ceco_accord 7216 #1161 Отговорено 22 Януари Даа, тя от там е взета. Просто ако покриеш Н емблемата 90 от 100 попитани ще кажат че колата е Форд. Да ти е честита, а това е упрек от мен към R&D отдела на Хонда, а не към собствениците на модела. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1468 #1162 Отговорено 27 Януари Honda прави лента за отблъскване на гризачи за тези, които са имали проблеми с плъхове или мишки, дъвчащи кабели. Това е частта OEM Honda. Дори има отпечатана мишка там. Това е ново за мен. Просто исках да споделя, за да можете да предотвратите изяждането на кабелите. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jt26 70 #1163 Отговорено 28 Януари Заради появата на гнездо в двигателния отсек, с неизвестен извършител, закупих спрей против тия гадове. И напръсквам около двигателя два-три пъти годишно и задължително преди да отида там където се оформи гнездото. Дано нямам нови квартиранти. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1468 #1164 Отговорено 28 Януари Да, спрея също върши работа но пръскаш постоянно защото действието му е няколко дена. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7216 #1165 Отговорено 31 Януари (Редактирано) Off Topic Ползвайте всякакви отвари и лечебни мазила, стига да дава ефект. Редактирано 31 Януари от ceco_accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7216 #1166 Отговорено 31 Януари (Редактирано) На 22.01.2026 г. at 18:25, mukot написа: А пък мене много ме кефи. 1:1 е с моето ZR-V. Ще я преживея тая муцуна. Спешно ми трЯа 1 такова: Редактирано 31 Януари от ceco_accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ивайло Димов 186 #1167 Отговорено 2 Февруари https://fakti.bg/avto/1031738-honda-accord-s-probeg-ot-edin-milion-kilometra-ocela-sled-24-chasov-maraton-na-pista 🚬☕🙂 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7216 #1168 Отговорено 2 Февруари Off Topic В този форум, това не би учудило никого. Нъл за тва сме ги взели наще, па сме се събрали, да ги фалим и поддържаме здрави. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ивайло Димов 186 #1169 Отговорено 2 Февруари Едно време колите бяха инжинерни надпревари, всяка компания се стараеше да произвежда ДВГ, които с елементарна поддръжка да бъдат дълговечни. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7216 #1170 Отговорено 2 Февруари (Редактирано) Off Topic Така беше и японците се учеха и надскачаха. "Повече за човека, по-малко за машината". Няма его, а аскетизъм. Само нужното и шорт лист с екстри. Редактирано 2 Февруари от ceco_accord 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове