ceco_accord 7569 #441 Posted March 12, 2023 (edited) ЧАЛГА Филм с пълна зала, която не гъкна. В който към края може да чуеш позната песен и да осмислиш текста и по нов начин. Филм в който всичко вече ти е известно. ... но е казано простичко. Бавно, за да стигне не до съзнанието ти, а до душата ти. В който чуваш всяка дума и тя е точно това което означава - без фалш и цензура. Филм от тези след които си казваш всяко страдание си струва, за да осмислиш какво ТОЧНО струва и дали всъщност си струва. Филм в който нормални и истински са само лудите - точно както в реалността. Филм с приятели и минимален бюджет, сниман с телефон. С известни епизодични участници, но изнесен на 2 чифта момичешки рамене. Филм от човек, който ИМА какво да каже и го направи напук на киноиндустрията и чалгата в нея - без екшън и грозни сцени. Кука! П .П. Филм след който ти идва да изкупиш билетите и да ги подариш на бъдещите абитюренти, та да има надежда за тАа държава. Edited March 13, 2023 by ceco_accord 1 Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 7569 #442 Posted May 18, 2023 Гран Торино. След 2 часа бих ви казал че е добър филм, защото съм го гледал. Share this post Link to post Share on other sites
Ivan B 136 #443 Posted May 18, 2023 "Sisu" Рамбо си има, финландски конкурент. Филмът е брутален и на фона на бозите, които излизат напоследък, ми хареса. 9 от 10 точки. 10 от 10 точки давам на един скорошен филм - "Тетрис". Е това е филм, който си струва всяка секунда. 1 Share this post Link to post Share on other sites
docev 459 #444 Posted May 19, 2023 Да и аз чаках СИСУ. Бях гледал откъс и ме впечатли. Изтеглил съм го но трябва да остане време. Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 7569 #445 Posted August 11, 2023 Синът ми ме заведе на кино - до сега винаги е било обратното. Относно филма - реализъм и по действителен случай. За хора с многобайти и секунди/кила/метри в кръвта. Share this post Link to post Share on other sites
JHM 1925 #446 Posted November 1, 2023 И мен ме водиха на същия ! "GTR" зрелище!Половината да е истина,има за извличане поуки в съдържанието. Share this post Link to post Share on other sites
policeman 1300 #447 Posted November 28, 2023 Уолдо. Много ми хареса Share this post Link to post Share on other sites
Х.Гълъбов 101 #448 Posted December 14, 2023 преди няколко дена попаднах на този филм,интересно ми стана и го изгледах..... Share this post Link to post Share on other sites
Х.Гълъбов 101 #449 Posted December 21, 2023 сериал е,мисля да го изгледам ако го намеря с бг.субтитри ... Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 7569 #450 Posted January 6, 2024 Предупреждавам: Филмът не е точно за марката, а по-точно за името и фамилията! Тук-таме има бързи коли, но е бавен - за да се потопите в епохата, драматизма и красотата на италианските нрави. Но е достатъчно добър кинематографически, за да му отделите 2 часа. "Накарайте дете да ви нарисува кола и то ще я оцвети червена". Енцо Ферари 2 Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 7569 #451 Posted March 4, 2024 DUNE 1 & 2 1 дават по телевизията, а 2 е от тази седмица по кината. 1 Share this post Link to post Share on other sites
CARPERA 1610 #452 Posted March 4, 2024 DUNE 2 завършва така че ще има 3. Леко се разочаровах. Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 7569 #453 Posted March 4, 2024 Винаги има "Нова надежда". Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 7569 #454 Posted July 15, 2024 (edited) "Кандахар" Нещо като "Войната е опиат" и "Американски снайперист". Който е държал оръжие в ръце (и удържал бесовете в себе си), сигурно знае - врагът е временен - войната вечна. Edited July 16, 2024 by ceco_accord 1 Share this post Link to post Share on other sites
Guest #455 Posted July 19, 2024 Много добър : Off Topic Off Topic Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 7569 #457 Posted September 28, 2024 "Рицар без броня" https://vk.com/video221455143_169257109 Черно-бял, 58 годишен "детски" БГ филм за пораснали. Едва ли някой не го е гледал някога - вижте го и сега - с други очи. Как невинните деца "попиват" неволно "схемите" на големите и после - що сме такива по пътищата и в живота? 2 Share this post Link to post Share on other sites
Х.Гълъбов 101 #458 Posted October 18, 2024 препоръчвам с двете ръце филма-Невидимия гост.от 2016г. 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 7569 #459 Posted March 28, 2025 (edited) "Възражение по съвест". Филм на Мел Гибсън. Който го е гледал, помни какво е 75! Edited March 28, 2025 by ceco_accord 1 Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 7569 #460 Posted April 2, 2025 Тази вечер от 23:00 bTV Cinema Почивай в мир! Изигра си добре ролите - благодарим! 3 Share this post Link to post Share on other sites
Honda_Z 1651 #461 Posted April 2, 2025 Вчера търсех филм за гледане и случайно попаднах на този - резюмето на сюжета ме грабна. Хареса ми и препоръчвам! Доста по-меко от тукашната реалност по онова време, но паралелите са неизбежни. Повече инфо тук. П.П. Ако имате Cinemax и IPTV можете да си го върнете от преди няколко дни, когато са го давали. Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 7569 #462 Posted July 3, 2025 (edited) F1 Филмът е малко разточителен в някои моменти, но заедно с кинематографичният похват ми даде усещането че гледам стара лента - някак спокойно бе, въпреки някои напрегнати и забързани сцени. Постижение е и че въпреки тематичните очаквания, не са ползвани дразнещи специални ефекти, което за мен е + и допринася за цялостното ретро усещане - старата кинаджийска школа. Хората наясно с Формула 1 няма да бъдат изненадани от разни детайли, а може някои моменти и да ги апострофират, но това е филм все пак. А и кога друг път ще видите Пит, който добре играе натуралният себе си, сам да кара болид с 300? Edited July 3, 2025 by ceco_accord 2 1 Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 7569 #463 Posted January 3 Седи си човек вечер и хоп - пускат му 2 вехти, но готски филма по едно и също време. Добре че имам нет телевизия, та си върнах единия. "Мъж под прицел" "Аферата Томас Краун" Насладете се. 2 Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 7569 #464 Posted January 13 Красотата ще спаси шпионският свят. "Анна" Филм на Люк Бесон. Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 7569 #465 Posted January 23 O P P E N H E I M E R Share this post Link to post Share on other sites
Oilgerm 99 #466 Posted February 15 Клиентът,по стар ченъл.Сюзан Сарандън кара сива хондела. 1 Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 7569 #467 Posted February 17 R.I.P. Robert 1 Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 7569 #468 Posted May 24 Много исках да похваля новият епизод на star wars, но като фен на галактическата сага, сърце не ми дава. Share this post Link to post Share on other sites
zlobar4e 121 #469 Posted July 14 "Сърдити старчета", "По-сърдити старчета","Стари приятели 1&2" и "В открито море" , нищо не ми оправя настроението като тия двамата светла им памет. А да, и "Клетка за птици" . 1 Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 7569 #470 Posted July 15 Off Topic И на Робин светла му памет. Много добри филми остави. Share this post Link to post Share on other sites
Х.Гълъбов 101 #471 Posted July 15 (edited) Преди дни гледах испанския филм- Живи.Направен е по действителен случай за самолет който пада в андите,и как хората кошто са останали живи отселяват 72дена без храна ?...гледайте го,ще ви хареса! Edited July 15 by Х.Гълъбов Share this post Link to post Share on other sites
farscape 26 #472 Posted July 15 Warrior/Воин - сериал по мотиви и записки на Брус Лий Share this post Link to post Share on other sites