Civic 16v 1 #1 Публикувано 6 Февруари, 2009 Отзиви за сервиза на Дидо в захарна фабрика,добри ли са?Някой ходил ли е при тях Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #2 Отговорено 8 Февруари, 2009 щях да напиша нещо лошо, но няма ... всеки има право на място под слънцето ... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #3 Отговорено 23 Февруари, 2009 Отговорих ти на ЛС какво ми е мнението за сервиза на Дидо, а ако се поразровиш из форума ще намериш по обширен отговор на въпроса ти. Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KOKOLINO 0 #4 Отговорено 23 Февруари, 2009 Аз лично съм ходил няколко пъти при него от както работи сам, а и от преди имам добри впечатления за него, работи бързо качествено, и пак при него ще отида ако ми се наложи. Без агитация, просто лично мнение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dakris 1 #5 Отговорено 5 Март, 2009 никога не ходи в този сервис мзашото колата ще стои няколко дена инищо ниама да пипнат по нея 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stiv 2 #6 Отговорено 30 Март, 2009 Скоро ходих там.Не съм доволен,смениха ми части от колата абсолютно ненужно,проблемите по колатаостанаха.Иначе са много отзивчиви.Друг път няма да отида,дори да е последния сервиз. 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic 16v 1 #7 Отговорено 1 Април, 2009 Може да затворите темата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pires 0 #8 Отговорено 12 Август, 2009 Днес бях в сервиза, трудно се намира но останах доволен. Имах проблем с запалването, оказа се комутатор. Обикалях като луд 3 часа по Люлинските сервизи и всички ме гледаха умно. Отидох във въпросния сервиз Дидо ми каза 99.9% комутатор, след 1час (той ходи да купува часта) колата запали и си тръгнах. Спести ми доста време, в района на Люлин е може би човека, който най много разбира от Хонди. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tass 21 #9 Отговорено 21 Август, 2009 От известно време (от както Влади от сервиз "Vip Honda" отиде да работи при Омбре) посещавам сервиза на Дидо. Колата не е оставала при него повече от половин работен ден, оставам му я към обяд и вечерта си я взимам отремонтирана. Забележки относно обслужването нямам. Ще продължавам да посещавам този сервиз най-малко защото ми е близо. Бих се консултирал и с Влади, но едва когато отново има самостоятелен сервиз. Поздрави на всички. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Accordingly 26 #10 Отговорено 25 Август, 2009 И аз съм същото като горния постинг. Откакто Влади се премести, ходя при Дидо, където най-после някой обърна по-сериозно внимание на моя "морално остарял" Прелюд и не ме посрещна с въпроси "Що не се напъна да земеш поне 4ген" и т.н. Бил съм вече 2 пъти и съм доволен и като работа и най-вече като отношение. Не се бърза и претупва и не се дискриминира по модел и година на производство. Предполагам че темата (или най-малкото последните постинги) ще бъдат изтрити, но искам да дам още един глас в полза на сервиза на Дидо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #11 Отговорено 25 Август, 2009 Аз съм ходил и съм останал с добри впечатления Но ми е малко далечко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niho 2 #12 Отговорено 26 Август, 2009 Отзиви за сервиза на Дидо в захарна фабрика,добри ли са?Някой ходил ли е при тяхМалко и от мен.... Наистина препоръчвам този сервиз на всички, които са в района на Люлин, Света Троица, Надежда и т.н. Според мен добрите думи за този сервиз няма да намалят клиентите на Влади и Омбре. Аз съм общо взето един от най-големите почитатели на Влади, тъй като го познавам добре и си правя колата само при него. Случайно попаднах на сервиза на Дидо и останах доволен. Нека спомена все пак, че живея на 10 минути пеша от него и ми е много удобен от тази гледна точка. Освен всичко това и Дидо според мен си разбира от работата и отношението му е също впечатляващо. Нека не забравяме, че се е учил и работил при Омбре. Моето мнение е, че има работа за всички и понякога нашите любими хонди, не могат да се поберат едновременно в малкото сервизи, в които хората разбират от тази марка. И добре, че има такива хора, че сме го закъсали иначе от пишман "разбирачи". Важно е да има приемственост и фенове. А за моя радост хондите от година на година стават все повече, хората започнаха да се усещат какво да карат и мита за скъпите за поддръжка японки отдавна умря.. ! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
logoH 12 #13 Отговорено 3 Септември, 2009 колеги споделете къде се намира този сервиз, тел. за връзка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paffkaz 0 #14 Отговорено 11 Септември, 2009 колеги споделете къде се намира този сервиз, тел. за връзка.Аз също съм много доволен от работата на Дидо. Адресът му е УЛ. 738; КВ. МОДЕРНО ПРЕДГРАДИЕ, мисля някъде тук се пада--> http://www.bgmaps.com/services/links/links...c179318adf18d50тел. 0878 710 207 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
logoH 12 #15 Отговорено 19 Септември, 2009 Благодаря ви за инфото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niho 2 #16 Отговорено 24 Септември, 2009 колеги споделете къде се намира този сервиз, тел. за връзка.Аз също съм много доволен от работата на Дидо. Адресът му е УЛ. 738; КВ. МОДЕРНО ПРЕДГРАДИЕ, мисля някъде тук се пада--> http://www.bgmaps.com/services/links/links...c179318adf18d50тел. 0878 710 207Адресът е ул.Суходол 13, http://avtoservizi.com/diksi_04-details-e7...7ff942f119.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dzenky 296 #17 Отговорено 24 Септември, 2009 Много хора замълчаха в тая тема ,странно,интересното е че коментарите са от хора с малко на брои постове..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #18 Отговорено 25 Септември, 2009 Много хора замълчаха в тая тема ,странно,интересното е че коментарите са от хора с малко на брои постове.....Има и с повечко поста А това че се премалчава всеки си е в правота Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kick 46 #19 Отговорено 9 Януари, 2010 знам че темичката е вече меко казано стара но....още едно позитивно мнение за сервиза ходя вече редовно и съм много доволен ..... въпреки че от начало бях малко скептично настроен заради мненията на другите колеги но мога да кажа че не се оправдаха сервисчето е много добро и човека е много точен и коректен а и по всичко личи че си разбира от наща марка струва ми се че има колеги който пишат негативи само защото явно е имало нещо някога ...... иначе немога да си го обясня ако е така......то това е твърде непрофесионално и некоректно не спрямо Дидо а спрямо всички нас ........ако греша ме извинете ако съм прав се извинете има си и рима Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rado_bg69 0 #20 Отговорено 16 Април, 2010 Доволен сам и аз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
едмундо 34 #21 Отговорено 16 Април, 2010 С първия пост и вече доволен...е аз па не съм ,когато бачкаше на едно друго място.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
asentchernaev 0 #22 Отговорено 20 Април, 2010 (Редактирано) ако това е сервизът който е близо до орион и представлява бели халета в един голям двор - много отрицателно мнение не съветвам никого да ходи там, лично съм потърпевш Редактирано 20 Април, 2010 от asentchernaev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
khalata 0 #23 Отговорено 21 Април, 2010 Сервиза на Дидо в захарната ли ? Много съм доволен !! Е аз не съм редовен там за щастие въпреки че и аз съм на близо! Преди около година ми ремонтира двигателя - мога да кажа че много добре си знае и разбира работата. Не ми спести нито дума в обяснението какво е излязло след отварянето на двигателя какво трябва да се направи/смени защо и как ще го направи(мога да му открадна занаята ако ми направи още някои ремонт - шегувам се). Взех си хондилката на третият ден и то защото го забави шлайфането. Дори ме изчака ден или 2 беше че ми укъсяха стотина лева - щом вика си от форума няма проблеми Пич ! Ако ми се наложи пак при него ще отида ! П.П. Аз по прехвалени маисторяги разбирачи не ходя(може да е грешка)! Небях чувал за него преди - имам приател много сръчен майстор макар и да не е хондаджия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cronnoss 4 #24 Отговорено 24 Април, 2010 Виждам, че темата е стара, но да изкажа и аз мнение:Напълно доволен съм от сервиза - работят бързо, коректно, разбират си от работата и цените са добри. Следващият път пак там ще отида. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
