doctor 13 #1 Публикувано 23 Януари, 2010 +10 градуса по Целзий: Жителите на панелни жилища в Хелзинки си пускат парното.Лапландците садят цветя.+5 градуса по Целзий: Лапландците се припичат на слънце.+2 градуса по Целзий: Италианските коли не палят.0 градуса по Целзий: Чистата вода замръзва.-1 градуса по Целзий: Дъхът става видим.Лапландците ядат сладолед и пият студена бира.-4 градуса по Целзий: Котката иска да се мушне с теб под одеялото.-10 градуса по Целзий: Време е да се планува една почивка в Африка.Лапландците отиват да плуват.-12 градуса по Целзий: Твърде студено, за да вали сняг.-15 градуса по Целзий: Американските коли не могат да запалят.-20 градуса по Целзий: Може да си чуеш дъха.-22 градуса по Целзий: Френските коли също вече не палят.-23 градуса по Целзий: Политиците започват да съжаляват бездомниците.-24 градуса по Целзий: И немските коли не могат да запалят.-26 градуса по Целзий: От дъха могат да се нарежат блокчета за строежа на едно иглу.-29 градуса по Целзий: Котката иска да се пъхне в пижамата ти.-30 градуса по Целзий: Нито една истинска кола вече не пали.Лапландецът ругае звучно, рита гумите и пали ладата.-31 градуса по Целзий: Твърде студено за целувки, устните замръзват една за друга.Лапландският отбор по футбол започва тренировки за пролетния сезон.-39 градуса по Целзий: Живакът замръзва. Твърде студено, за да мислиш.Лапландците закопчават най-горното копче на ризата.-40 градуса по Целзий: Колата също иска в леглото.Лапландците си обличат пуловер.-44 градуса по Целзий: Финландският ми колега си мисли евентуално да затвори прозореца на офиса.-50 градуса по Целзий: Моржовете напускат Гренландия.Лапландците затварят прозореца на тоалетната.-70 градуса по Целзий: Белите мечки напускат Северния полюс.Университетът на Рованиеми (Лапландия) организира ски излет.-75 градуса по Целзий: Дядо Коледа напуска Полярния кръг.Лапландците нахлупват шапката над ушите.-120 градуса по Целзий: Алкохолът замръзва.Следствие - лапландецът е много вкиснат.-268 градуса по Целзий: Хелият става течен.-270 градуса по Целзий: Адът замръзва.-273 градуса по Целзий: Абсолютната нула. Брауновото движение на частиците спира.Лапландците си признават, че е малко студено и си поръчват по още една ракия на клечка. :cold: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pep0 90 #2 Отговорено 23 Януари, 2010 Хаха добре това е яко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
4i4o 2 #3 Отговорено 23 Януари, 2010 тва с Лада-та ми хареса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_9977 39 #4 Отговорено 24 Януари, 2010 Баси лапландците. те сигурно на +20 почват приритват :cold: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #5 Отговорено 24 Януари, 2010 (Редактирано) На +21 се изпаряват! п.п. Половин час съм се хилил. Убихте ме Редактирано 24 Януари, 2010 от pamo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plevelcho 103 #6 Отговорено 24 Януари, 2010 абе де да знам,тва с Ладите може и да е вярно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #7 Отговорено 24 Януари, 2010 -280 гр....Ладата също отказа,съседа ми лапландец извади от гаража стария си Акорд.... ....и отиде да си напазари кашонче ракия на клечка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #8 Отговорено 24 Януари, 2010 -274 Сървъра, където е къчен форума, пада и всички фенове отиват по колите си защото те ВИНАГИ палят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #9 Отговорено 24 Януари, 2010 -285....псувам.Сещам се че трябваше да проверя нивото на хелия в радиатора на Хондата... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tunyo 3 #10 Отговорено 24 Януари, 2010 +5 градуса по Целзий: Лапландците се припичат на слънце. -10 градуса по Целзий: Време е да се планува една почивка в Африка. Лапландците отиват да плуват. Абсолютно вярно!Ето и доказателство: п.п.Не е в Лапландия,ама е близо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #11 Отговорено 25 Януари, 2010 Аз запалих тая сутрин на -18 ... гуми не се наложи да ритам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dachev 52 #12 Отговорено 25 Януари, 2010 Аз запалих тая сутрин на -18 ... гуми не се наложи да ритам И аз! Ама с кабели от друга кола! Може да ми честите днешната предстояща покупка на акумулатор Бош. Трябва да избера между Силвър и Гигават! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #13 Отговорено 25 Януари, 2010 А можем ли да ти препоръчаме да не си взимаш БОШ? Засега няма доволни от БОШ, или по-точно 90% от хората твърдят, че не могат да намерят оригинали. Засега акумулатор BANNER водят класацията където и да попитам и когото и да попитам. Аз си взех такъв и засега дали е -18 няма значение. Много съм доволен, акумулатора е на 2-3 месеца вече и няма проблеми. Ама ти си знаеш де, аз само да кажа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dachev 52 #14 Отговорено 25 Януари, 2010 Ами да се надявам, че ще бъда в 10%! Все пак е от официален представител на Бош. Нали за това са гаранциите. Единия е с 5 години ама забравих кой. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ArowanA 0 #15 Отговорено 25 Януари, 2010 Уникалната работа много смях :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #16 Отговорено 25 Януари, 2010 Не знам от студа ли е, но два от дизеловите влакове на БДЖ - Банкя - София, Драгоман - София, сутринта аварираха и не искаха да тръгнат, електричките обаче си пердашеха.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 919 #17 Отговорено 25 Януари, 2010 (Редактирано) Може да ми честите днешната предстояща покупка на акумулатор Бош. Трябва да избера между Силвър и Гигават!Не ти препоръчвам Бош, калпави са!Варта, Банер стават!Аз съм с Sznajder вече 4г. и няма отказ.изобщо не съм го зареждал и обслужвал!Акумулатори Редактирано 25 Януари, 2010 от darius Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tunyo 3 #18 Отговорено 25 Януари, 2010 (Редактирано) Ами да се надявам, че ще бъда в 10%! Все пак е от официален представител на Бош. Нали за това са гаранциите. Единия е с 5 години ама забравих кой. EXIDE са №1 за мен.Вземи си и след 10 години като го изхвърляш моше да почероиш по една виртуална бира-ако си доволен сори за ОФ-а Редактирано 25 Януари, 2010 от tunyo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Not_Impossible 0 #19 Отговорено 25 Януари, 2010 УфФ еб**и лапландците... аз на -1 умирам от студ!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq #20 Отговорено 25 Януари, 2010 пичове,карам с "икра" за 110 кинта на 1 година и 4 мес и аз им давам на комшийте ток.не знам за бош,но за 250 кинта треа и мен да ме обслужат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #21 Отговорено 25 Януари, 2010 Аз днес толкова много бързах и вече доволна, че тръгвам, качвам се в колата, разполагам си нещата навсякъде.....давам контакт и после с мъка установих, че нямам ток....та...се наложи да открадна от друга кола. Не е честно да е толкова студено....аз все пак съм топлолюбив човек. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
хари7 0 #22 Отговорено 25 Януари, 2010 Не така бе приятелко-не ме излагай. толкова хонди при вас,а ти взе тая която не пали ... майтапя се Санечка. поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SEZER 35 #23 Отговорено 25 Януари, 2010 баси и лапландците Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 919 #24 Отговорено 26 Януари, 2010 баси и лапландците Как не можа тоя студ да хване преди измислената среща в Копенхаген? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
3AgHuK 3 #25 Отговорено 26 Януари, 2010 (Редактирано) Е*а ги у пичуити аз на +15 си топля тухла за краката :) Редактирано 26 Януари, 2010 от 3AgHuK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
venci_vin 0 #26 Отговорено 26 Януари, 2010 Много яко! И аз два дни запалих с оригиналния акукулатор на към 7-8г ,засега няма проблеми,ама кога ли ще ме остави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
musset 1 #27 Отговорено 27 Януари, 2010 Че аз ако всеки път когато е -18 или -28 си оставям колата, то цяла зима с автобус трябва да ходя Как не ви палят колите бе хора? Нормалната температура в Монтреал през зимата е около - 25, ние какво - да мрем ли? А като стегне на -45? Пали ВСЕКИ божи ден, дееба и хонда, нема избор. Иначе - "For sale" & good-bye. И двата ми сивика НИКОГА не са отказвали да запалят, независимо от температурата. Не мога да си обясня защо при вас не е така? Има нещо сбъркано в цялата работа? Масло, акумулатор, антифриз ако са наред, всичко трябва да е ОК.Поздрави от "топла" Канада Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #28 Отговорено 27 Януари, 2010 .....А вкарваш ли мисъл за това, в монтреал с какъв бензин карате ... и тука къв пикоч зареждаме? п.п. Моето AcDelco никога не ме е изоставяло, купих го по съвет на Лукчо и съм много доволен ... ако се случи да не запаля (както имах проблеми наскоро) ще да е от сичко друго, ма не и от акумулатора. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeorgiP 0 #29 Отговорено 27 Януари, 2010 Дааа - температурата падна доста под законния минимум - какъвто трябва да има според мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
joro__ 0 #30 Отговорено 28 Януари, 2010 Cool Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DjSprite 48 #31 Отговорено 28 Януари, 2010 Като чета тиа дни , май само аз изкарах на топло студовете, тук си е около -5 (Банско ) и няма грижи .То даже и сняг няма долу в самото Банско ..иначе горе е доволно по пистите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 919 #32 Отговорено 28 Януари, 2010 Добре че дойде тоя студ, та да си допълня акумулатора.Изпи 1л вода! И си палеше без проблем! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове