Perko28 4 #41 Отговорено 23 Юни, 2010 Пропуснал съм да се присъединя. Маршрутката ми е RA3 + F23 Vtec. Това е първият ми личен автомобил с автоматик, но със сигурност няма да е последния . Много съм доволен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zlato 0 #42 Отговорено 24 Юни, 2010 И аз съм с автоматик и съм предоволен, много е даракоустойчив, пробвано Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Skumov 0 #43 Отговорено 28 Септември, 2010 И аз да се присъединя към клуба.. карам Хонда ХР-В автоматик, за сега впечатленията ми са много добри.. смяната на предавките е почти не се усеща (качвал съм се и на друга хонда автоматик, но там имаше едно придърпване незнам дали е нормално) ... в момента съм без книжка за 1 месец и не съм и се нарадвал като хората, по нататък ще пиша Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Накура Микаца 72 #44 Отговорено 23 Декември, 2010 Моят тролей е Акорд 2001 2.0 СЕ,карам го от май месец.Баща ми искаше задължително да е автоматик,като цяло колата е супер,обаче при мен педерастиите са две:автоматик и десен волан.Предполагам сами бихте се сетили като изпреварвам как си изкарвам яда на автоматика и колко псувни отнася.ПРЪЧКАТА ЗАВИНАГИ и въпреки че е 2.0 ми се струва доста тромава,но това си е мое мнение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
d.ivanow 8 #45 Отговорено 15 Февруари, 2011 Ф20Б6 2000г и аз съм от градския транспорт. Мързелива работа...Кеффффф цена няма !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xatamoto 163 #46 Отговорено 17 Февруари, 2011 Хората са казали, че купиш ли си веднъж автоматик никога повече не си купуваш ръчка. Сигурно са прави, но на мен още ми е рано да се "автоматизирам". Още повече, че 3 от служебните коли са с 2 педала и много добре знам за какъв мързел става въпрос. !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tony-asa 588 #47 Отговорено 7 Юни, 2011 Привет на всички ватмани.Да се включа и аз, карам(о ужас ,о светотатство) най малкия тролей- CRX D14A1 2 генерация автоматик.Дано не ме анатемосат от сектата.Това за майтап,колата върви прекрасно,много е пъргава поради ниската си маса-970кг.За сега му се кифя много на автомата,но ме разберете, РЕКСА е култов автомобил и не може да остане много дълго в депото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darjavata 2 #48 Отговорено 7 Юни, 2011 ЦР-Вто ми катери страхотно!Само автомат!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sCoff 38 #49 Отговорено 7 Юни, 2011 Моя ВВ2 е автомат. Гот е, но не става много за ръчкане. Типтроника може би ще е друга бира. Дано да разбера някога. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djoro 37 #50 Отговорено 7 Юни, 2011 сивик-купе-автоматик-климатик какво повече да иска човек Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
clockerman 14 #51 Отговорено 3 Октомври, 2011 Ей, и аз да се включа с HONDA CR-V B20Z1 аутомат...никога повече ръчна и съеденител. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dotz 4 #52 Отговорено 29 Август, 2013 И аз да се включаа, Хонда Шатъл 2.2 автомат! Колата е неповторима! Много съм доволен, автомата е страхотен! ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #53 Отговорено 1 Септември, 2013 Аз съм с Прелюд 98 г.,Ф20А4-типтроник.Жестока машина,не се усеща кога превключва а кикдауна е яко кик :D/> шут в гъ.а :D/> При режим типтроник става доста зла,направо друга кола.Това ми е първия автоматик,но няма да е последния.И мен постоянно ме занасят за тролея,но нека аз съм глупавия :D/>Няколко години по-късно съм с поредния автоматик ,този път Crv.Отново супер доволен и щастлив . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #54 Отговорено 20 Януари, 2015 И аз се престраших да си купя малък градски автомат (хидротрансформаторен), и съжалявам що го купих, няма и месец от как го имам и не мога да си простя тая грешка че съм карал ръчни кутии чак до де стана на 39г. Трябвало е да си купя автоматик още на 20 години Колата е от съседния лагер на Тоиота и сложи краи на ръчните скорости в моя гараж, квото карам ЦРВ-то с тая ръчна кутия тва ще е. После и семейната кола ще е автоматик 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Naso 4 #55 Отговорено 20 Януари, 2015 (Редактирано) Акорд Турер 2.4, автомат.Никога повече ръчни скорости ... Редактирано 20 Януари, 2015 от Naso Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1554 #56 Отговорено 21 Януари, 2015 От 2 месеца съм с третото по ред CR-V автомат, този път 2-ра генерация с К20 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #57 Отговорено 3 Февруари, 2015 (Редактирано) Хонда хеч 4 генерация 1991г. фейсовата с присаден D15B7 с автоматична кутия + климатика става доста приятна за каране в тежкия напоследък трафик из столицата, дал съм я на баща ми да я кара да не седи в гаража с паяжини, доста трудно мога да я взема напоследък от него да си я покарам, хареса му много и не я дава,чистокръвна японка е Редактирано 3 Февруари, 2015 от west bam Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
косьо 7+2 4 #58 Отговорено 3 Февруари, 2015 Здравейте От няколко месеца и аз съм с ЦРВ от 1998 год. автомат ,но опит с автомата имам от 4 години с Мерцедес Бенц S124 Е 250.Както каза някой кеф цена няма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SpliFF 50 #59 Отговорено 3 Февруари, 2015 Акорд,седан 2.0 ,автоматик ........ мммм кеф. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Accordingly 26 #60 Отговорено 18 Юни, 2015 Здравейте на всички тролейджии Аз все още не карам автоматик, защото съм харесал конкретен модел, който обаче бива разнасян из американските форуми като изключително проблемен и не мога да се престраша. Искам да си взема Акорд 6-та купе 3.0 V6 (те са само автоматици така или иначе). Искам да задам въпрос към малкото хора, които карат или са притежавали този модел Акорд, дали са имали проблеми с тяхната ск. кутия. Опитвам се да добия реална представа до колко кутията наистина е проблемна. Изчетох разбира се и всички теми по въпроса Акорд Купе 6-та тук, но не стигнах до категоричен извод. Това купе е американска сглобка, но вече се замислям възможно ли е кутиите за американския и за европейския пазар да са различни, защото съдейки от нета, единствено американците са категорични че кутията е проблемна (дори Honda of America са се били принудили да удължават гаранции навремето), но от БГ и Европа като цяло, не откривам теми на хора, опарили се от този автомат. Четох, че ръчните кутии при 2.0 и 2.3 за различните континенти са с различни предавателни числа, така че може би и автоматите са различни. Ще се радвам някой да ми потвърди поне част от цялото това инфо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
peres 29 #61 Отговорено 18 Юни, 2015 Шатъл, 2.3, 1999. Ако му сложиш ремарке, ще стане наистина тролей :-) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Schmeichel 0 #62 Отговорено 21 Август, 2015 Здравейте на всички тролейджии Аз все още не карам автоматик, защото съм харесал конкретен модел, който обаче бива разнасян из американските форуми като изключително проблемен и не мога да се престраша. Искам да си взема Акорд 6-та купе 3.0 V6 (те са само автоматици така или иначе). Искам да задам въпрос към малкото хора, които карат или са притежавали този модел Акорд, дали са имали проблеми с тяхната ск. кутия. Опитвам се да добия реална представа до колко кутията наистина е проблемна. Изчетох разбира се и всички теми по въпроса Акорд Купе 6-та тук, но не стигнах до категоричен извод. Това купе е американска сглобка, но вече се замислям възможно ли е кутиите за американския и за европейския пазар да са различни, защото съдейки от нета, единствено американците са категорични че кутията е проблемна (дори Honda of America са се били принудили да удължават гаранции навремето), но от БГ и Европа като цяло, не откривам теми на хора, опарили се от този автомат. Четох, че ръчните кутии при 2.0 и 2.3 за различните континенти са с различни предавателни числа, така че може би и автоматите са различни. Ще се радвам някой да ми потвърди поне част от цялото това инфо. Аз карам такъв в шатите ,карам го вече 2 години или (17хил мили) иии скоростната кутия си е както съм купил колата не съм забелязал да приплъзва,колата ми е на 230 хил мили ,обаче имам друг проблем с не, боята ми се окислява и й замина горното покритие Clear coat-а) и тавана е на бели петна.... нз в Европа от къде идват тези модели но го имай в предвид в САЩ Хонда това е основния проблем автоматичните ск кутии и боята.Даже съм виждал Сивик 2008 целия побелял и олющен ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове