ceco_accord 5942 #441 Отговорено 12 Март, 2023 (Редактирано) ЧАЛГА Филм с пълна зала, която не гъкна. В който към края може да чуеш позната песен и да осмислиш текста и по нов начин. Филм в който всичко вече ти е известно. ... но е казано простичко. Бавно, за да стигне не до съзнанието ти, а до душата ти. В който чуваш всяка дума и тя е точно това което означава - без фалш и цензура. Филм от тези след които си казваш всяко страдание си струва, за да осмислиш какво ТОЧНО струва и дали всъщност си струва. Филм в който нормални и истински са само лудите - точно както в реалността. Филм с приятели и минимален бюджет, сниман с телефон. С известни епизодични участници, но изнесен на 2 чифта момичешки рамене. Филм от човек, който ИМА какво да каже и го направи напук на киноиндустрията и чалгата в нея - без екшън и грозни сцени. Кука! П .П. Филм след който ти идва да изкупиш билетите и да ги подариш на бъдещите абитюренти, та да има надежда за тАа държава. Редактирано 13 Март, 2023 от ceco_accord 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5942 #442 Отговорено 18 Май, 2023 Гран Торино. След 2 часа бих ви казал че е добър филм, защото съм го гледал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan B 119 #443 Отговорено 18 Май, 2023 "Sisu" Рамбо си има, финландски конкурент. Филмът е брутален и на фона на бозите, които излизат напоследък, ми хареса. 9 от 10 точки. 10 от 10 точки давам на един скорошен филм - "Тетрис". Е това е филм, който си струва всяка секунда. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #444 Отговорено 19 Май, 2023 Да и аз чаках СИСУ. Бях гледал откъс и ме впечатли. Изтеглил съм го но трябва да остане време. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5942 #445 Отговорено 11 Август, 2023 Синът ми ме заведе на кино - до сега винаги е било обратното. Относно филма - реализъм и по действителен случай. За хора с многобайти и секунди/кила/метри в кръвта. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1787 #446 Отговорено 1 Ноември, 2023 И мен ме водиха на същия ! "GTR" зрелище!Половината да е истина,има за извличане поуки в съдържанието. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #447 Отговорено 28 Ноември, 2023 Уолдо. Много ми хареса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Хри100 87 #448 Отговорено 14 Декември, 2023 преди няколко дена попаднах на този филм,интересно ми стана и го изгледах..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Хри100 87 #449 Отговорено 21 Декември, 2023 сериал е,мисля да го изгледам ако го намеря с бг.субтитри ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5942 #450 Отговорено 6 Януари Предупреждавам: Филмът не е точно за марката, а по-точно за името и фамилията! Тук-таме има бързи коли, но е бавен - за да се потопите в епохата, драматизма и красотата на италианските нрави. Но е достатъчно добър кинематографически, за да му отделите 2 часа. "Накарайте дете да ви нарисува кола и то ще я оцвети червена". Енцо Ферари 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5942 #451 Отговорено 4 Март DUNE 1 & 2 1 дават по телевизията, а 2 е от тази седмица по кината. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1511 #452 Отговорено 4 Март DUNE 2 завършва така че ще има 3. Леко се разочаровах. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5942 #453 Отговорено 4 Март Винаги има "Нова надежда". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5942 #454 Отговорено 15 Юли (Редактирано) "Кандахар" Нещо като "Войната е опиат" и "Американски снайперист". Който е държал оръжие в ръце (и удържал бесовете в себе си), сигурно знае - врагът е временен - войната вечна. Редактирано 16 Юли от ceco_accord 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #455 Отговорено 19 Юли Много добър : Off Topic Off Topic Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5942 #456 Отговорено 20 Юли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5942 #457 Отговорено 28 Септември "Рицар без броня" https://vk.com/video221455143_169257109 Черно-бял, 58 годишен "детски" БГ филм за пораснали. Едва ли някой не го е гледал някога - вижте го и сега - с други очи. Как невинните деца "попиват" неволно "схемите" на големите и после - що сме такива по пътищата и в живота? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Хри100 87 #458 Отговорено 18 Октомври препоръчвам с двете ръце филма-Невидимия гост.от 2016г. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове