Jump to content

eskalibur

Фен
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно eskalibur

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    honda civic 1.5
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    софия

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Колеги мерси много но къде да търся това главно реле? И как изглежда то?
  2. Оказа се че е помпата както казахте. Сега питането е как се оправя? Много благодаря!
  3. Много благодаря ще разгледам и ще пиша.
  4. Почна да не пали всеки път какво може да е? При подаване на контакт ако не се чуе един странен шум не нам от какво е колата не пали. Какво ли е?
  5. Днес се реших и отидох при сервиза който пуснах. Но не за всичко а само за смяна на масла и филтри. Тъкмо да видя как са и дали да се връщам там. Мнението ми за тях е по-скоро добро. Сервиза се намира на не много оживена улица. Не е супер лъскав, но си имат достатъчно работа явно. Защото имаше хора при тях но не ме караха да чакам или да ме върнат. Добре се държаха и общо взето са забавни пичаги посмях се добре с тях. За цена и време което ми отне това нещо. Масло Мобил 2000Х1 10в40 4л-60лв Маслен филтър -8лв (аз си избрах този имаше и др.) Въздушен филтър – 15лв пак си взех най- тънкия Общо ;83лв. Смяната беше безплатна както и проверката на маслото на скорости и проверка за накладки дискове дали тропа абе всичко по ходовата част. И имаше и бонус ароматизатор ха ха ха. Аз лично съм много доволен за сега и пак бил отишъл при тях. Като разбрах че предлагат и много други услуги. Само ме помолиха преди това да се позвъни по тел. Дано да съм бил и аз от помощ! Мерси на всички които ми помогнаха на мен.
  6. Ще кажа какво свърших до тук. Обиколих много сервизи да питам и най-добра цена спрямо марка на частите ми дадоха тук: http://avtoaccounting.com/avto/ Мисля да запиша час при тях. Затова ако има мнения очаквам ги да не съм един от миналите се. Ако не ще докладвам аз .
  7. Един комшия ми предложи ето този сервиз http://avtoaccounting.com/avto/index.php Питането ми е някой знае ли нещо за него как са там? Да не се мина нещо с тях. Ако имате мнения дайте ги.
  8. Здравейте колеги. От сутринта се занимавам с това да обикалям по сервизи и да звъня по тел. Навсякъде ми казват различно като цени за труд и за работа. Питането ми е следното. За това да ми сменят масло филтри накладки , дискове, ремъци абе едно първоначално обслужване колко горе долу трябва да сдам. Питам защото вие вече сте на ясно с нещата. А за цени които ми казаха днес за цялостно обслужване почваха от 150 та до 600лв. Като ми направи впечатление като попитах на няколко места за марки на частите и ми казваха на няколко места една и съ6та марка за накладки обаче цената беше много различна. Затова дайте съвети.
  9. Мерси чакам още предложения моля!
  10. Здравейте колеги аз сам нов тук и си търся свестен сервиз в София в който да си направя обслужване на колата, но по възможност да не е най голямата тесла. Мерси много!
×
×
  • Създай нов...