jongo bongo 0 #1 Публикувано 9 Ноември, 2010 Какво ще кажете за този азиатски автомобилhttp://spisanie.mobile.bg/avtomobili/pored...-prezident.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #2 Отговорено 9 Ноември, 2010 Имат остри ножове руснаците - не може да се отрече. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda symphony 8 #3 Отговорено 9 Ноември, 2010 Защо реши че ЗиЛ е азиатски автомобил? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #4 Отговорено 9 Ноември, 2010 Каква линия, Боже ! Тези хора нямат ли психоаналитици?Не ми харесва, но " на вкус и цвет, товарищей нет..." Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #5 Отговорено 9 Ноември, 2010 (Редактирано) Мноо шукаритетна само задницата не ме кефи . П.п vesivanova бе лачена е , чайка на живо предполагам си виждала нищо и и на нея . Редактирано 9 Ноември, 2010 от fenabg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sand0 41 #6 Отговорено 9 Ноември, 2010 Завръщането на ЗиЛ: РЕзил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6017 #7 Отговорено 9 Ноември, 2010 А според мен е точно квото трЯа - "ръбато" и безкрайно като "вся россия"http://www.cardesign.ru/articles/projects/2010/11/01/4294/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #8 Отговорено 9 Ноември, 2010 (Редактирано) Руския вариянт на Фантом само малко задницата да пипнат Редактирано 9 Ноември, 2010 от Gaze.bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Concord 12 #9 Отговорено 9 Ноември, 2010 Прилича ми на трифазен щепсел Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user 127 #10 Отговорено 10 Ноември, 2010 Водката не прощава никому, явно и за дизайнерите важи с пълна сила! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #11 Отговорено 10 Ноември, 2010 Абе я дайте да го ползваме за "Виртуален тунинг" 15 Според мен и липсва още един ред прозорци.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #12 Отговорено 10 Ноември, 2010 За мен си е грозотия,особено тая дълга задница :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 922 #13 Отговорено 10 Ноември, 2010 Трагедия! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikky 38 #14 Отговорено 10 Ноември, 2010 Завръщането на ЗиЛ: РЕзил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user 127 #15 Отговорено 10 Ноември, 2010 (Редактирано) Току-що видях новата Лада Нива. Първата ми реакция беше, но на фона на ЗиЛ-а май стои добре. В защита на руснаците, ще спомена само, че дизайнерът (сигурно някой недоклатен гей сексуално неравнопоставен , като оня сътворил ЗиЛ-а) е бразилец. К'во шмъркат тия хора, направо не знам... Платформата пък ще е от Dacia Duster. Повече инфо тук. Редактирано 10 Ноември, 2010 от user Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PIKap 213 #16 Отговорено 10 Ноември, 2010 (Редактирано) Лимузината може да е грозна, но има стил ! Бях гледал снимки на някаква нова Волга, пак тип лимузина, беше много добре направена Редактирано 10 Ноември, 2010 от PIKap Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 922 #17 Отговорено 10 Ноември, 2010 Oще по-голяма трагедия!Направо Нивата изглежа по-добре! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondari 1 #18 Отговорено 10 Ноември, 2010 Сделано в СССР издялано пак става Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #19 Отговорено 10 Ноември, 2010 Хей неподценявайте руската техника,че аз от където съм минавал с уаза други джипове ще и е доста трудно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user 127 #20 Отговорено 10 Ноември, 2010 Ти УАЗ-а н'дей го намесва. Той е друга бира песен. Лично не съм карал, но след като видях това и това (примерно) няма как да не го уважавам като машина. А Нива карам кажи-речи всеки ден, но тя е доста по-нежна и спортна сравнена с УАЗ-а. Обаче не знам това шаси от Dacia Duster в каква насока ще й се отрази. Доколкото знам то пък е взето от Нисан, та може и да има нешо off-road в него, въпросът е да не е по-зле от сегашното. Частите сигурно също ще скочат безбожно... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blueeye 0 #21 Отговорено 10 Ноември, 2010 Зил-ът може да е всякакъв, но определено е различен от всичко останало. И това не е случайно, а е търсен ефект. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kopelence 4 #22 Отговорено 11 Ноември, 2010 Абе не е лоша бангията, ама тая задница много настъпена бе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user 127 #23 Отговорено 11 Ноември, 2010 ... + = ? Не остана... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #24 Отговорено 11 Ноември, 2010 хаха майко мила то тва не мяза на кола.... а пък за ЗИЛ УАЗ ЗАЗ ...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #25 Отговорено 12 Ноември, 2010 Иде си грубовато като всичко руско Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1051 #26 Отговорено 12 Ноември, 2010 Мен ме кефи,доста респектиращо ще изглежда на живо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #27 Отговорено 12 Ноември, 2010 И мен ме кефи, няква ръбата такава, супер си е. Нищо че е ЗиЛ, незнам дали сте забелязали ама ЗиЛ-овете още се ползват, вече бая годинки Пък за военните ЗиЛ-ове нямам какво да кажа просто яки машини. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slade 21 #28 Отговорено 14 Ноември, 2010 Бая лосове ще изтрепе по российските дороги тая машина. Направо ще ги коси, коси... Чат-пат може и някой протестиращ пред Кремъл да наръби Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове