 5,6,7 години и въртиш повече от 10,15к на година според мен да заслужава си.
  3. 1 x 14516-P0A-000 SPRING COMP., TIMING BELT ADJUSTER 1 x $ 3,95 1 x 13407-P0A-000 SPRING, BELT ADJUSTER 1 x $ 2,38 1 x 17139-PK1-000 GROMMET, PCV VALVE 1 x $ 2,28 1 x 91604-SD2-013 GROMMET, HOOD STAY 1 x $ 0,34 2 x 95005-351-851G TUBE, 3.5X185 (95005-35001-10M) 2 x $ 1,99 = 3,98 Общо $ 12,93 x 1,85лв.= 23,92лв. Преведени 30лв.
  4. 1. Дата: 08.08.2016г. 2. Повод за контакта Ви с нас / Предмет на сделката:покупка на съединител комплект и семеринги. 3. Оценка за качеството на закупените от нас авточасти/хонда/услуги:Предлага няколко решения.Най доброто съотношение цена-качество.Ако искаш и най скъпото и доколко си заслужава.Обяснява всичко в детайли и с най малките подробности.Истински професионалист. 4. Оценка за нашето отношение към Вас: По добро не може и да бъде. 5. Информация за сервиза (механика) извършил монтажа на авточастите:Частите бяха монтирани от мен с помощта на приятел,всичко пасна идеално. 6. Препоръки към нас, ако има такива: Много точен и коректен! - При нужда... - отново бих се обърнал към "Потребителя/търговеца Х" и бих използвал отново техните услуги и авточасти.
  5. Неръждавейката си е неръждавейка,и е много по добре от алуминизираната тръба която е най обикновена тръба с покритие наречено алуминизиране което я предпазва от ръждясване.
  6. MTF хонда,не се препоръчва да се слага друго масло за скоростни кутий.
  7. Здравей,колегата по горе е изброил плюсове и минуси.А аз ползвам и двете газови и стигам до извода че каквото и да избереш е по важно кой "Майстор" я слага уредбата,ако мислиш да караш колата поне няколко години и ти се дават пари слагай инжекция ако не обикновена но избора е твой само намери читав майстор.
  8. Буксата се намира до левия крак на пасажера,долу от ляво под средната конзола има капаче,под което има две сини букси,ползваш по малката с двата кабела.
  9. Здравей колега,шарнира се избива.Може да си поръчаш оригинален от общите поръчки от америка-продават се двата шарнира комплект,без носача.Може да си намериш и от БГ,но не се знае какъв размер ще ти доставят,мога да ти помогна с размера,понеже сменях мойте и мисля че пазя старите.
  10. Здравей колега,видях че на профила ти пише Карлово,има адвокат който се занимава само с актове и глоби,ползвал съм съм му услугите преди време-коректен е.Той ще ти каже от първа ръка какво може да се направи,ако искаш пиши на лично да ти обясня къде е,че съм му изгубил телефона.
  11. Колега съгласен съм че две коли с еднакви купета и еднакви двигатели няма как да вървят на едно и да горят еднакво.Съгласен съм че има екземпляри който могат да те изненадат с вървене и горене.Но каталозите обикновенно дават показатели в полза на пройзводителя.На хонда S2000 по каталог и дават от 0-100 за 5,7 сек.Ако не се гледат каталозите и според твоето мислене и засичане трябва да ги прави за 3,7 или 4 и ако се барне малко не ми се мисли за колко ще ги направи.
  12. Колега ако ще се сменят номерата филма е голям както са описали колегите по горе,като стария собственик трябва да си оправи всички документи и тогава да я прехвърляте.Но ако сменяш само талоните нее нужно колата да минава канал прехвърляш си я но с номерата на стария двигател.И ако някой ден решиш да я продаваш филма започва и всичко трябва даго правиш ти.Всичко е направено за пари.
  13. Колега сигурен ли си че твоята Хонда сивик 6 генерация 5 врати е с мотор 1.6 vtec 125.Защото на тоя двигател заводско му дават от 0-100 за 10 сек.и отгоре и да я свалиш до 8 сек.трябва да си вкарал доста пари в двигателя.На същата хонда с двигател 1,8 - 169кс. и дават 8,3сек.
  14. При издаването на временни номера не сверяват номерата.Трябват си само документите на колата(оригиналния талон),договор за покупко-продажба и както е казал колегата по горе сключена застраховка гражданска отговорност,дават ти номерата,ти си ги поставяш на колата и даваш гас.А и е желателно да си вземеш кякаква винетка.Други документи като платено мито,ддс и разни други сертификати ги искат при самата регистрация с постоянните номера,тогава става и сверката на номерата и разните там проверки.
  15. За транзитни номера колата не трябва да ходи в кат,ходи се само с дикументите,и не искат еко такса.
×
×
  • Създай нов...