Jump to content

Дани

Фен
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно Дани

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda Element EX
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Бургас

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Аз съм с този модел вече 6 години.Карам само на бензин.Подържам го в Хонда Апостолов Бургас.Няма нищо специфично по модела. Вашият Елемент е син на цвят,лятото го видях пред р-т Емона.Там работех и аз.Добре изглежда,със здраве да го карате. Ако нещо конкретно Ви интересува питайте.
  2. За това първо в сервиза се ходи,а после се изказва мнение....Добре е че се е оправила хонделата,днеска и аз съм при тях.Там сме си станали едно голямо семейство вече)).Успех.
  3. Отивай смело,и не се притеснявай.Все пак е хубаво да чуеш компетентно мнение, И аз се притеснявах отначало,но се оказа напразно.
  4. Защо ли съм спокоен когато си оставя Елемента в Хонда-Апостолов Бургас. Легендите може и да са от завист,закарай си колата да ти я прегледат,и тогава изказвай мнение за сервиза. От почти четири години съм им клиент,и не са ме подвели. Не искам да прозвучи като реклама,а като препоръка към колегата с проблема.
  5. Не вярвам на Тенев да му падне разхода.Мойто е с такъв мотор,и сега зимата е точно 15 градско бензин..Купих я на 30 000 км,сега е на 50 000,и винаги зимата това е разхода.
  6. Аз карам с двигател 2,4 бензин,163 кс,автоматик-2005 год..И мога да ти кажа че разход бензин градско ми е 12-15 според сезона,извън града 8,5-10.За газ не съм се замислял,годишно имам 10 000км, и според мен не си струва упражнението газ.Наема се много бързо ,и няма чак толкова голям шум в купето.Зависи и от гумите с които е обут.Зимните са по шумни.За ремонти никакви през последните две години и 25 000 км.Автомобила е от Америка,части тука има.Става дума за Honda Element EX,прекрасен СУВ с грозна визия).Дано съм бил полезен.
  7. Снимки има в галерия.Двигател 2.4 Витек 160 кс,автомат,4x4
  8. Привет колеги,от 2 седмици мога с гордост да заява че съм собственик на този автомобил.За сега впечатленията ми са супер.Движи се перфектно,вече съм навъртял 1500 км.
×
×
  • Създай нов...