sentinelprime3 59 #3161 Отговорено 11 Септември, 2022 Цецо нали гледах,с всяка обиколка времената, Ферари нщ не направиха... И да не беше Safety cara, пак увисваха. Няма шанс, Редбул са най- големите, Ферари са бързи ,но недовършени и това им лишава победата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #3162 Отговорено 11 Септември, 2022 Просто се презастраховаха с 1 бокс повече. Да с меките гуми Шарл вървеше колкото Макс с медиума - тоест бавни са, но имаха шанс от към стратегия, но я оплескаха. Пилотите направиха каквото можаха. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teodorraichev 39 #3163 Отговорено 15 Септември, 2022 Изненада, докато минавахме през Трансалпина(Румъния). Не гледам Фотмула 1, по-скоро съм фен на MotoGP. Но това си е събитие - да видиш F1 болид от толкова близо. За жалост не ми дадоха да се доближа на крак, само минахме и снимахме от далече. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sentinelprime3 59 #3164 Отговорено 15 Септември, 2022 Ако Алонсо отиде във Ферари например , Формулата ще стане инт. Аз имам чувството че Шарл го е страх да кара болида на макс, за да не направи грешка, иначе колите им вървят. Мерцедес си опуснаха шанса, дори сега накрая да настигат позиции вече е късно. Трябва да влезе още един отбор, на нивото Мерцедес, РБ и Ферари, с пилот като Алонсо или Чеко и ще придобие друго. Верстапен е недостижим вече и на теория, и по каране, не виждам кои ще го превъзходи. Отстрани изглежда просто , но всъщност вс е изчислено до всяка хилядна и всеки смр. Тези момчета са най- висок лвл и като излезе, един такъв като Верстапен и ти се губи смисъла да се състезаваш😁😁 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #3165 Отговорено 15 Септември, 2022 Аа, там е като в живота: Ако няма с кого адекватно - състезаваш се сам със себе си, или както е казАл Вуте - "И сам да съм, пА че се бутам". 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #3166 Отговорено 15 Септември, 2022 (Редактирано) Преди 7 часа, teodorraichev написа: Изненада, докато минавахме през Трансалпина(Румъния). Не гледам Фотмула 1, по-скоро съм фен на MotoGP. Но това си е събитие - да видиш F1 болид от толкова близо. За жалост не ми дадоха да се доближа на крак, само минахме и снимахме от далече. Ще правят някакво клипче за Redbull пак. В Пловдив преди няколко месеца имаше подобно нещо. До 2025 ще е интересно Редактирано 15 Септември, 2022 от Drone Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #3167 Отговорено 28 Септември, 2022 (Редактирано) https://clubs1.bg/news/namalyavaneto-tegloto-na-red-bul-rb18-pomognalo-na-verstapen-da-nastroi-po-dobre-bolida-si/ Даже има вече сметки (кой къде ако завърши), Макс да стане шампион още този уикенд, но съм сигурен че и като вземе тая титла, ще гони победи до края на сезона. Но пък и Чеко трябва да докопа второто място при пилотите, иначе триумфът няма да е пълен. Редактирано 28 Септември, 2022 от ceco_accord 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sentinelprime3 59 #3168 Отговорено 30 Септември, 2022 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МАКС ВЕРСТАПЕН! ДА Е ЖИВ , ЗДРАВ, ПРАВ, КОРАВ, БЪРЗ И НЕДОСТИГНАТ! 🎉🎊💫💥🤑🌞💨 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #3169 Отговорено 2 Октомври, 2022 Айде - да му върви по вода и нека гумите бъдат с него! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #3170 Отговорено 2 Октомври, 2022 (Редактирано) Бравос на Чеко лютият Пиперец! Има време да надточкува Шарл до края на сезона, каквото и да му кофтят. За Макс жалко. Имаше мегдан, но неговата не се губи. Редактирано 2 Октомври, 2022 от ceco_accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1227 #3171 Отговорено 2 Октомври, 2022 Перес получи наказание от пет секунди време и порицание за две отделни нарушения зад Safety Car, но наказанията не променят крайния резултат. Мексиканецът също получи две наказателни точки за това, че не успя да запази необходимото разстояние от 10 дължини на болида зад Safety Car, но втората му победа за сезона остава, тъй като той финишира на 7,5 секунди пред Шарл Льоклер от Ferrari при карирания флаг. https://www.crash.net/f1/news/1013720/1/perez-penalised-f1-safety-car-breaches-keeps-singapore-gp-win?fbclid=IwAR2nYiPLBJbqcisHiZfyEBZIU2U6BwvsZpQKh1PEi7Yy3miCTixjKwlisVw Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #3172 Отговорено 2 Октомври, 2022 (Редактирано) Слава Богу - разумът надделя. Относно Макс - не може все да е на макс, но важното е че се опази. Най ме радва Никола Цолов - дебютант и шампион в испанската Ф4. https://sportal.bg/news-2022100213353156196 Редактирано 3 Октомври, 2022 от ceco_accord 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
isullivan 166 #3173 Отговорено 5 Октомври, 2022 https://clubs1.bg/news/red-bul-i-alfa-tauri-vrasthat-logoto-na-honda-na-kolite-si/ 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #3174 Отговорено 5 Октомври, 2022 Бравос Ватанабе сан! Знаех си ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 170 #3175 Отговорено 5 Октомври, 2022 Супер новината, ама така както от снимката на задното крило да да е не някакво мижаво отстрани . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #3176 Отговорено 8 Октомври, 2022 Добре Макси, но можеш и по-добре! Чакаме те утре с дубъл титла. Дано и Чеко с бичето прескочи червените жребци. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #3177 Отговорено 9 Октомври, 2022 Ще е дълго и мокро днес на Сузука и с "червено" начало, но поне Макс хитро остана пръв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #3178 Отговорено 9 Октомври, 2022 (Редактирано) Ее, Шарл бе много добър днес, освен магарията в последният шикан. Но пък санкцията реши шампиона. А шампионът е ясен, дори да не беше днес! Остава за следващото състезание и Чеко да стане вице шампион. Какъв сезон, а още не е приключил! Редактирано 9 Октомври, 2022 от ceco_accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sentinelprime3 59 #3179 Отговорено 9 Октомври, 2022 Айдеее Champ. ЧЕСТИТА СВЕТОВНА ТИТЛА МОМЧЕ! Lets go.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #3180 Отговорено 9 Октомври, 2022 Честито на служебният шампион. Ферари го направиха двукратен тази година. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #3181 Отговорено 9 Октомври, 2022 (Редактирано) И това помогна - да е предсрочно. Шарл и Карлос се бореха мъжки, но червените стратези ... Но няма какво да говорим - този сезон Ред Бул - Хонда доминират достойно. Планът бе днес Макс да вземе титлата, а "у дома и стените помагат". Чакаме и конструкторската. Редактирано 9 Октомври, 2022 от ceco_accord 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #3182 Отговорено 10 Октомври, 2022 Мнозина смятат че правилата трябва да са ясни и прости. Стана много хазартно да предвидиш как ще се тълкува и прилага определен член! https://clubs1.bg/news/horner-beshe-greshka-da-se-prisazhdat-palni-tochki-pravilata-ne-sa-izchisteni/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #3183 Отговорено 10 Октомври, 2022 Но календарът 2022 не е приключен. Макс има да подобрява брой спечелени състезания за 1 сезон. Чеко трябва да стане "вице". А да вземем и конструкторската титла - На теория Ферари могат да вземат максимума и да финишират с 630 точки за края на сезона. Ред Бул след вчера са с 619. https://clubs1.bg/race-archive/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #3184 Отговорено 10 Октомври, 2022 Емии браво на Хонда, че за 3 години успяха да направят двигател, който е надежден, конкурентен и най-важното успяха да се адаптират след лошите стартове с новото гориво. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sentinelprime3 59 #3185 Отговорено 10 Октомври, 2022 Макс няма да даде задна докрая на състезанието,нщ че е спечелил вече титлата.. Напротив даже си мисля че ще даде още жега. Ферарито е чудесен болид , но нито имат пилоти , които да се борят докрая ,нито тима им е в час, постоянно са в дилеми и правят грешки. Сайнз е толкова слаб пилот този сезон , че нзз ....догодина ще става още по- инт предвид "заканите" на Мерцедес,но си мисля че Редбул и Макс са открили вс възможни ситуации и няма да ги изненада нщ, даже си мисля че идните 2-3 сезона ще са в топа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #3186 Отговорено 10 Октомври, 2022 Чул те Бог, но не отписвай Шарл, а и тимът му - може па да ги натиснат босовете и да не са толко боси! А и другите ще задобряват. Там са много пари и никой не ще да се излага. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1227 #3187 Отговорено 10 Октомври, 2022 Ферарито е надценен болид (подчертавам, че моят отбор е Уилямс). В миналото състезание гледайки отстрани се виждаше ясно как Шарл гонеше Перес няколко обиколки и после върна газта защото беше в някакъв суперпауър режим и ако продължаваше така отиваше мотора, тоест бързи са на за кратко иначе нормалното им състояние е добро но не достатъчно за да са най добрият мотор. Няма да могат да бият Хонда японците са с класа над тях пък и щом Чеко им изчезна.... Ферарито не може да направи такова нещо. Това е ситуацията в момента и така ще е до края на сезона. А това с отпаданията им е все тая за Хонда, просто щяха да спечелят малко по нататък а не сега. През уикендите някои бачкат а други спят...италианци...не съм изненадан. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #3188 Отговорено 13 Октомври, 2022 Прав си - приключило се е - парите "ла финито", така че ... https://clubs1.bg/news/binoto-novostite-na-suzuka-byaha-poslednoto-razvitie-na-ferari-f1-75-za-tozi-sezon/ https://clubs1.bg/news/poslednite-novosti-na-merczedes-za-f1-w13-sthe-se-poyavyat-v-ostin/ А какво стана с обвиненията че сме "надвишили бюджета"? Нали тая седмица ФИа-та щеше нещо да "излага", или само се излагат ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1227 #3189 Отговорено 13 Октомври, 2022 Говори се от ФИА, че остават някакви 2 милиона не изяснени като спорът е за Ейдриън Нюи, тъй като всеки отбор може да посочи трима човека от екипа си които не попадат в сметките със най високите си заплати (заплатите на пилотите не се броят) биковете казват, че са включили възнагражденията на Нюи в един от тримата които имат право да са освободени от сметки а някой от отборите се опитва да оспорва това (предполага се, че е Мерцедес) Биковете казват, че са спокойни и всичко им излиза та ще видим. Не знам дали го обясних правилно но и аз нещо с превода не мога да схвана. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #3190 Отговорено 22 Октомври, 2022 https://clubs1.bg/news/lokler-sthe-iztarpi-nakazanie-v-ostin/?fbclid=IwAR0zl20-bgy29NNS3BvTVRRpfyQgo8GYar2dSyo3Rt7cujtkH-qn8mx64-c Фораца Чеко! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #3191 Отговорено 23 Октомври, 2022 https://clubs1.bg/news/ditrih-mateshits/ R.I.P. Днес ще е минорно, но дано победно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sentinelprime3 59 #3192 Отговорено 23 Октомври, 2022 Светла му памет! Дано не се напия до 22:00, да мога да гледам състезанието Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #3193 Отговорено 23 Октомври, 2022 (Редактирано) Вчера пих късни кафета, занимавах се с глупости, гледах филм (Коза ностра) и едвам дочаках 0:50. Настаних се удобно в леглото иии ... събудих се към 4:00. Редактирано 23 Октомври, 2022 от ceco_accord 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sentinelprime3 59 #3194 Отговорено 23 Октомври, 2022 Off Topic Истински фен ! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sentinelprime3 59 #3195 Отговорено 23 Октомври, 2022 (Редактирано) "Служебния шампион", с 11.1 сек забавяне в бокса пак ви разчеса Ахахаххахаха П.с. Тя работата е ясна, Да се съсредоточим към сезон 2023 ^^ Редактирано 23 Октомври, 2022 от sentinelprime3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #3196 Отговорено 23 Октомври, 2022 (Редактирано) Айде, честита и конструкторската титла! Само не знам Чеко защо чак накрая се събуди, та докара разликата с Шарл до 0,7 секНо и Ферари и Мерцедес са във възход, та да, за този сезон останаха само екшъните и по-задните битки, но догодина ще е пак интересно. Редактирано 23 Октомври, 2022 от ceco_accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sentinelprime3 59 #3197 Отговорено 23 Октомври, 2022 (Редактирано) Ако Мерц намерят нишата, те са близо до това, ще е инт.. Ръсел и Хам ми харесват как се състезават. Ферари найстина са посмешище!! Сърдете се! Боже как ми напълни душата Алонсо ,като закантари Алпина, на задните колела. Добре че не го хвана мн въздушната струя , да прекантари Мн красив и непредвидим Спорт.. Наздраве и Лека от мен. Редактирано 23 Октомври, 2022 от sentinelprime3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #3198 Отговорено 24 Октомври, 2022 Алонсо е наказан 30 сек пост фактум, заради огледалото, а за Чеко са решили че с повредено крило не е било опасно. И Макс и Чеко имат още работа следващото състезание в Мексико, но и Шарл няма да се откаже от вице титлата. А иначе и МБ и Ферари са достатъчно добри за кратка битка с РБ, макар да "издишат" все още. " ... но от Ред Бул са просто малко твърде бързи“, заяви Хамилтън". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sentinelprime3 59 #3199 Отговорено 24 Октомври, 2022 Ще стискаме палци на Чеко, да победи на родна земя 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #3200 Отговорено 24 Октомври, 2022 Може би точно за това му смениха компоненти Дано успее да се пребори. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове