Jump to content

venci_vin

Фен
  • Мнения

    94
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно venci_vin

  • Ранг
    Потребител
  • Рожден ден 11.09.1968

Profile Information

  • Кара
    HONDA CIVIC 7 gen i 8 gen
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. По въпоса с кутия е ясно, че имат проблеми с лагерите на първичния вал. Аз го реших, като послушах един мой приятел и си взех кутия от карана в Англия 7 ген. Той ми каза, че основно заради маслото се прецакват, а там най-добре се поддържат. И я сменихме . Около 10 хил км няма проблем и всички шумове идващи от работа на място на свободна изчезнаха. Сам я сменях с още 1 човек, но си е играчка. Направено е лесно да се смени самия съединител, но не ѝ кутията. А относно амортисьорите съм ги сменял 2 пъти. Първо едни корейски, уж лицензни на Каяба(не им помня имаето) и незнам си кво. Те изкараха около 30-35 хил км . После (преди) 2 години ги смених с Каяба. Минал съм горе - долу пак такива км, но нямат проблеми, засега. При тях проблема е цената. Двата предни за поне 500лв, ако неуспееш през някоя фирма да си уредиш добра отстъпка.
  2. Има възможност да се регулират и нагоре-надолу. Малко е играчка, защото отвора е тесен и става с малка отверка около 2-2,25мм и се върти бавно в едно отворче, съответно напред или назад. Може би има специализиран инсртумент, ама може и така с повече желание. Не е необходимо да се изключват моторчета. Трябва да се знае, че се регулират и късата и дългата светлина , защото са на една платформа.
  3. За тези, на които им духа студено,при спиране на кръстовище, изключване от скорост и тнт, проблема е в термостата. В Бултрако беше мисля 69лв за 1.6 бензин, ама не го поддържат в наличност. С него е хубаво да се купи и нова гумичка. Смяната му става лесно и нещата се оправят. На пазара се продават и други на около половината от цената.
  4. Аз откакто имам 7ген(около 6 години) си купувам само дискове и накладки на BREMBO(къде от БГ,къде от чужбина). Пробвал съм и на други марки,но не съм доволен. Те си вървят с тези ламаринки, за да не претропват. Имах някъде,от последната смяна,ама трябва да проверя къде са.
  5. Продавам огледала с мигачи-2бр(ляво и дясно) за Хонда Сивик 2001-2005г, хеч- три врати, цена 380лв. Огледалата са електрически с подгряване и са с буксите за включване. Намират се в гр. София, изпращам по Еконт За контакти: Венци тел. 0888/569-593
  6. Колеги,това наистина е функция на алармата. Но заключването се получава,когато бутона на врата или багажник не функционира и по този начин алармата не разбира, че сте отворили. Затова автоматично заключва, на толкова секунди 20 ,30 на колкото е настроена. Редовно трябва да се наблюдават тези места. За вратите се разбира по светването на плафона на купето, а за багажника по таблото . За всеки случай за около 10 лв си направете 1 резервен ключ , с който само ще можете да си отваряте вратите, без да палите и си го носете на другата връзка!
  7. Тези и аз съм ги гледал,защото бях чул добри отзиви. Хеед91 ги доставят и в каталога им има цени.
  8. Честито! Много и безаварийни км и много риби!
  9. Честито колега!Проблема с вратите ти идва от самите машинки, те се прецакват. Добър майстор по алармите може да ти ги смени с обикновени,не е голям проблем. Освен нещата, които колегите са ти казали да си провериш-погледни на носачите -предния голям тампон. А колкото до антифриза редно е да си смениш,дали сега или преди зимата,според джоба!Много и безаварийни км!
  10. Има си стил и визия и на мен ми харесва!
  11. И аз карам вече почти 3 години такава. Скоростният лост е доста удобен,макар и аз да си мислех че хич няма да е! И за около 63х.км имам изгоряла само 1 бубина на единия цилиндър,което е доста добре!
  12. И днес запалихме с хондичката без проблеми,но беше в 07.00 само -10 градуса!
  13. Много яко! И аз два дни запалих с оригиналния акукулатор на към 7-8г ,засега няма проблеми,ама кога ли ще ме остави!
  14. Паля още от първия път , при -15-16 вчера и днес и се радвам на малък трафик ! Е по-бавно стопля парното, ама е нормално!
×
×
  • Създай нов...