em1l 30 #41 Отговорено 15 Юни, 2010 Абе маи беше икономичния малко слабичак ама пак за вазможностите си вървеше доста Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
em1l 30 #42 Отговорено 16 Юни, 2010 Доста изненадващо 18 мача са имали до сега и всичките са с победа на Испания "Швейцария изненадващо победи фаворита Испания с 1:0 " Аиде еврофутбола замина не че сам пускал де ама доста са пуснализа Испания логично е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #43 Отговорено 16 Юни, 2010 Ще се сгърча от кеф :D Ебаси швейцарците Искаше ми се да бият с 2:0 :D Испанците сигурно вече ги бичуват :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #44 Отговорено 16 Юни, 2010 Горчив нещо им дойде швейцарският шоколад на испанците Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Matheo 3 #45 Отговорено 16 Юни, 2010 (Редактирано) Не горчиво, ами направо има сипаха с големия черпак пресен, млечен шоколад. Според мен, испанците адски много подцениха шоколадите и това им изигра лоша шега. Но от друга страна Отмар Хицфелд е умопомрачително добър треньор, който е направил от тези банкерчета истински футболисти. И въпреки всичко, Испания си е Испания и тя ще е сред финалистите, но в никакъв случай, според мен - световен шампион. Просто нямат манталитета на такъв и ако въпреки всичко станат, то това означава, че примерно Аржентина е паднала от Япония. Въпреки, че Кейсуке Хонда ме кефи много и няма да се учудя ако стигнат примерно до четвърт финали.п.с. Сега гледам Уругвай - ЮАР, много се престара тоя съдия ще има, май да го таковат с вузевули в ...ъ Редактирано 16 Юни, 2010 от Matheo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
em1l 30 #46 Отговорено 16 Юни, 2010 ЮАР-Уругвай 0-3 наистена садията малко преувеличи то даже не беше и за жълт ама както и дае. Но Уругвайците наистене си ги надиграха. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #47 Отговорено 16 Юни, 2010 Надиграха ги, пък за картона не видях много какво стана, че вече биричката ми беше дошла в повечко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #48 Отговорено 16 Юни, 2010 Дузпа имаше ама чак червен картон... Жълт най-много според мен. Той си игра за топката във вратарското. Иначе се очертават много интересни и напрегнати мачове още в групите. Големите отбори - голям фалстарт... Италия Х, Франция Х, Англия Х, Испания загуба.. Само мойте фаворити голфовете играят като машини П.П: Наистина колко ли хора са изтървали еврофутбола Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ioni 1 #49 Отговорено 17 Юни, 2010 Аржентина световен шампион Според мен си беше червен картон. Ако небеше го спънал излизаше на празна врата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тодор 18 #50 Отговорено 17 Юни, 2010 (Редактирано) Аржентина много силна става Взеха да си вярват момчетата и играят все по-добре. Испания е в траур! Ужасна липса на шанс, но сами са си виновни - малко подцениха шоколадчетата, затова ще чоплят Швейцарско сирене до края на групите. Германия - МАШИНА както винаги, но този път дори смазката е по-добра, някакси естетически. Хубав футбол и много класа! Редактирано 17 Юни, 2010 от Тодор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gergi 14 #51 Отговорено 17 Юни, 2010 Аз съм за швабите,макар че гледката как Марадона тича гол не е за изпускане Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Matheo 3 #52 Отговорено 17 Юни, 2010 (Редактирано) Като се замисля обаче Сеп Блатер е швейцарец, това ми навява странни мисли. Дали не легнаха нарочно испанците...Колкото до арженто, мноо са добри. Германия има някакъв шанс но эа съжаление нямат Марадона в щаба си.Сега върви Франция - Мексико. Чистокръвния француэин Анелка никакъв го няма. Мнооо жълти картони съдията Редактирано 17 Юни, 2010 от Matheo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #53 Отговорено 17 Юни, 2010 Франция на колене :lol: поздрав http://www.vbox7.com/play:f9987c08 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bai_Georgi 47 #54 Отговорено 18 Юни, 2010 Големи смешници са тия французи. А като отбележим и факта, че не ги харесвам, купона става двоен, хаха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
em1l 30 #55 Отговорено 18 Юни, 2010 Това световно само изумява. В повечето мачове губещи са един вид фаворитите, няма лошо ама хората яко ги къртят от към еврофутбол !!! . А за сега от всички мачове най ми хареса играта на Аржентина страшни са ! За сега смятам че те са фаворит за купата ама нищо не се знае всякакви обрати може да се получат. А относно Французите не ме кефят нещо, а и Мексиканците ги надиграха и то доста. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #56 Отговорено 18 Юни, 2010 Много се радвам, че гадните французи паднаха. Толкова много ги мразя тея, че вчера като паднаха и си заспах с кеф !!! Пък треньора им гледаше като полезно изкопаемо, как отбора му стои безпомощно на терена и чака последния съдийски сигнал с надеждата да не им вкарават повече голове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Matheo 3 #57 Отговорено 18 Юни, 2010 (Редактирано) Преосмислете си залозите за Германия. Редактирано 18 Юни, 2010 от Matheo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
едмундо 34 #58 Отговорено 18 Юни, 2010 финала е Аржентина - Сърбия, залагайте смело Залагайте.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
W-POWERRRRR 3 #59 Отговорено 18 Юни, 2010 Преосмислете си залозите за Германия.за англия също,бяха жалки. днес гледахме една пародия на английския нац. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #60 Отговорено 18 Юни, 2010 Нямаха ден германците днеска. Вие наистина ли смятате че няма да се класират? За мен си остават фаворити заедно с Аржентина. Иначе умирам от кеф да гледам как си падат стабилно испанци и французи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
p0rnStar 3 #61 Отговорено 18 Юни, 2010 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #62 Отговорено 19 Юни, 2010 Така е! Едни гледат футбол, други "гонят" отегчени съпруги и приятелки! Ей, запалянковците, пазете си жените! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ioni 1 #63 Отговорено 19 Юни, 2010 Нямаха ден германците днеска. Вие наистина ли смятате че няма да се класират? За мен си остават фаворити заедно с Аржентина. Иначе умирам от кеф да гледам как си падат стабилно испанци и французи Да не забравяме,че се пак тва е Германия.Ще изорат тревата третия мач и ще се класират. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Agent 0 #64 Отговорено 19 Юни, 2010 http://www.vuvuzela-time.co.uk/forums.hondabg.com/ Германците ще се класират, даже финала е Германия - Аржентина/Бразилия - така го виждам аз. Мексико добре се представят, ще видим... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondakio 5 #65 Отговорено 20 Юни, 2010 Айде , Витек - днес да вкараш пак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #66 Отговорено 20 Юни, 2010 Аржентина-Бразилия ФИНАЛ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тодор 18 #67 Отговорено 20 Юни, 2010 Голяма схема тва световно! Пак ще ми изгори еврофутбола днес... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Milen_Sto 1 #68 Отговорено 20 Юни, 2010 Без да ме нааквате аз съм много анти Германия и Франция, до тук съм доволен Испания и Италия, не са това което бяха, дори Англия много разочарова, но пък Холандчетата, рулират. Кот Д'воар да бият днес и Корейците утре Х, групата на "смъртта" става нечовешки интересна Само си представям при такъв сценарий мача между Бразилия и Португалия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
n2o 59 #69 Отговорено 20 Юни, 2010 Бразилия ,пълна пародия,2 пътя игра с ръка на Фабиано и втори гол срещу Дрогбата,а сиктир,нямам думи,а и манекенчето Кака си го намери- изсхода към съблекалнята. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZERO 162 #70 Отговорено 20 Юни, 2010 Интересен мач стана, но това не е играта на Бразилия която всички очакваме и Кака беше много слаб... Накрая беше малко смешно бразилците да се защитават и да бавят времето, при положение че беше 3-1 за тях. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ioni 1 #71 Отговорено 21 Юни, 2010 Бразилия ,пълна пародия,2 пътя игра с ръка на Фабиано и втори гол срещу Дрогбата,а сиктир,нямам думи,а и манекенчето Кака си го намери- изсхода към съблекалнята.Тоя Фабиано е обаркал спорта.Трябваше да стане хамбалист.А за картона на Кака няма кво да говорим беше напално незаслужен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тодор 18 #72 Отговорено 21 Юни, 2010 И каква, каква поредна Футболна драма! Това е първенството на драмите!Италия се поти здраво дали ще се класира, Франция вече знае, че няма да се класира след поредният скандал в съблекалнята и саморазправата на капитанът Евра с кондиционният треньор(въпросният предател, който казал на Доменек, че Анелка го напсувал). Тъпите франсета са разобличени най-накрая, че не стават за нищо като отбор. Англия трепери... Изобщо - Великото падение на Великите сили. Ще видим Испания дали ще реагира тази вечер.От цялата работа не можах да си прибера парите от еврофутбола - поредна драма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #73 Отговорено 21 Юни, 2010 Заложил съм 10 кинта за финал Аржентина-Италия 1/50 Ша прааа пачка! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ianev 10 #74 Отговорено 21 Юни, 2010 Заложил съм 10 кинта за финал Аржентина-Италия 1/50 :) Ша прааа пачка! Италия - няма да могат да минат групите , това е мое мнение !А иначе ми се иска финал :Севрена Кореа - Нова Зеландия , носител на купата Северна Кореа.Наградата когато се приберат е по една ракета СС23 за всеки.А за гол-майстора - златна ядрена глава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #75 Отговорено 21 Юни, 2010 Заложил съм 10 кинта за финал Аржентина-Италия 1/50 :) Ша прааа пачка! Италия - няма да могат да минат групите , това е мое мнение !А иначе ми се иска финал :Севрена Кореа - Нова Зеландия , носител на купата Северна Кореа.Наградата когато се приберат е по една ракета СС23 за всеки.А за гол-майстора - златна ядрена глава.Братче Португалия:Северна Кореа - 7:0 не го ли гледа жалко за жълтурковците имат голям потенциал съжалявам ги и като се върнат вкъщи...е , поне двама са се спасили от режима Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LionHeart 6 #76 Отговорено 22 Юни, 2010 Я да видим сега Меси, колко гола ще вкара Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #77 Отговорено 22 Юни, 2010 Пак нито един Господ му даде да вкарва за Барса - стига толкова Игуаин ще ги вкарва за Аржентина !!! Или иначе първите 1/8 мачове са ясни - Уругвай:Ю.Кореа/късметлии пак !!! / и Аржентина:Мексико / това ще е интересен мач поради зрелищната игра на двата тима !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hippo 1 #78 Отговорено 22 Юни, 2010 Южна Америка мачка. Аржентина показа доста сериозно, че е фаворит за титлата.Аз искам финал Аржентина - Бразилия. И гаучусите шампиони Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ianev 10 #79 Отговорено 24 Юни, 2010 Германия - Англия - 0:0 в редовното време и в продълженията 0:1Аржентина - Мексико - 2:0 в редовното времеПрогнози и да видим кой ще познае точните резултати? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #80 Отговорено 24 Юни, 2010 Германия:Англия - 3:1 Аржентина:Мексико - 2:1 , може и 3 , но мексиканците се ще вкарат някой гол Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове