policeman 1052 #1 Публикувано 17 Декември, 2012 Реших да споделя радостта си с Вас!Днес ми се роди момче-Момчил.Готино и сладко бебоче,което ме направи баща за втори път.Щастлив съм и пожелавам същото на всеки един от Вас. 15 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
626 410 #2 Отговорено 17 Декември, 2012 Честито колега, чудесна новина, живи и здрави да сте цялото семейство. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #3 Отговорено 17 Декември, 2012 (Редактирано) Да Ви е живо и здраво и хубаво, момчето, пу.., пу..! Името е велико.... И да не ти изяде ушите...,когато порастне. Честито! Редактирано 17 Декември, 2012 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #4 Отговорено 17 Декември, 2012 МНОГО се радвам за вас!!!Опитах да звънна днес но не успях да се свържа!Да ви е жив и много,много здрав.Да стане голям българин и да се гордеете винаги с него!Аз пих за негово здраве. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #5 Отговорено 17 Декември, 2012 Да ви е живо и здрави и много ама много да ви радва п.п:Пробвах да ти звънна,но нещо ме отхвърли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #6 Отговорено 17 Декември, 2012 Да ти е жив и здрав и тои и всички около него ! И да ви носи само радост Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Neyqzvimiq 49 #7 Отговорено 17 Декември, 2012 Да е живо и здраво бебчето и ви радва много. Най-хубавият подарък преди най-хубавите празници. Живи и здрави всички. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #8 Отговорено 17 Декември, 2012 Честито Пепи ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #9 Отговорено 17 Декември, 2012 Да ви е жив и здрав! Хубаво име сте избрали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
linejka 9 #10 Отговорено 17 Декември, 2012 Честито жив и здрав да е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #11 Отговорено 17 Декември, 2012 Честито колега, Да ви е живо и здраво Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #12 Отговорено 17 Декември, 2012 Г-н Началник,да Ви е див и здрав Момчил и много да го слушате.Поздрави на Мама и Кака Петя.Целуни ги от мен.А бебето го цуни по дупето :) 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #13 Отговорено 17 Декември, 2012 Честито! Още 1 хондаджия в клуба! Много здраве, щастие и късмет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1845 #14 Отговорено 17 Декември, 2012 Честито колега,да ви е живо и здраво!Старата година завършва добре за теб ,дано и новата е добра! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
adolf 44 #15 Отговорено 17 Декември, 2012 (Редактирано) Да е жив и здрав бебока. Най-хубавият подарък за Коледа! Редактирано 17 Декември, 2012 от adolf Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CIvic WizZ 11 #16 Отговорено 17 Декември, 2012 Честито да ти е жив и здрав ;] Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.Todorov 14 #17 Отговорено 17 Декември, 2012 Честито колега,да ви е живо и здраво! По-голямо щастие от това няма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #18 Отговорено 17 Декември, 2012 Честито пепи !!!! Живо и здраво да ви е !П.П Изоставам нещо - водиш 2:0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tony-asa 588 #19 Отговорено 18 Декември, 2012 Честито Пепи.Да Ви е живо и здраво момчето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jivaka 164 #20 Отговорено 18 Декември, 2012 Честито,брат! Да ви е жив и здрав малкия Момчил!Много да ви радват с каката, а вие с мама да сте щастливи и горди родители! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #21 Отговорено 18 Декември, 2012 То сега и завещанието на Хондите требе да променяш .... голяма прегръдка за цялото семейство от Конови !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #22 Отговорено 18 Декември, 2012 Честито !!! . :cool: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
www.spirit 338 #23 Отговорено 18 Декември, 2012 Ей браво бе Честито, да сте живи и здрави всички и много да се радвате Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #24 Отговорено 18 Декември, 2012 Аз ти го казах по тела вчера ама , нека и тука , толкова голям човек и приятел като теб , заслужава толкова голям подарък . Пожелавам ти много да ви радва , да кара мнооо хонди , защото вече имаш мъжки наследник на Хонда , който едва ли ще му позволиш да кара Опел , примерно .Довечера ще се напия пак заради вас , толкова ви обичам ... Айде че много се отплеснах Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Васил Влахов 154 #25 Отговорено 18 Декември, 2012 Честито и от мен Пепи....Винаги се радвам на такива хубави новини..Да ви е здрав малкия и много да ви радва занапред... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
delano 113 #26 Отговорено 18 Декември, 2012 Живо и здраво да ви е момчето! Наистина няма по-хубава новина от това, Честито! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 922 #27 Отговорено 18 Декември, 2012 Честито, да са ти живи и здрави и жената и децата!Вече имаш титла баш майстор - първото момиче, второто момче! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bai_Georgi 47 #28 Отговорено 18 Декември, 2012 Честито! Нека да расте здраво, щастливо, да има безгрижно детство и да радва родителите си :rolleyes:/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1052 #29 Отговорено 18 Декември, 2012 Благодаря Ви приятели! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
juvcho 59 #30 Отговорено 18 Декември, 2012 Такава чудесна новина винаги може да ти оправи настроението Честито! Да расте здрав и щастлив младия мъж! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PIKap 213 #31 Отговорено 18 Декември, 2012 Честито! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове