Jump to content

Marto66

Фен
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

3 Neutral

Относно Marto66

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    BMW E39, CR-V2
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София
  1. Към колегата rim - напиши координати от къде нзимаш части на добри цени - ВСИЧКИ ЩЕ СА ДОВОЛНИ!
  2. Колега, кажи от къде са стелките за ЦРВ 2 - търся доста отдавна...
  3. Колеги препоръчвам Ви SOLITE - южно корейски супер качествени. Много по-мощни и на перфектни цени. Използвам вече пет броя на различни коли и са ОК. Имам един дизел - БАБА КИА и какви ли не акумулатори не съм й слагал - само мъка. ТОЗИ просто я завърта така мощно и пали от раз без да се замисля. Не им ПУКА имного и НЕ СИ мисля да им правя реклама - просто марка е за вграждане в КИА И НЮНДАЙ и така попаднах на нея. Сега всичките ми приятели и близки са с такива и още никои не се е оплакал. НЕ се чудете ще сте предоволни и ще се изненадате от ЦЕНАТА пък и хората са много готини - кв.ОВЧА КУПЕЛ - СОФИЯ. УСПЕХ.
  4. Колега, благодаря ти предварително. Много ще ми помогнеш с тази информация, че се лутам вече два месеца. Кажи, ти кой модел взе, надежден ли е и имаш ли отпред сензори?! Пиши и друго каквото се сетиш по въпроса.
  5. Колеги трябва да монтирам парктроник за CR-V -2. Има ли някои инфо къде в София и какъв трябва? Има с 4,6 и 8 сензора, с камери, с огледало и т.н. Дайте впечатления и приемам по-свежи идеи.
  6. Колега мои съвет е да си закупиш частите/по твоят джоб и желаната марка/ и след това всеки грамотен сервизен майстор ще ти свърши работата. Иначе голямата разлика в цената идва от частите и консумативите. Решаваш ти сам!
  7. Също ходя само в ХОНДА, "Юби-Ко" - кв.Горубляне и съм доволен. Въпреки, че са само хондаджии и то печени и от тях съм чувал невъзможни технически главоблъсканици /в БГ много са експертите по предположенията и безотговорното философстване е традиция/ . Диагностиката при виене е сложна и специфична задача и повечето майстори често гадаят и налучкват. От опит с повече от 10 автомобила мога да заявя, че и най-печените се издънват понякога в подобни ситуации, защото има много детайли и компоненти които издават подобни шумове... Ха,сега да видим това...и т.н. Желая успех на всички през годината и по-малко авто проблеми!
  8. Up и от мен на темата!Поздрави на всички колеги "4х4",вече месец и половина карам CR-V 2/150к.с./ и съм приятно изненадан от качествата му.Отлично се държи в града, доволно ускорява /като се има впредвид че карам BMW 525 - 190к.с./ и има перфектно поведение с висока скорост по магистрала. Карам го на бензин и разхода ме задоволява /за газ уредба не си заслужава да съсипвам двигателя, но това е мое мнение/. Сега от няколко дни и на сняг го изтествах и съм впечатлен. Автомобил в този ценови клас/втора ръка/ е направо превъзходен. Ще се радвам да се запознаем с някой от Вас колеги и да обменим впечатления и опит. ВЕСЕЛА КОЛЕДА на всички!
  9. От скоро съм с любима Хонда и се регистрирах във форума за да се приобща и да си бъдем полезни. Но немога да си отговоря - защо, бе колеги са тези шибани игрички които си въртите и не забравите миналите си жалки проблемчета. Автомобилът ще е ремонтиран или Не, но простотията и зависта завинаги са неизлечими и непоправими.Човекът не го познавам, но мисля да отида за да видя какво толкова е свършил за едни, пък натирил далече - други. Нали все пак работи за да печели/гледам повече от година/ и помага доколкото може - иначе никои няма да повтори и какво фалира. Но стига с този БГ синдром, за хубавото сме пестеливи в хвалбите, а и най-малката грешка е фатална, недопустима и анатемо. Извинявам се предварително, ако съм обидил някого. Успех желая на всички!
  10. Колега направихте ли нещо, че и аз съм пред подобна дилема?!
×
×
  • Създай нов...