garfi 41 #25 Отговорено 29 Май, 2010 И аз съм доволен от сервиза. Три клетки, два колонни крика, оборудване и разбиращ човек.GPS координати: 42° 43' 9" N, 23° 17' 12" E Не знам и не ме интересува какви са разногласията м/у този и сервиза в жк.Дружба, за мен е най-важно колата ми да се прави качественоПП. Има и свободен безжичен интернет! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vancho 73 #26 Отговорено 30 Ноември, 2010 Един плюс и от мен! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Geue 0 #27 Отговорено 9 Декември, 2010 Моето мнение е меко казано отрицателно не само че не ми оправи колата, но почна да ми предлага да сменяме една купчина части които нямат нищо общо с проблема ми. От разговора ми с Дидо ми стана ясно че не е запознат с доста неща т.е. поредния пишман майстор в БГ. За Влади съм чувал добри отзиви но нямах късмета явно да попадна на него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marto66 3 #28 Отговорено 12 Декември, 2010 (Редактирано) От скоро съм с любима Хонда и се регистрирах във форума за да се приобща и да си бъдем полезни. Но немога да си отговоря - защо, бе колеги са тези шибани игрички които си въртите и не забравите миналите си жалки проблемчета. Автомобилът ще е ремонтиран или Не, но простотията и зависта завинаги са неизлечими и непоправими.Човекът не го познавам, но мисля да отида за да видя какво толкова е свършил за едни, пък натирил далече - други. Нали все пак работи за да печели/гледам повече от година/ и помага доколкото може - иначе никои няма да повтори и какво фалира. Но стига с този БГ синдром, за хубавото сме пестеливи в хвалбите, а и най-малката грешка е фатална, недопустима и анатемо. Извинявам се предварително, ако съм обидил някого. Успех желая на всички! Редактирано 12 Декември, 2010 от Marto66 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 205 #29 Отговорено 13 Декември, 2010 (Редактирано) Ходил съм - близо е до работата ми е и ми е сгодно.И + и - мога да пиша ... Редактирано 13 Декември, 2010 от Restless Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaka_t 83 #30 Отговорено 13 Декември, 2010 (Редактирано) Айде и от мене, не един ами ДВА плюса . От повече две години съм регистриран във форума, не съм от най-активните, но редовно го следя. За този сервиз обаче не бях чувал/чел нищо. Разбрах за него съвсем случайно. По една или друга причина преди два месеца участвах при покупката на една Toyota Yaris. Та това Yaris-че трябваше да се прегледа и обслужи след покупката. От форума на Toyota разбрах за сервиза му, където не само че имаше доста добри мнения и похвали, ами даже не се и сещам да имаше нещо негативно. След като се чухме по телефона се оказа, че края на работното му време съвпада с моето, а трябваше да закарам колата до Захарна фабрика от Младост. Човека на драго сърце се съгласи да ме изчака и ме чака м/у половин и един час докато стигна. На всичкото отгоре, не можах да открия сервиза, бях объркал пътя, звъннах му, казах му къде съм и момчето дойде и ме намери и карах след него до сервиза (м/у другото той караше Civic ). След като уточнихме какво ще се прави по колата, ми предложи ако пак съм към района на Младост да ме закара, понеже той е към Дружба. Мисля че е излишно да казвам, че до момента бях очарован от отношението . А по пътя обратно към Младост, докато си лафихме, разбрах че е голям фен на Honda. На следващия ден до вечерта колата беше готова, взех я (отново се наложи да ме изчака след края на работния ден докато стигна от Младост), и останах (а и още съм) доволен и от работата му, освен от доброто впечатление, което вече имах откъм обслужването. Цените за части и работа бяха доста добри, особено в сравнение с другия сервиз, който хвалеха във Toyota форума (който м/у другото се намира в Малинова долина и ми е много по-удобен, частите и цените им, които ми казаха в този сервиз бяха същите като при Дидо, но пък цените които ми обявиха за работа бяха дооооста по-солени от тези на Дидо, затова и избрах да отида при него). Та покрай тази Toyota ме спечели за клиент, понеже точно по-това време се наложи да сменям радиатора на Accord-а. Когато се чухме по телефона за да се уговорим ми предложи радиатор Nissens, устройваше ме като цена и на радиатора и на антифриза (понеже му казах направо и него да смени, защото не съм го сменял) и за работа. Единствената претенция, която имах е да закарам колата в събота, защото ми е доста далеч и пак ще трябва 2 дни да ме чака след работа докато ида да оставя колата и след това да я взема. Каза ми, че няма проблем за това, но не е сигурен дали Nissens ще работят в събота. В крайна сметка се разбрахме да отида пред тях в Дружба, да му оставя пари за радиатора, той да го вземе и когато отида - направо да се захване със смяната. Когато отидох, докато пия едно кафе в близкото OMV и колата беше готова. Отново мисля, че е излишно да казвам колко съм доволен от отношението му, а и от работата му . След всичко това се разрових повече в нашия форум, за да видя как е възможно да не съм забелязал нищо за този сервиз до сега и останах супер изненадан когато открих, че има толкова негативни мнения. В крайна сметка моето мнение е: в сервиза има 3 клетки, оборудван е със всичко необходимо, обслужването е перфектно, човека е много точен, отношението му към клиента е супер, а и според мен си разбира от работата. Това са впечатленията ми за въпросния сервиз. И двете коли до момента са си перфектни и не мога и да си помисля да се оплача от нещо, което е пипал по тях. Вярно, че не е правено нещо много сериозно по тях, но и да се наложи да се прави пак бих отишъл при него, въпреки че ми е много неудобен откъм местоположение. Редактирано 13 Декември, 2010 от mitaka_t Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Toshiro 2 #31 Отговорено 29 Декември, 2010 Здравейте колеги,На 04.11.2010г. купих Хонда Сивик 6-та генерация.Може би две или три седмици след това започнах да търся специализиран сервиз за да бъде направена диагностика на Хондата. Един мой колега ми даде мобилния тел. на Дидо и аз се свързах с него след което се разбрахме да посетя сервиза и да направят диагностика.На 27.11.2010г. (събота) бях в сервиза в уговореното време.Не ми беше трудно да намеря сервиза защото Дидо ми обясни точно и ясно къде се намира , а и GPS-а ми свърши работа.Направи ми впечатление, че сервиза е добре оборудван за работа затова поставям + . Срещнах се с Дидо и след оглед на цялата кола много подробно ми обясни какво трябва да се смени и подробно отговори на въпросите ми което ми направи много добро впечатление, затова добавям още един + . Той ми предложи опции от които да избирам какво да се прави и кога.Подробно ме информира и за частите които ще смени, също така коя е фирмата производител и каква гаранция дава на съответната част. Аз направих избора си и на 08.12. в 09:00ч. оставих колата в сервиза за пълно обслужване на двигателя. На 09.12 в 17:00 часа както се бяхме разбрали с Дидо бях в сервиза и си взех Хондата. Останах доволен от ; коректност и точност , добре свършена работа, подробна и изчерпателна информация. Доволен съм от сервиза на Дидо и отново ще ползвам услугите му. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gin 43 #32 Отговорено 30 Декември, 2010 Хо-хо-хо, новозаписани на 1 мнение, сипят хвалебствия. Дали е случайно... Защото и аз не бих написал добри неща... Ама нали е празнично време, ще си трая Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Zozo 6 #33 Отговорено 30 Декември, 2010 Хо-хо-хо, новозаписани на 1 мнение, сипят хвалебствия. Дали е случайно... Защото и аз не бих написал добри неща... Ама нали е празнично време, ще си трая Еми аз тогава като натрупам повече от 9435302 поста, тогава ще кажа, че момчето е точно, работят добре и съм доволен. Това обаче след 29484021 поста, че сега и мене ще ме освиркате.П.С. - мисля, че е доста незряло, това да се игнорира и омаловажава мнението на колеги, само защото нямат еди колко си написани поста и са нови във форума. Аз съм имал достатъчно коли и съм ходил в няколко сервиза и имам база за сравнение, така че защо да не мога да изкажа адекватно мнение (същото се отнася и за другите)...?!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Toshiro 2 #34 Отговорено 30 Декември, 2010 Колега "gin " броя на постовете може да е критерий единствено и само за активноста на потребителя във форума и нищо друго ! Аз написах мнението си за услугата която получих от този сервиз и на този етап нямам забележки.Ще ползвам отново сервиза след 2-3 месеца и ако имам забележки за работата им ще ги споделя.В поста ми по-горе съм се аргументирал, защо давам имено положителна оценка.Фактите и аргументите които имам на този етап говорят за добре свършена работа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #35 Отговорено 31 Декември, 2010 (Редактирано) Нещо не схванахте какво искаше да ви каже колегата gin , няма значение кой колко мнения има , просто е странно че тия колеги с по едно или две мнения които хвалят даден сервиз , морга или каквото и да е изглеждат съмнителни. Всеки може да отиде в някоя интернет зала , в комшията или където си пожелае , да се регистрира в Хонда форума и да похвали някой или да оплюе някой.Това според мен е съмнителното , не че някой бил с малко мнения а че първото мнение на някой е точно от такъв вид , страшен сервиз , страхотен човек , уникално разбиращ майстор . Принципно аз никога няма да взема на сериозно мнението на един такъв колега , който още с първото или второто си мнение възхвалва или оплюва някой. Не искам да обидя някой , просто живеем в България и много хора злоупотребяват с каквото могат.Чао ви от мене и весело посрещане на новата година Редактирано 31 Декември, 2010 от BOSS`HOGG 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Zozo 6 #36 Отговорено 31 Декември, 2010 Ако съмненията са за нереални потребители с цел автореклама (самореклама), да съгласен съм. Но иначе не е никак гот' за нови колеги като нас (нови във форума), с първи пост и да отнесеш една "тънка - дълга". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gin 43 #37 Отговорено 2 Януари, 2011 Да точно това ми беше идеята... много по-естествено е първи пост да бъде "Какво масло да си сипя" ЧНГ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
В16А2 41 #38 Отговорено 3 Януари, 2011 Да точно това ми беше идеята... много по-естествено е първи пост да бъде "Какво масло да си сипя" !!! ЧНГ Защото? Може да се регистрира например днес колега, който е от 20 години фен на марката.. Или вие първо се регистрирате тук във форума и после си купувате коли и започвате да трупате знания? Мисля, че по-скоро въпроса беше как така с първо мнение се започва с хвалби по даден адрес (в смисъл едва ли не, че Дидо или негови близки/познати са замесени) което мен лично МНОГО ме съмнява и вярвам, че е просто случайност.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SpiritOfDanger 4 #39 Отговорено 29 Юли, 2011 Аз също съм доволен от Дидо.Вече 2 години каквото ми се наложи там ходя и няма проблем,коректен е и е добро момче.И наистина цените които дава са супер конкурентни.Нито на прелюда сме сложили някакви чилийски части с неясен произход,нито Маздата.И Хондата и Маздата се правят при него ако има някакъв проблем и работи много добре.Ще ме извините,че нямам много мнения ,това не означава че съм нов юзър,просто не пиша за щяло и нещялоСтоян Цветков,България,9 коридор,напрЕко на басейна)))) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kooki4 1 #40 Отговорено 9 Май, 2013 Същестута ли още сервиза, че от 2011 не е писано в темата, а аз разглеждам как седят нещата със сервизите в София. Много странно, че никъде няма една проста темичка за сервизите, които имат взимане даване с хонда в цяла България, а всеки новак като мене пуска теми и пита Пловдив сервизи, Бургас и прочие .... това е пряка препоръка към модераторите :)/>/>))) 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове