GeFi's Garage 280 #1 Публикувано 17 Април, 2011 Нека снимката говори 9 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Radeon4o 22 #2 Отговорено 17 Април, 2011 Ихиии Жив и здрав да си и много бързи машини да стъпят на тези валове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #3 Отговорено 17 Април, 2011 Ето къде ще си настройвам колата живот и здраве. Честито братле Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #4 Отговорено 17 Април, 2011 Ха честито! Пожелавам ти много бегачки да излязат от това дино! Само напред и негоре Успех! 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fresh4y 38 #5 Отговорено 17 Април, 2011 Пожелавам ти много бегачки да се качат на това дино .. да ти е честито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
velioto4en 2 #6 Отговорено 17 Април, 2011 Супер със здраве да си го ползваш и да се радваш на постиженията си.Ако не е тайна какво струва една такава джаджа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #7 Отговорено 17 Април, 2011 Най после дойде!Продължавай да сбъдваш мечтите си Няколко здрави колана подарък имаш от мен,за да не мърдат много много бигачките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #8 Отговорено 17 Април, 2011 Евала, дано всичките ти мечти се сбъднат така както си сбъднал тази. Желая ти много късмет и успех в начинанието с което си се захванал. Дано някой ден и мойта колица стъпи на това новичко дино. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #9 Отговорено 17 Април, 2011 Най сетне , браво Скоро съм при теб 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #10 Отговорено 17 Април, 2011 Честито мой след всички нерви и лишения съм сигурен че си повече от щастлив в момента като го видиш в халето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #11 Отговорено 17 Април, 2011 Аз пък ти пожелавам тези валове да се счупят от бегачки и да се редят на опашки... Евала! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #12 Отговорено 17 Април, 2011 'Ко е това бе ? Мен по ми прилича на "Скара-Бира" Айде агнета да се качват пък да слизат зверове 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KOS_with_NOS 18 #13 Отговорено 18 Април, 2011 Милиони расови коне да минат от там... и по възможност всичките да са расови и японски. Честно казано искрено ти завиждам (в благородния смисъл на думата) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #14 Отговорено 18 Април, 2011 Честито!Най-после Хонда Дино Безброй бегачки да минат през него! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_tech 161 #15 Отговорено 18 Април, 2011 Честито! Пожелавам опашки от бегачки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marcus 76 #16 Отговорено 18 Април, 2011 Еее най-после наш човек хондаджия с дино. Ако някога имам път натам ще дойда да замеря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #17 Отговорено 18 Април, 2011 Мерси момци , скоро(надявам се - че едно важно нещо липсва и ще го чакам от САЩ) снимки , а може и клипче как тормозя моята колица отгоре 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #18 Отговорено 18 Април, 2011 Честито Ивчо ,жив и здрав и много настроени коли на него . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #19 Отговорено 18 Април, 2011 ...успех с диното и дано имаш много доволни клиенти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #20 Отговорено 18 Април, 2011 Честито! Безброй бегачки да минават през него! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #21 Отговорено 18 Април, 2011 Няма нищо по хубаво от това в Шумен да има дино , за което те поздравявам. Пожелвам ти всичко да е на ред, да има много доволни клиенти и разбира се да си настрийвам колата при тебе, като му дойде времето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #22 Отговорено 18 Април, 2011 Пфуууу най накрая , дано всичко е ок до край и да ги мяташ бегачките Говорили сме си много по тая тема и дано не забравиш това което си лафихме .Успех ти желая за в бъдеще и дано всичко от тука нататък ти върви по вода Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #23 Отговорено 18 Април, 2011 Нещо дълго чакано, честито да ти е и зверски резултати на него Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sa6koooooo 1 #24 Отговорено 19 Април, 2011 Наистина МЕЧТА да ти е честита,колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #25 Отговорено 20 Април, 2011 Честито пич!Най-хубавата мечта е сбъднатата....Успешна и безаварийна работа,ще те навестя и аз поне два пъти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Васил Влахов 154 #26 Отговорено 20 Април, 2011 Честито и от мен Иво !!! Много коли ти пожелавам да минат през дълго очакваното дино....иии дано се видим скоро... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #27 Отговорено 21 Април, 2011 Мерси момчета , диното е монтирано , колата е отгоре , чакам едно кабелче и сме в джаза 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #28 Отговорено 26 Април, 2011 И от мен ЧЕСТИТО! Дано МНОГО хонди да направиш на тази машинка! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shotgun LUDA 38 #29 Отговорено 26 Април, 2011 Честито. Дано върху него се чупят само рекорди 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #30 Отговорено 14 Май, 2011 След дълги и безсънни нощи и много проблеми с ЕОН , вече и последното нещо работи http://www.youtube.com/watch?v=2IUG2KggnDg 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #31 Отговорено 14 Май, 2011 Сега остава да си пуснеш тук или в Сервизи и магазини координатите, че така като гледам доста желаещи има да те посетят. Успех колега. Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NesTea 96 #32 Отговорено 14 Май, 2011 Честито, сега остава да дадеш точните координати да идваме с бързите хонди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #33 Отговорено 15 Май, 2011 (Редактирано) Съвсем скоро ще се видим Даже вече немога да спа вечер . :cool: Да видим това наи ново поколение дино . Редактирано 15 Май, 2011 от K1r1L Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #34 Отговорено 15 Май, 2011 Кординати няма да дам за да не съм в разрез с правилата .... 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rocnogap 113 #35 Отговорено 15 Май, 2011 Другия месец ти идваме с Стефчо нагости , искаме бира и скара приготвена да цвърчи месотоооо и си приготви една конюшна , че има да вадиш много коне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wladko 0 #36 Отговорено 15 Май, 2011 Честито колега,мисля тази седмица да намива да видим за какво става въпрос Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #37 Отговорено 15 Май, 2011 Евала.Няма нищо по-добро от това да се развиваш.Много успехи желая. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #38 Отговорено 18 Май, 2011 Другия месец ти идваме с Стефчо нагости , искаме бира и скара приготвена да цвърчи месотоооо и си приготви една конюшна , че има да вадиш много коне С тея мощни софийски ол мотори ще му се счупи диното на първите рънове още Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #39 Отговорено 18 Май, 2011 Хахахаха , обещавам повече от 15-тина процента натоварване да не пускам , че дан стане Ол скраб 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове