hondalandeca 2 #401 Отговорено 19 Ноември, 2011 (Редактирано) Благодарско!Силно се притесних за това с бронята.Всъщност аз "търся" как да стигна до кабела(+) на габарита за да си сложа ДРЛ устройството за дневни светлини.Ако някой знае от къде по-лесно да намеря плюса на габарита,ше почерпяП.П. Лед светлините са много добре колега! Редактирано 19 Ноември, 2011 от hondalandeca Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #402 Отговорено 19 Ноември, 2011 Айде сега и ти сподели кое - как - колко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #403 Отговорено 19 Ноември, 2011 LED-овете са от най-евтините - 20ина лв. Монтаж 40лв. Това е.Хондаландец, няма нищо сложно в процедурата по отварянето на подкалника. От там можеш да опиташ да провериш накъде отива и кабела, ако търсиш по-пряк достъп. Впрочем, моите ледчета са свързани точно от подкалника. Ако имаш желание може някой уикенд да се видим в ресторанта до нас (Веселият съшо може да повтори и да му обясниш за БМВ-тата ) и да ти покажа как става. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZAPPA 39 #404 Отговорено 19 Ноември, 2011 С голямо закъснение, но сега разбирам за придобивката и държа да ти я честитя! Когато покарах такъв дизелов Accord, още карах Prelude 3 и се изумих от тягата, която усетих. Подозирам, че ще забравиш за дъртите прелюди, като се привържеш към дизеловата мощ на Honda Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondalandeca 2 #405 Отговорено 19 Ноември, 2011 LED-овете са от най-евтините - 20ина лв. Монтаж 40лв. Това е.Хондаландец, няма нищо сложно в процедурата по отварянето на подкалника. От там можеш да опиташ да провериш накъде отива и кабела, ако търсиш по-пряк достъп. Впрочем, моите ледчета са свързани точно от подкалника. Ако имаш желание може някой уикенд да се видим в ресторанта до нас (Веселият съшо може да повтори и да му обясниш за БМВ-тата ) и да ти покажа как става.Супер,ще се радвам да се запознаем и да побъбрим.Когато си свободен свиркай.Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #406 Отговорено 20 Ноември, 2011 С голямо закъснение, но сега разбирам за придобивката и държа да ти я честитя! Когато покарах такъв дизелов Accord, още карах Prelude 3 и се изумих от тягата, която усетих. Подозирам, че ще забравиш за дъртите прелюди, като се привържеш към дизеловата мощ на Honda Ако това се отнася до мен - бъркаш. НИКОГА няма да зарежа прелюдите. В тази връзка, интереса и офертата ми още са в сила. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy Paco 34 #407 Отговорено 20 Ноември, 2011 Еййй,вижте ква ми е готина колата... хахаха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy Paco 34 #408 Отговорено 20 Ноември, 2011 Я да си признае кой колега одеве във 19:30 ме изпревари на главната в Стара Загора?Мисля си,че е колежката Cinderella , но не съм сигурен... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cinderella 21 #409 Отговорено 20 Ноември, 2011 Хах, ти ли беше, колега. Аз пък викам, я да се лепна зад тоя готин акорд Ходих да зареждам на ЕКО-то. А ти другия път се обаждай като идваш в Зарата, ще се радвам да се запознаем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy Paco 34 #410 Отговорено 20 Ноември, 2011 Познах значи.. Бях по работа в Стз,иначе даже Zlatozator е в Стз и предложи да се видим,но няма време.. Бързах. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #411 Отговорено 21 Ноември, 2011 Има ли колеги със седмички от София за утрешната седмична среща на ЕКО на бул България или за месечната, в неделя на 27ми? Чудя се утре да отида на седмична, пък неделя на месечна, стига да се намери някой с акордче Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #412 Отговорено 21 Ноември, 2011 Аз ще ходя утре на Еко. За месечната не съм решил още. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondalandeca 2 #413 Отговорено 21 Ноември, 2011 (Редактирано) В колко часа колега? Редактирано 21 Ноември, 2011 от Tino Ð�е цитирай предходно мнение ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #414 Отговорено 21 Ноември, 2011 20:00 часа, бензиностанция ЕКО на бул. България. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #415 Отговорено 21 Ноември, 2011 Ако и ти дойдеш ще стане мазало. С 3 еднакви акорда може да си объркаме колите на тръгване. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #416 Отговорено 21 Ноември, 2011 (Редактирано) Е неговия е фейслифтнат. Ако го объркаме, няма да е "без да искам". Редактирано 21 Ноември, 2011 от Veseliq Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #417 Отговорено 21 Ноември, 2011 тогава гледай не сбъркаш и с моя, че чипването не е съвсем без пари, а и пълен комплект за халогени се намира трудно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondalandeca 2 #418 Отговорено 22 Ноември, 2011 (Редактирано) :D ,там съм! Редактирано 23 Ноември, 2011 от Tino Ð�е цитирай предходно мнение !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondalandeca 2 #419 Отговорено 22 Ноември, 2011 Не можах да дойда за съжаление :rant: ,задържаха ме в една среща.Другия път съм на линия -dead or alive!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #420 Отговорено 22 Ноември, 2011 Нищо колега. Друг път и да закъснееш, ще си разменим един телефон и ще се чуем. То аз седях до 9:30, вероятно има още доста народ на срещата - не свършват бързо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Becko12 10 #421 Отговорено 23 Ноември, 2011 (Редактирано) Няколко пъти в темите споменавам, че се занимавам с електроника и автоматика и вчера реших сам да си сложа дневни светлини.22 лева диодни светлини7 лева реле Бош2 лева кабели и обувки и бушони.Ако ми кажете как да качвам снимки тука, ще сложа схема на инсталацията, снимка на бутона в купето...стана много красиво и оригинално, ще обясня откъде взех ток като подам контакт да се активират, как прекарах кабелите да не се виждат...Стана много добре, като оригинално, много съм доволен. Редактирано 23 Ноември, 2011 от Becko12 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #422 Отговорено 23 Ноември, 2011 Сподели и какви диодни светлини си взел. Аз за под 150 лв. не съм виждал дори "прилични", да не говорим за хубави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #423 Отговорено 23 Ноември, 2011 Колега ТУК може да прочетеш как се слагат снимки в мненията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NikiG 160 #424 Отговорено 23 Ноември, 2011 Здрасти Веско,Аз се интересувам, въпреки че си имам дневни светлини.При мен като дневни светят дългите с 30% от нормалното.Направени са да се пускат автоматично след запалване и се гасят при спиране или включване на къси светлини.Имат и функция "follow me home".Aко не успееш да качиш снимките тук, моля прати ми ги на bolya@abv.bgПоздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Becko12 10 #425 Отговорено 23 Ноември, 2011 Тъкмо се мъча със снимките и чертая схемата за тях, която е много хитра и те работят с подаването на контакт......обаче се сетих нещо да питам..вчера като си прекарвах кабелите, вдигнах щеката за маслото и видях, че колата е изхарчила 400 грама масло за 6000 км. Това нормално ли е за турбо мотор. До сега съм карал само и единствено бензини и грам масло не са ми харчели.Не знам дали да се стряскам или ..по принцип в техническа литература съм срещал, че кола която гори 1 литър масло на 10 000км било в нормите и не е притеснително. При тоя темп моята ще гори 1 литър на 12 000 км. Как ви се струва това?Горят ли масло вашите дизелови Хонди? И ако горят колко долу горе?Питах тук там майстори, казаха че по принцип колите с турбо мотор леко дърпат масълце заради невъзможността от добро уплътнение от страната на изгорелите газове и оборотите на турбото от около 30 000 оборота в минута.Моля дайте мнение. Смятам тая седмица да сменя маслото, защото поради техническа грешка ми бяха сложили 5W40 Лики Моли и смятам, че е време вече да сложа 0W30.Може ли това масло да е оказало влияние при харча на масло?Иначе колата е на видимо реални 128 хил. по всички документи и състояние и проверки на които е била подлагана. Върви страшно добре, гори 4.5 - 4.8 извън градско, ускорява като луда, няма хлоп троп или износени материали никъде по нея.Ще се радвам на мнение, защото до 3-4 дни ще сменям маслото с Мобил 0W30 и ако харча на масло се влияе от маслото, предпочитам да сложа правилното и препоръчано масло от вас и изпитано от вас. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sMARTBomber 68 #426 Отговорено 23 Ноември, 2011 Ще се радвам на мнение, защото до 3-4 дни ще сменям маслото с Мобил 0W30 и ако харча на масло се влияе от маслото, предпочитам да сложа правилното и препоръчано масло от вас и изпитано от вас.Ние с колегата OutCold ползваме това маслоПодробности как сме го поръчяали има в тази темаВече сме изразходили цялата туба и може да се каже че маслото е добро, а цената е вълшебна... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Becko12 10 #427 Отговорено 23 Ноември, 2011 sMARTBomber горят ли масло вашите Хонди? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #428 Отговорено 23 Ноември, 2011 Според мен е нормален харча на това масло за тези километри . На моя Акорд с 0-30 на Хонда ми харчеше не повече от 1 литър на 20 000 км С Мобил-а би трябвало да нямаш повече от половин литър на 10 или 15 000 км Сам се сещаш , че много зависи от начина на шофиране - повече каране в градски условия на кратки разстояния предполага по-тежка експлоатация на двигателя , както и каране на дълги разстояния с висока скорост . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NikiG 160 #429 Отговорено 23 Ноември, 2011 (Редактирано) И мойта харчи около 600-700 мл. за 1 смяна от 15-16000км.Прави ми впечатление, че до 10к почти не харчи масло.За инфо - разликата от min до max на щеката е точно 1 литър. (проверено.)За следващата смяна ще поръчвам едно от тези:http://www.opieoils.co.uk/p-68990-motul-8100-eco-clean-c2-0w-30-fuel-economy-petrol-and-diesel-engine-oil-100-synthetic.aspxhttp://www.opieoils.co.uk/p-879-motul-8100-x-lite-0w-30-petrol-and-diesel-fully-synthetic-engine-oil-ester-based.aspxПоздрави. Редактирано 23 Ноември, 2011 от NikiG Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Becko12 10 #430 Отговорено 23 Ноември, 2011 Бре..моята се очертава да изгори 1 300 грама за 16 000 км..почти двойно на теб..Дали няма някакви наченки на проблем с турбото? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NikiG 160 #431 Отговорено 23 Ноември, 2011 (Редактирано) Веско,Спокойно не се тормози предварително и не си създавай излишни тревоги.Дори в упътването пише че е нормално двигателя да разходва масло.Налей качествено масло 0W30 и тогава засичай.Успех. Редактирано 23 Ноември, 2011 от NikiG Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #432 Отговорено 24 Ноември, 2011 Само за справка Тойота Корола 2.0 до 10 000 км гори до или над 2 литра масло - стандартно като ми го каза един приятел и паднах ...Наистина , сипи по-добро масло и би трябвало да се оправят нещата , още повече , че горенето на масло не е типичен проблем на тази двигатели Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy Paco 34 #433 Отговорено 24 Ноември, 2011 Мен хич не ми бута масло... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Todor_Gagovski 33 #434 Отговорено 24 Ноември, 2011 При мен 500-600г на 16000-18000км но моята е бензин а маслото е хонда 5в40. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
maiik 0 #435 Отговорено 25 Ноември, 2011 Някой слагал ли е двоен дин на местото на малката жабка/под радиото/.Интересуваме дали се вижда добре.Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #436 Отговорено 25 Ноември, 2011 (Редактирано) При мен си гори масло. На 10 хиляди доливам около половин литър. На около 15 хиляди направо сменям. И става дума за Honda 0W30 оригинално масло. От Юби-Ко ми казаха, че е нормално да гълта половинка на 10тина хиляди. Редактирано 25 Ноември, 2011 от Veseliq Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sMARTBomber 68 #437 Отговорено 26 Ноември, 2011 и при нас си гори, ама трябва да засека колко точно, че скоро не съм вадил щеката... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Becko12 10 #438 Отговорено 28 Ноември, 2011 Във връзка с дневните диодни светлини.. Това е схемата за свързване, по която ги направих... Още не съм направил снимки на колата... скоро ще направя и тях с бутона и начина на прекарване на кабелите към купето... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dragomir375 2 #439 Отговорено 28 Ноември, 2011 и аз имам сщата кола и при мен на волана не светят копчетата и километражат ми лъже с поне 10 километра отгоре даже малко поиче не че ми пречи аз си го знам ама е малко дразнещо, а при вас как е ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Becko12 10 #440 Отговорено 28 Ноември, 2011 На всички коли километражите показват от 5-7 км отгоре. Това дори е умишлено направено. На моя Акорд е около 5-6 км но след 80. С GPS-а съм засичал всички коли, които са ми попадали да карам: японски, френски, форд ..всички до сега показваха същата тенденция да показват малко повече. Във форума на Рено преди много време бях чел, че това е умишлено и имаше куп доводи и обяснения, които не помня, но е факт и не повод за притеснение. На предната ми кола Ярис с дигитален километраж и борд компютър, въпреки че показваше повече километри в час...изминатото разстояние и най-важното средната скорост бяха абсолютно точни с GPS. Което е поредното доказателство за целенасоченото показване на скоростомера с няколко км/ч в повече. Относно осветлението на волана, че и на всякъде...всичко си работи при мен перфектно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове