Jump to content

fshit

Фен
  • Мнения

    155
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

3 Neutral

Относно fshit

  • Ранг
    Любител
  • Рожден ден 27.11.1980

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Монтана
  1. Извинявам се предварително ако ще кажа нещо не на място. Тази светлина не е ли като дръпнеш ръчната и да светне на таблото за да не потеглиш с ръчна. Мисля че няма нищо общо с течноста-като дръпнеш ръчната и това просто затваря ел.веригата и лампата светва. Там при ръчната има една букса с кабел и там доста се окислява и замърсява-може да почистиш хубаво и да напръскаш с нещо за по-добър контакт. На моя сивик 5-та въобще не искаше да свети тази крушка когато дръпнеш ръчна и аз направих това което ти казвам и после всичко беше 6.
  2. Все още е наличен десният голям мигач. Може и на имейл: f.s@abv.bg
  3. Не знам какво разбираш по "цялото табло" но ще опитам да те насоча. Тази пластмаса са държи на 8 шрафта ако не ме лъже паметта, на гърба и(т.е. когато ги развиваш върха на отверката ще сочи към теб). По един в горния и долния ъгъл най в ляво, по един горе и долу точно от лявата страна на волана, по един горе и долу от дясната страна на волана, и по един в горния и долния ъгъл най в дясно. За да ги достигнеш и да ти е удобно да ги отвиеш трява да свалиш следното: радиото, панела за управление на парното, копчетата за люка, огледалата, стопа за мъгла, подгряване на задното стъкло, най-вероятно и барчето, пластмасовата кора около бушоните и пластмасата около часовника и уредите за скорост, обороти и т.н. Ако имаш имобилайзери и е на същото това табло което искаш да свалиш, трябва да го откачиш от буксата. Ако имаш някакви други въпроси-питай.
  4. Здравейте колеги. В момента съм в Англия и на връщане се чудех дали да докарам един автомобил (хонда разбира се) - затова да поразпиатам дали по принцип се купуват автомобилите с десен волан. Мисля си за нещо като Сивик 6 генерация, японка, седан(4 врати) 1.5 vitec-E или в краен случай Акорд около 99г. Някой заинтересован ли е от подобен автомобил. Нещо подобно: Поздрави!
  5. Към demon89 Според мен (не съм специалист) добре си направил схемата, само една поправка да ти предложа- релето. Неговата роля е единствено когато подадеш сигнал от копчето за нагрев на задното стъкло то да ти включи нагревателите за огледалата, използвайки захранване не от копчето за задното стъкло, ами собствено захранване, което ти си му прокарал по подобаващ кабел от акумулатора. след релето може да сложиш копче(както си написал) за прекъсване на веригата, така че да можеш да спреш нагряването на огледалата когато пожелаеш(всъщност този бутон може да го сложиш и между Копчето за подгряване на задното стъкло и релето) Добре е да сложиш бушон там където си го нарисувал, може би и на захранващия между акумулатора и релето няма да е зле. Релето е 12 V DC - примерно 30 A
  6. Всичко е продадено с изключение на десния голям мигач.
  7. В ТАЗИ ТЕМА се казва как се сваля пластмасата пред уредите. Ползвай търсачката.
  8. Като казваш, че пролема не е от люка имаш предид, че си проверил отводняващите го маркучи и не са били извадени, запушени или нещо подобно?
  9. Филтър за парното доколкото съм запознат на 5 г. сивик няма.
  10. ТАКА си направих Сивика 5 ген. след като си купих Angel Eyes. Манипулацията не е много сложна, дори и за не много разбиращ от електроника човек, и работи безотказно. Но на 6 ген. не знам дали е същата ел. системата. Може някой по-запознат да каже. Успех!
  11. По принцип жълтите букси са на SRS-то. Това е на 5 г. сивик-за твоята може и да не е така. Само предположение.
  12. Преинсталирай Windows-а
×
×
  • Създай нов...