Jump to content

SpiritOfDanger

Фен
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

4 Neutral

Относно SpiritOfDanger

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 28.03.1980

Profile Information

  • Кара
    Honda Prelude 95 2.2 Vtec and Mazda 3 sport 2.3 sedan
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Sofia
  • Интереси
    Fast Cars,Hard Rock,MMA and more

Последни посетители

2346 профилни разглеждания
  1. Кротко пътуване.Не съм гонил максимум,просто лека проба :)http://vbox7.com/play:fb8941515d
  2. Поздрав на колегата със Сивика,тази сутрин в Левски Г ,със стикер на форума.))
  3. А и в бързината докато шофираш има вероятност да объркаш пръстите и след това ще се получи неловка ситуация )))хах.Винаги поздравявам Хонди всякакви ))
  4. Хайде едно Димитровденско Фест енд Фюриъс парченце за всички форумци) How We Roll....Honda:))
  5. Поздрави на колежката с Тъмното CR-V с която се разминахме на касата в бензиностанция Лукойл на магистрала Хемус към 16 30 часа .Днес ))хах.Ако е някой от форума да си каже )
  6. Чета там едни текстове на български дето си говорят хората по филмите на друг език ))
  7. А опита ли да се свържеш с въпросния колега ,който ти я продаде?И той как реагира?В чужбина е лесно да си потърси правата човек,но тук в България за съжаление,единственото нещо което остава е да решаваме проблемите си по един друг не толкова коректен начин.Но все пак както се казва:"Каквото повикало ,такова се обадило!"
  8. Аз също съм доволен от Дидо.Вече 2 години каквото ми се наложи там ходя и няма проблем,коректен е и е добро момче.И наистина цените които дава са супер конкурентни.Нито на прелюда сме сложили някакви чилийски части с неясен произход,нито Маздата.И Хондата и Маздата се правят при него ако има някакъв проблем и работи много добре.Ще ме извините,че нямам много мнения ,това не означава че съм нов юзър,просто не пиша за щяло и нещялоСтоян Цветков,България,9 коридор,напрЕко на басейна))))
  9. И на мен на прелюда миналата зима от една малка точица от камък изхвърлен от тир докато стигна една зимна снежна сутрин от София до Благоевград се получи пукнатина от единия до другия край на дължина!Сега съм с преден Джамот Кобра хахахИнтересно ми стана що пишете накрая ,АМА НЕ ОТ КОБРА.Е моето Е от Кобра,нооо не е монтирано в София)Дето много хора реват после
  10. Колеги здравейте!Става дума за Хонда Сивик 2006-2007 година.Бих искал да попитам дали някой има представа как да разберем дали даден електронен километраж е връщан?И има ли място в София където това да се установи чрез проверка в компютър на софтуера или нещо подобно?Ще ви бъда много благодарен за информацията.Благодаря Ви!
  11. Така е прав си Колега!Но не бива да се злоупотребява с доверието на хората,все пак момчето си е платило ,а не е някакъв измекяр.И явно е скромно момче и е изчакало цяла една година!Някой други пък хора ако попаднат на такива манипулатори и те не бъдат коректни биха могли да пострадат много сериозно!За съжаление в такива случаи единственото решение е КЮТЕК и то доста сериозен!
  12. http://img263.imageshack.us/i/15030140123322440110394.jpg/Ето това е моят Прелюд!Дано този път са се качили снимките !Колега благодаря за информацията!
  13. Здравейте Колеги!И аз направих някои подобрения по моята машинка!Сменен съединител,нови свещи,сменени сегменти,всички гарнитури,нова водна помпа и т.н.Също така я пребоядисахме цялата сега е без драскотинка!)16" Джанти АРКАСТИНГ Г УМИ ФИРЕНЦА 205 50 16Нови кристални мигачи и ксенон от колегата Боби -бктунинг(скоро и плазмени циферблати))Нова музика не нещо дето да ти извади въздуха просто сложих колони HELIX които вадят доста приятен саунд и плейър с usb LG.Сега и липсва само един двигател Н22 ))Но живи и здрави и това ще направим!)Нямам идея как да сложа снимки от компа си?!?!
×
×
  • Създай нов...