atoma 995 #81 Отговорено 16 Ноември, 2010 (Редактирано) Колеги, до къде я докарахме? Ще се прави ли поръчка, някой в близост до Радомир би ли се наел да направи поръчката или? Дайте да се организираме и да я направим, че зима иде, може да се наложи да помагаме на закъсалите по пътищата Ако не стане с оцветяването всеки може да си я боядиса както прецени.+още един комплект за мен.пс: Total Votes: 34 гледам че имаме необходимия брой желаещи вече макар че само 8 комплекта сме писали в темата. Дано колегата се е чул с "химика" и ни сподели какво е станало Редактирано 16 Ноември, 2010 от atoma Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
m.g. 65 #82 Отговорено 16 Ноември, 2010 А размера уточнихме ли го окончателно? Този мострения ми изглежа малко по-голям сякаш... или греша 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #83 Отговорено 16 Ноември, 2010 Размера при мен на седана като че ли пасва идеално. Не съм го стягал с болтове но мисля че пасва, трябва да наложа на хеч и купе да видим там как ще е, но не мисля че ще е нещо по различно. Довечера мисля да легна и да го хвана с нещо и да снимам, да се види как изглежда. И ако хареса на всички да се пуска поръчката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #84 Отговорено 16 Ноември, 2010 Съжалявам че не писах по-рано,но не бях в БГ.Отскочих по спешност до Англия.В събота не можах да се видя с човека,ще го търся сега през седмицата да измислим нещо за вечерно време. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #85 Отговорено 23 Ноември, 2010 Понеже темата позамря, да я вдигна малко. Ще се прави ли групова или да се спасява кой както може?Поздрави. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #86 Отговорено 23 Ноември, 2010 (Редактирано) Ми аз все още съм навит за такива глезотийки. Редактирано 23 Ноември, 2010 от ZaRRicK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mEtaka 68 #87 Отговорено 23 Ноември, 2010 Мен пък направо ме отказахте с тез железа . Шегувам се, но имате ли си на идея как ще изглеждат боядисани и дали може всеки да си избере цвета . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #88 Отговорено 23 Ноември, 2010 Ами нали Prelude каза че и стоманата може да се оцветява по подобен на алуминия начин. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shaolin 42 #89 Отговорено 24 Ноември, 2010 Бройте ме и мен в поръчката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
scyberboy 175 #90 Отговорено 30 Ноември, 2010 +1 желязо без значение, цветно, хромирано или там квото направят... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shaolin 42 #91 Отговорено 2 Януари, 2011 Какво стана колеги, ще се прави ли поръчка или няма да го бъде. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #92 Отговорено 2 Януари, 2011 Зимата явно скри всичко Аз всеки ден си шкуря по малко железните дето имам, до края на месеца може би ще закича някой тъкмо да видим как изглеждат с тия размери. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #93 Отговорено 2 Януари, 2011 И аз съм за. Мисля, че ако ги правиш трябва да са от желязо, за да са функционални и без цвят. Така хем няма всеки да претендира за цвят, пък и един спрей е 10 кинта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #94 Отговорено 3 Януари, 2011 Аз съм избрал далеч по-евтин и прост метод но не прави колата по шикозна и jdm Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #95 Отговорено 3 Януари, 2011 Това как точно се закача че не виждм кука няква. Иначе такова мога да си направя още сега имам колани такива от самолетен колан, че даже са и червени Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #96 Отговорено 3 Януари, 2011 елементарно е и аз от колан си го направих Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shaolin 42 #97 Отговорено 7 Февруари, 2011 Зимата явно скри всичко Аз всеки ден си шкуря по малко железните дето имам, до края на месеца може би ще закича някой тъкмо да видим как изглеждат с тия размери. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #98 Отговорено 7 Февруари, 2011 Хора,признавам си-виновен съм.Тотално изключих за тази инициатива.Обаче вече съм на нова работа и имам доста повече свобода през деня,ще мога да се ангажирам реално с човека е Радомир ако искате.Само кажете кой модел,каква дебелина и какъв материал и готово.Ще е добре да ми кажете и в какво разширение ще е файла,че да го питам дали му върши работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #99 Отговорено 12 Февруари, 2011 Ами аз мислех да направя предната кука малко по малка че тая ми изглежда бая голяма, задната според мен е ОК. Някой ако има размера на болтовете отпред да каже за да не стане някоя инфекция и да си имаме куки които да гледаме само. Мисля си че 8мм дебелина е супер, материала ще е стомана (защото е евтина) ако може да провери някой колко пари е дуралуминия може и от такова нещо да ги направим. Но си мисля че стоманата е по удачния вариант, защото всеки може да си я боядиса във какъвто иска цвят. Файла е .dwg имам го и на .dxf.Ако имаш време попитай за ориентировъчна цена за да знаем с какво се наемаме. Отделно чакам отговор и на запитване тук във Варна. Който даде по добра цена той печели Дано да измъдрим нещо скоро че лято идва трябва да поукрасим колите отделно идва НС2011. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Palko 54 #100 Отговорено 15 Юни, 2011 При мен това се получи > , следва прахово боядисване и монтиране. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #101 Отговорено 9 Септември, 2011 И така приятели, свързах се с една фирма и им пратих запитване, веднага ми върнаха отговор и ето и така чаканите цени. Те са за черно желязо с 8 и 10мм дебелина. Избрахме желязо като материал, за да излязат по евтини и за да може всеки да ги боядиса както иска. Ако се съберем достатъчно хора може да задвижа нещата и да си сложим екстрите за зимата (за любителите на пернишкия парктроник). Мисля че цената е поносима - 13.05лв без ДДС и 15,66лв с ДДС + 5-10лв за боя и 1лв примерно за болтове. Желязото може да се ползва и по предназначение, за теглене. Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
H22_turbo_Vtec 75 #102 Отговорено 11 Септември, 2011 Ако стават за прелюд 5 мен ме пишете. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ti6ko 331 #103 Отговорено 3 Октомври, 2011 и какво стана с поръчката ????? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #104 Отговорено 2 Януари, 2012 (Редактирано) Честита нова година колеги.Гледам нещо не ви се получават нещата.Аз за рязане и т.н. не мога да помогна, но покрай един колега, който иска да си поръча преден и заден алуминиев от щатите поразпитах малко.Цената за 1 бр не му хареса, но ако поръчаме 15-тина идват на около 38лв/бр.Ако решите че това не е за тук ... поне ще ви вдигна темата и може да съживя поръчката Редактирано 2 Януари, 2012 от Izanagi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #105 Отговорено 2 Януари, 2012 Напротив, нещата се получиха и има готови вече, сега трябва да се организираме колко ще си поръчаме. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #106 Отговорено 2 Януари, 2012 Затрийте тогава горното.А кажете как монтирате предните, като нямаме греди под бронята за захващане като американците ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Palko 54 #107 Отговорено 2 Януари, 2012 (Редактирано) Затрийте тогава горното. А кажете как монтирате предните, като нямаме греди под бронята за захващане като американците ? Аз си направих Т-образна планка, която залепих за предницата. ПП: Снимката е от интернет. Редактирано 2 Януари, 2012 от Palko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
impress 0 #108 Отговорено 13 Май, 2012 (Редактирано) И така приятели, свързах се с една фирма и им пратих запитване, веднага ми върнаха отговор и ето и така чаканите цени. Те са за черно желязо с 8 и 10мм дебелина. Избрахме желязо като материал, за да излязат по евтини и за да може всеки да ги боядиса както иска. Ако се съберем достатъчно хора може да задвижа нещата и да си сложим екстрите за зимата (за любителите на пернишкия парктроник). Мисля че цената е поносима - 13.05лв без ДДС и 15,66лв с ДДС + 5-10лв за боя и 1лв примерно за болтове. Желязото може да се ползва и по предназначение, за теглене. Поздрави. и аз съм ЗА, колега ... мисля че 8мм. е достатъчна дебелина и се включвам ако правите поръчка Редактирано 13 Май, 2012 от impress Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #109 Отговорено 13 Май, 2012 Колега, малко късно си видял темата, поръчката мина и замина, но ако се съберете повече от 10 човека, бих се наел да направя поръчка отново.Ето и как протече поръчката, както и снимки на куките ЛИНК Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #110 Отговорено 14 Май, 2012 Защо не Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kitty 177 #111 Отговорено 17 Юли, 2012 А може ли да се поръчва още от тези Пловдивските? И на кои евентуално Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ti6ko 331 #112 Отговорено 12 Октомври, 2012 Колеги ще се съберем ли за такава поръчка ? ако е ДА аз искам : Hook 2 10mm - 1 Hook 3 10mm - 1та и ако цените са същите... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #113 Отговорено 12 Октомври, 2012 мен ме домързя да чета назад да доразбера точно за таблицата но каква е разликата между 1-2-3 разбрах за дебелината нали са само предна и задна защо има 3модела? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #114 Отговорено 12 Октомври, 2012 Предна, задна и планка за задната, за захващането и 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #115 Отговорено 12 Октомври, 2012 благодарско и сега остана някой да се нагърби да направи нова поръчка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #116 Отговорено 12 Октомври, 2012 ..........ако се съберете повече от 10 човека, бих се наел да направя поръчка отново.......... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Аз-съм споко 29 #117 Отговорено 12 Октомври, 2012 И аз искам предна и задна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cekocek 121 #118 Отговорено 12 Октомври, 2012 +мен само задна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shorty 157 #119 Отговорено 30 Октомври, 2012 + една задна с планка за мен, ако се съберем достатъчно хора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #120 Отговорено 30 Октомври, 2012 аз искам и предна и задна и да ги захвана по някакъв начин че нещо не ми идва на идея за предната Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове