iso_eu 29 #241 Отговорено 16 Февруари, 2013 (Редактирано) Бутилка 57 литра събира 49-50 литра Е тва е прецизна работа - да си похвалиш майсторите ! При мен няма промяна на оборотите било на газ или бензин, странна работа от какво ще е. Редактирано 16 Февруари, 2013 от iso_eu Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tenev 27 #242 Отговорено 22 Февруари, 2013 Е тва е прецизна работа - да си похвалиш майсторите ! Аз майсотрите си ги хваля ;)/> Някой може ли да каже дали могат да се вдигнат оборотите на празен ход софтуерно.Идеята е,че ако стане това на бензин би трябвало да се вдигнат и на газ и това треперене от ниските обороти да се махне.Не че нещо фатално но ме дразни.Сега са около 700-740.Когато са 800 колата спи направо. Иначе досега слагах газ от OMV и ЕКО.Онзи ден сложих на Шел който е на Оплченска и Сливница и направо се накефих.Колата върви видимо по-добре и почти не се усеща разлика от бензин. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #243 Отговорено 22 Февруари, 2013 Колебанието в оборотите на бенз макар и незабележимо се преекспонира на газ и се усеща ясно изразено.Досега чистех стъпковото моторче за празен ход и настройки!Вчера обаче ходих при Омбре и ми регулираха клапаните.Празният ход заспа без никакви колебания, дори и с максимално натоварване-фарове, парно, подгрев на огледала и задно стъкло.И от кеФФФ музиката на макс! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tenev 27 #244 Отговорено 22 Февруари, 2013 При мен няма колебание на оборотите.Еднакви са на газ и на бензин и си ги държи стабилно.Просто са малко по-ниски.Не е от реглаж на клапаните защото колата е на газ от 2000 км. а като цяло е на 8000 км. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iso_eu 29 #245 Отговорено 22 Февруари, 2013 (Редактирано) до колкото знам се прави реглаж на празните обороти ! ходи при Омбре да я погледне и настрои.т.е. твоя двигател след основен ремонт ли е ? Редактирано 22 Февруари, 2013 от iso_eu Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tenev 27 #246 Отговорено 23 Февруари, 2013 т.е. твоя двигател след основен ремонт ли е ?Говорих с Омбре и доколкото разбрах няма реглаж на празните обороти.В сряда ще я закчим към компа , да видим какво се случва и да видим дали наистина има някакъв проблем или аз си внушавам (което не е изключено :)/> )Двигателя не е след основен ремнот.На толкова километри си е.Нищо че колата е 2007г ;)/>Някой, който има такава кола, нека каже колко са оборотите на празен ход. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iso_eu 29 #247 Отговорено 25 Февруари, 2013 Ако ти върши работа - моя двигател при 80 градуса т.е. загрял и без включени консуматори поддържа най малко - 650 оборота в минута . не знам това добре ли е зле ли е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове