mаrto 42 #1 Публикувано 29 Март, 2010 Здравейте, колегиДойде време да обувам джапанките на Сивика и съм се замислил , дали да взема нови.Моля за предложения за добри летни гуми 225/45 R17 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 918 #2 Отговорено 29 Март, 2010 Bridgestone Turanza ER 300!Няма такава яка гума.По-евтин вариaнт Toyo, Yokohama! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #3 Отговорено 29 Март, 2010 Нима след : има нужда от нови? А пропо, на колко км. е звездолета? Аз все пак ще потърся предложения за летни гуми, но мисля, че ще дублирам мнение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cosmos 92 #4 Отговорено 29 Март, 2010 Bridgestone Turanza ER 300!Няма такава яка гума.По-евтин вариaнт Toyo, Yokohama!Аз съм с такива на сивика Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mаrto 42 #5 Отговорено 29 Март, 2010 Нима след : има нужда от нови? А пропо, на колко км. е звездолета? Аз все пак ще потърся предложения за летни гуми, но мисля, че ще дублирам мнение. Не са много километрите 1 и 1/2 сезона , ама са фабричния Мишелин , който си е компромис от всяка гледна точка.Още му се чудя , четох едни ревюта и си мисля за Continental Sport Contact 3s in 225/45R17 91Y Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user 127 #6 Отговорено 29 Март, 2010 Bridgestone Turanza ER 300!Няма такава яка гума....+1 Това обаче за 195/60R15. За 17" не знам как ще се представят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nicki 12 #7 Отговорено 29 Март, 2010 Истината е тази: Michelin Pilot Sport супер безшумна гума и колата е адски стабилна. Успех с избора. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dilqn_Mitev 6 #8 Отговорено 29 Март, 2010 Аз днес си сложих Dunlop "Sport Sp 01" ,първите ми впечатления са добри,гумата е асиметрична което ще рече че БИ трябвало да се държи добре и на дъжд(аквапланинг) и на сухо...но това се надявам да го установя в последствие Иначе на този размер каквато и гума да сложиш от високия клас мисля че няма да съжеляваш.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mr_petroff 1 #9 Отговорено 29 Март, 2010 Какъв ти е стила на шофиране и колко пари си готов да дадеш , комфорта ли предпочиташ , или пък екстремно сцепление , нисък разход на гориво или минимален спирачен път . Универсална гума няма , както няма и един и същ тип водач и автомобил ...Високотехнологичните гуми обединяват най - много качества но не са никак евтини , компромисни гуми има на ''компромисна'' цена , има и ''нискобюджетни'' гуми които просто ''вършат'' работа . Всичко друго е реклама и търговски интерес ...Аз много харесвам DUNLOP FASTRESPONS , NOKIAN H , BRIDGESTONE TURANZA ,ама това си емое мнение ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spooner 11 #10 Отговорено 29 Март, 2010 Bridgestone Potenza Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZAPPA 39 #11 Отговорено 29 Март, 2010 http://www.avtogumi.com/bg/tires/tire_deta...hp?model_id=308 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gergi 14 #12 Отговорено 29 Март, 2010 Много добри като съотношение цена-качество са HANKOOK,струват колкото една сава/дебица,а са почти на нивото на най-добрите марки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Barba 21 #13 Отговорено 29 Март, 2010 (Редактирано) Уникални . Dunlop Direzza Sport Z1 Star Spec Или погледни втората таблица за твойте размери. http://news.automedia.bg/read/9176.html Редактирано 29 Март, 2010 от Barba Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icho 12 #14 Отговорено 29 Март, 2010 Уникални . Dunlop Direzza Sport Z1 Star Spec Или погледни втората таблица за твойте размери. http://news.automedia.bg/read/9176.html Тези гуми ,които ги препоръчва колегата са на мойта колица.Карал съм коли с кви ли не гуми. И втора употреба и нови,но тези "бутат асфалта".Направо са уникални. И на вода и на сухо ,с висока и ниска скорост не дават да се гъкне. Зимните са ми също Dunlop M3 - може би най добрата зимна гума Ако изберещ тези няма да съжаляяваш Успех! P.S. Междо друготе тези се произвеждат в Япония по специална технология. Ако те заинтригуват звъни в КаморАуто за повече инфо! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
W-POWERRRRR 3 #15 Отговорено 30 Март, 2010 (Редактирано) още един глас за Бриджистоунhttp://www.youtube.com/watch?v=pOIcRLfpNC4 Редактирано 30 Март, 2010 от W-POWERRRRR Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chefo77 10 #16 Отговорено 30 Март, 2010 Bridgestone Turanza ER 300!Няма такава яка гума.По-евтин вариaнт Toyo, Yokohama!Абсолютно вярно! Няма такава гума и на сухо, и на мокро. Особено на сухо - колата ще се обърне, но не пуска. Само дето е леко шумна при по-студен асфалт.Колегата с Hankook-а ... бих му препоръчал да ги пробва на второто или третото лято - тогава ще разбере защо са на цената на Сава/Дебица Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaka_t 83 #17 Отговорено 30 Март, 2010 (Редактирано) Bridgestone Turanza ER 300!Няма такава яка гума.По-евтин вариaнт Toyo, Yokohama!И от мен един глас за Bridgestone Turanza ER 300 Може да погледнеш тук http://barzgumve.com/. Моите ги поръчах от този сайт и съм много доволен. Сравнително по-евтини са от на другите места, доставката при мен беше 7-8 дни, като от тях 1-2 дни се мотаеха нашите български куриери, иначе за 6 дни гумите бяха в България. Гумите не са стари, на няколко месеца са. Моите са 15-ски и съм доволен от цената, а до колкото знам, по-големите и по-високоскоростните гуми са си на голяма далавера от този сайт. Един колега каза, че е гледал 17-ски от там и е доста очарован от цената.Успех в избора Редактирано 30 Март, 2010 от mitaka_t Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slade 21 #18 Отговорено 31 Март, 2010 Да бе по евтини... Иди направо в Дианата и си ги вземи на цена дори по-добра от тоя сайт (мойте струваха по 120лв парчето, а тук са по 122 НА ПРОМОЦИЯ от 130). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #19 Отговорено 31 Март, 2010 От два дена карам с тези: http://www.avtogumi.com/bg/tires/tire_deta...php?model_id=15 За сега съм много доволен, особено за дъжд са много добри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pano 24 #20 Отговорено 31 Март, 2010 (Редактирано) Колеги за тая година,според тестовете на АутоБилд на 1-во място са нов модел на Пирели P7 Cinturato в списанието бяха тествани 17-цолови гуми Редактирано 31 Март, 2010 от pano Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slade 21 #21 Отговорено 1 Април, 2010 Забелязвам, че има разлика в тестовете на ADAC и други подобни за различни размери и цолажи гуми. При по-малките (185/60/14) Туранцата ER300 се представя много добре спрямо конкуренцията, а при по-големите има доста по-добри от нея.Междувпрочем оценките на ADAC за зимните гуми се доказаха на 100% при мен, особено по тия показатели, по които гумата се дъни. Сега ще видим за летните. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alekyy 3 #22 Отговорено 1 Април, 2010 Dunlop Direzza Sport Z1 Star Spec уникална гума Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HEMA ABAHTA 3 #23 Отговорено 1 Април, 2010 (Редактирано) http://www1.adac.de/Tests/Reifentests/Somm...cePageID=243132 погледни тук. Хората са ги тествали и са ги класифицирали Не са точно този размер който търсиш, но те правят тестове на по масовите размери..... Редактирано 1 Април, 2010 от HEMA ABAHTA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaka_t 83 #24 Отговорено 1 Април, 2010 Да бе по евтини... Иди направо в Дианата и си ги вземи на цена дори по-добра от тоя сайт (мойте струваха по 120лв парчето, а тук са по 122 НА ПРОМОЦИЯ от 130).Моите специално, със точно същия скоростен и теглови индекс, бяха със по 22 лева по-евтини (на бройка) отколкото в Диана-та. Специално съм се обаждал да ги питам. Същия модел го имаха на приблизително същата цена, но беше с доста по-малък скоростен индекс. Абсолютно същите - както казах - 22 лв отгоре на бройка. Доколкото си спомням колегата за който споменах в предишния пост каза че неговите (17-ски) са с още по-голяма разлика в цената. Говоря за конкретна марка и модел гума с еднакви характеристика - цената тук и от сайта. Не казвам че за всички гуми е така. Възможно е даже да излезе и по-скъпо от сайта. Но определно има и гуми, които си заслужават много повече, ако ги вземеш от този сайт. Зависи какво търсиш....Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cenov 2 #25 Отговорено 1 Април, 2010 Аз не вярвам на списания но от опит знам че за България по добро от Бриджстон Потенца ниямаЗдрава периферия (за дупки и добри завои) добро сцепление Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
n2o 59 #26 Отговорено 1 Април, 2010 Истената е една , YOKOHAMA PARADA,мъжете знаят защо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #27 Отговорено 1 Април, 2010 YOKOHAMA PARADA, свършиха за един сезон ... от самото начало не стават за мокро ама никак ! шумят отвратително ... и редица други ако е за гъзария - да, но за каране - НЕкато гледам така правилния избор според тестовете е пирели п6/7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #28 Отговорено 1 Април, 2010 Тази PARADA много се хвалеше преди... Доста приятели не са доволни от този модел YOKOHAMA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #29 Отговорено 1 Април, 2010 Аз заложих на: отпред YOKOHAMA S.drive, отзад Toyo PROXES T1-R и съм доста доволен, най-вече че са Japan. Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZAPPA 39 #30 Отговорено 3 Април, 2010 (Редактирано) YOKOHAMA PARADA, свършиха за един сезон ... от самото начало не стават за мокро ама никак ! шумят отвратително ... и редица други ако е за гъзария - да, но за каране - НЕкато гледам така правилния избор според тестовете е пирели п6/7Пич, не се сърди, но да сравняваш YOKOHAMA PARADA с PIRELLI p6/7 е некоректно. Първите са "сухи" гуми за спортно каране ( ако са 195/50/15 и не са произведени в Япония, наистина може да са по-шумни ) , авторите са най-обикновени гуми, при това италиански ( с извинение). Ако мога да посъветвам питащия, нека да избере между японските и корейските марки. Като компромис- NITTO (във В.Т. има и са по- евтини, защото вече не се внасят и се освобождават от миналогодишните количества). Много яка гума!http://www.avtogumi.com/bg/tires/tire_deta...hp?model_id=363 Редактирано 3 Април, 2010 от ZAPPA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове