F4R 17 #3761 Отговорено 9 Март Разбирам те напълно, но си мисля че ще е така. П.с. Неподценявам ферари, но нещо не съм обнадежден. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6416 #3762 Отговорено 9 Март Там много неща могат да се объркат. Бая време им отне, докато Шумахер се впише в отбора и взе да печели, а бе и актуален св. шампион. Ще видим де, остана седмица до началото. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1322 #3763 Отговорено 9 Март Папаята прецака Ферари миналата година като им откраднаха с измама конструкторската титла и ако сега ФИА го позволи си е чиста 100% ва конспирация да се толерира английски тим. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mukot 24 #3764 Отговорено 9 Март Англичаните са били винаги толерирани и фаворизирани и като пилоти и като отбори. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6416 #3765 Отговорено 10 Март Да видим дали тЕа калпаци са изчистили правилата, та да нема кат лани - тоа може, а оня не може. Ще си проличи в Оффстралия - требе рано да стАам 2 деня. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
F4R 17 #3766 Отговорено 11 Март Off Topic https://sportal.bg/news-2025031016251182259 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6416 #3767 Отговорено 11 Март График за уикенда: https://clubs1.bg/seazon_races/2025-avstraliya/ 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
F4R 17 #3768 Отговорено събота в 06:09 Еми нщ ново...Хамака е трагичен, колата им е кенеф. . Оскар и Норис са добри и Макларъна е бърз, но Маск им взима двата сектора. Утре ще има битка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6416 #3769 Отговорено събота в 07:13 Ее, в началото са, а и това е само квалификация - Хами вече не е първа младост - не го търси отпред на грида. В пелотона ще има шанс. Макс пак е сам, а дали ще надвие МалкитеЛарънчета, ще видим утре. Може нещо да барнат по Хондата. Я Цунодъ къ са изстреля. А и 2 Уилямса в топ 10 - кога е било? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
F4R 17 #3770 Отговорено събота в 18:34 И сам война е войн ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6416 #3771 Отговорено неделя в 06:10 Голяаам малшанс за мнозина, ама почнахме някак. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
F4R 17 #3772 Отговорено неделя в 06:49 (Редактирано) Почнахме някак да Трябва да сме доволни и Макс трябва да е. Мн оспорват сезон ще е . . Притесняват ме само младоците, че ще се объркват състезанията заради тях. Мисля че ще спечелим идното състезание. Приятна почивка! Редактирано неделя в 06:50 от F4R Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kalopro80 1 #3773 Отговорено понеделник в 14:56 Готино състезание се получи в Австралия с много драма. Ландо си заслужи победата и дано този сезон да видим оспорвана битка, за да се върне ентусиазма към Ф1, поне при мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове