Jump to content

venci_vin

Фен
  • Мнения

    94
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от venci_vin

  1. По въпоса с кутия е ясно, че имат проблеми с лагерите на първичния вал. Аз го реших, като послушах един мой приятел и си взех кутия от карана в Англия 7 ген. Той ми каза, че основно заради маслото се прецакват, а там най-добре се поддържат. И я сменихме . Около 10 хил км няма проблем и всички шумове идващи от работа на място на свободна изчезнаха. Сам я сменях с още 1 човек, но си е играчка. Направено е лесно да се смени самия съединител, но не ѝ кутията. А относно амортисьорите съм ги сменял 2 пъти. Първо едни корейски, уж лицензни на Каяба(не им помня имаето) и незнам си кво. Те изкараха около 30-35 хил км . После (преди) 2 години ги смених с Каяба. Минал съм горе - долу пак такива км, но нямат проблеми, засега. При тях проблема е цената. Двата предни за поне 500лв, ако неуспееш през някоя фирма да си уредиш добра отстъпка.
  2. Има възможност да се регулират и нагоре-надолу. Малко е играчка, защото отвора е тесен и става с малка отверка около 2-2,25мм и се върти бавно в едно отворче, съответно напред или назад. Може би има специализиран инсртумент, ама може и така с повече желание. Не е необходимо да се изключват моторчета. Трябва да се знае, че се регулират и късата и дългата светлина , защото са на една платформа.
  3. За тези, на които им духа студено,при спиране на кръстовище, изключване от скорост и тнт, проблема е в термостата. В Бултрако беше мисля 69лв за 1.6 бензин, ама не го поддържат в наличност. С него е хубаво да се купи и нова гумичка. Смяната му става лесно и нещата се оправят. На пазара се продават и други на около половината от цената.
  4. Аз откакто имам 7ген(около 6 години) си купувам само дискове и накладки на BREMBO(къде от БГ,къде от чужбина). Пробвал съм и на други марки,но не съм доволен. Те си вървят с тези ламаринки, за да не претропват. Имах някъде,от последната смяна,ама трябва да проверя къде са.
  5. Продавам огледала с мигачи-2бр(ляво и дясно) за Хонда Сивик 2001-2005г, хеч- три врати, цена 380лв. Огледалата са електрически с подгряване и са с буксите за включване. Намират се в гр. София, изпращам по Еконт За контакти: Венци тел. 0888/569-593
  6. Колеги,това наистина е функция на алармата. Но заключването се получава,когато бутона на врата или багажник не функционира и по този начин алармата не разбира, че сте отворили. Затова автоматично заключва, на толкова секунди 20 ,30 на колкото е настроена. Редовно трябва да се наблюдават тези места. За вратите се разбира по светването на плафона на купето, а за багажника по таблото . За всеки случай за около 10 лв си направете 1 резервен ключ , с който само ще можете да си отваряте вратите, без да палите и си го носете на другата връзка!
  7. Тези и аз съм ги гледал,защото бях чул добри отзиви. Хеед91 ги доставят и в каталога им има цени.
  8. Честито! Много и безаварийни км и много риби!
  9. Честито колега!Проблема с вратите ти идва от самите машинки, те се прецакват. Добър майстор по алармите може да ти ги смени с обикновени,не е голям проблем. Освен нещата, които колегите са ти казали да си провериш-погледни на носачите -предния голям тампон. А колкото до антифриза редно е да си смениш,дали сега или преди зимата,според джоба!Много и безаварийни км!
  10. Има си стил и визия и на мен ми харесва!
  11. И аз карам вече почти 3 години такава. Скоростният лост е доста удобен,макар и аз да си мислех че хич няма да е! И за около 63х.км имам изгоряла само 1 бубина на единия цилиндър,което е доста добре!
  12. И днес запалихме с хондичката без проблеми,но беше в 07.00 само -10 градуса!
  13. Много яко! И аз два дни запалих с оригиналния акукулатор на към 7-8г ,засега няма проблеми,ама кога ли ще ме остави!
  14. Паля още от първия път , при -15-16 вчера и днес и се радвам на малък трафик ! Е по-бавно стопля парното, ама е нормално!
  15. Гадна работа! Ако имаш снимки ,не е лошо да качиш ,пък ще се оглеждаме! Късмет с търсенето!
  16. Само източване му е майката! И желателно да смениш горивен филтър,след това! Ама не е лошо да кажеш за бензиностанцията! Преди години бях налял такъв гаден бензин и чорапа на бензиновата помпа беше се замазал като с грес(червено на цвят). Оказа се ,че е от промишлен газьол.
  17. Тия верно не са наред. Ще има приключения по митниците!
  18. Аз съм си сложил и на предните и на задните стъкла. Предните се монтират ,като се подпъхват в единия край и се сгъват внимателно ,така че да влезнат и в другия и се притискат до горе. Задните и те по подобен начин,като се сваля на двойнозаплащото тиксо,предпазния слой, После се поставят едни щипки между ветробрана и гредичката(мисля че беше нарисувано на кашона или упътването,понеже съм ги поставял преди 2 г и не помня вече)
  19. Да помогна,за който търси!На 7ген си сложих и съм доволен,за цена-качество! Паснаха добре и не са грозно-големи! На мен ми ги донесе един приятел,но мисля ,че фирмата се казва КАЛО комерс,която ги внася.Ветробраните са полски на фирма "HEKO". Доколкото си спомням бяха между 60и 70 лева.
  20. От крушката е . Моята пък отиде чак към розово и почти не светеше!
  21. Аз карам 2години с зелен на ЕЛФ и нямам проблеми! Преди като карах 5г слагах на ОМВ ,зелен мисля беше,също нямах проблеми,ама беше 10-11лв/л. По принцип, с по- скъпите няма да имаш проблем. Аз, лично, на всички хонди които съм имал съм слагал по-скъпи и не съм имал проблеми!
  22. И моя мълчи като минавам покрай кутиите! Много грешки дава като минавам покрай летището и бензиностанциите!
×
×
  • Създай нов...