Jump to content

kooki4

Фен
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно kooki4

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    sram...vectra
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравейте, Ех как натиснах backspace и ми се затри писанието.... айде пак... Та и аз ще пътувам из Гърция, а колата не е на мое има и не е на роднина - фамилия и всичко се различава. Та реших да си изкарам нужните документи: Пълномощно като добавих VIN код на колата: http://vsichko-polezno.blogspot.com/2010/08/blog-post_19.html Зелена карта: 0. Ако имаш каско доколкото разбрах не ти трябва зелена карта, защото каското важало и за там. 1. Гръка е страшен по пътищата и нищо не се знае. Та да ми е мирна главата си изкарах и зелена карта. Можеш и без нея но нямаш застраховка. 2. Зелена карта може и да е безплатна, но зависи от политиката на застрахователя и колко иска да смуче от клиентите си. В моя случей трябваше да се изплати застраховката, защото беше на разсрочено плащане и след това застрахователя даде зелена карта с валидност 15 дни от датата, която пожелаеш - безплатно. Поздрави
  2. Следя пазара на хондите и се надявам някой ден да си закупя ... харесват ми 6та генерация, но ме притесняват годините им. Та какво ще кажете за тази Хонда , моля за обективно мнение. И километража няма как да не е попревъртян назад.. Ето и обявата:http://www.cars.bg/c352989
  3. Сервизите какво общо имат ... Ясно как седят нещата, но все пак това е форум и хората са тук, за да обсъждам, обменият и получават инфо ..... Та същестува ли още този сервиз на Дидо в жк Захарна фабрика ?!
  4. Същестута ли още сервиза, че от 2011 не е писано в темата, а аз разглеждам как седят нещата със сервизите в София. Много странно, че никъде няма една проста темичка за сервизите, които имат взимане даване с хонда в цяла България, а всеки новак като мене пуска теми и пита Пловдив сервизи, Бургас и прочие .... това е пряка препоръка към модераторите :)/>/>)))
  5. Отново благодаря много за отговорите на всички колеги ! Гледам да не пиша редовно, за да не пълня темата с безмислени постове, както в момента се заформя м/у колегата от родния ми град Стара Загора и желаещия гибел . @Soichiroo: Мерси за отговора! Това явно важи за всички коли, за ремонт и/или за части...пример: астра 2008 странично огледало оригинал майна към 300лв с погряване и ел. моторче.... Китай, Турция..няма значение 60-80лв със смяната. @st1nki4a: Продаваш ли я ? Шест каси бира ... толкова малко, но все пак ще сваршат работа . Освен по задните вежди избива ли другаде ръжда, къде да се гледа ? Можеш ли да дадеш няколко съвета какво да се гледа при оглед на колата Остана само това, което съм писал на Станкича - съвети как / какво да се гледа на оглед..слаби места за ръждата примерно. Не успях да намеря стара тема, за да попрочета какво да се гледа, как да се изпита калота и прочие. Мисля, че с това може да причключим темата и дай боже следващата тема от мен да е, че вече съм собственик Така, отново благодаря за информация и всичко останало ! П.С. Абсолютно съм скаран с колите! От последните години се уча да правя това онова по тях, но като цяло се получава ... за това има сервизи, бутам българската икономика хахаха
  6. Ууууооооууу благодаря на всички за бързите и добри отговори ... най-вече към Duch за анализа на колата Та все пак да споделя, че ножа не е опрял до кокала, та като цяло и аз само гледам засега. Колата беше напълно примерна, но може и да се разходя да я погледна, но към края на месеца....та и аз съм много резервиран към този район от българия. Само едно нещо не остана изяснено ... колко би струвал ремонт на ДВГ-то. Вектра пален ремонт на ДВГ 1000лв + - 1.6 16В .... Също така фейслифта е 2000-1ва година, ако не се лъжа .... защо толкова повече го харесвате ? Само глезотийки ли са добавени към колата ?
  7. Здравейте ! Често разглеждам форума, но сега си направих регистрация, за да задам няколко въпроса. Може да не е най-правилното място, но става въпрос за Сивик все пак.. Та доста ми харесват сивик 6та генерация, седан ! Имам следните въпроси, на който се надявам да получа отговор:1. Как е возията на 6та генерагия седан японка. Сравнение вектра седан 98ма година ? Вектрата уж е със смотана возия ама мене ме устройва.. 2. Колко би струвал един ремонт на 1.5 VTEC мотора ( 114 коня ), ориентировъчно...от $ до $$$$? Все пак модела е на поне 13 години ... при лош късмет ще се наложи, а никъде не намерих инфо за оринетировъчна цена.3. Мнение за колата: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11347025749857569&f1=details&slink=2mysmbП.С. В момента с Вектра '98 1.6 бензин обожаващ маслото и ми се искам да я хвърля в мелачката за метал...!
×
×
  • Създай нов...