KpaTyH 25 #1281 Отговорено 18 Март, 2011 Хайде и аз съм на лице, дано другата седмица се съберем повече хора ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
airbrush 8 #1282 Отговорено 19 Март, 2011 И, аз ама с коллото ондата остана без гражданска Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addicted2drift 1 #1283 Отговорено 22 Март, 2011 Тъй кат' гледам, май ще има за две маси четворка белот! Ама дано има и за втори писар и кибик! Пък в крайна сметка, к'вото стане! Важното не е кворума, а кафе форума!No Wonder - Drive Honda! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #1284 Отговорено 23 Март, 2011 ОхаАаааааАааа......! Не остана много до неделя Дават го слънчево, така, че се гответе за плаж 27.03.11 (неделя) 14:00ч. Бензиостанция "Лукойл" г. Лясковец За тези които не я знаят в 13:40ч. същия ден на бензиостанция "ЕКО" изхода за Варна. Ще се познаем по Хондите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MaLcHo^HoNdAtA 0 #1285 Отговорено 23 Март, 2011 (Редактирано) То да не стане накрая да няма място къде да паркираме, че като гледам както никога, бая народ ще дойде... Редактирано 23 Март, 2011 от MaLcHo^HoNdAtA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addicted2drift 1 #1286 Отговорено 23 Март, 2011 (Редактирано) За бенз. "ЕКО" - аз ще дойда и там! Не че не знам къде е Лясковец и бензиностанцията, ама ме кефи да карам в колона! Особено когато сме от една порода! И между другото, къде паркирате колите? Тая лясковска бензинджийница не е ли малка за толкоз' много коли?!? И да не се окажете с някакви извънземни коли бе хора, че да се притеснявам с мойта англипонка D14A5!?! Аре леко изкарване на всички на седмицата и в неделя ще мина да видя какво правите! Редактирано 23 Март, 2011 от addicted2drift Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #1287 Отговорено 23 Март, 2011 Място ще има не се притеснявайте. Едва ли ще сме чак толкова много. Аз да се похваля - някой мамин убавец ми е ударил задната врата и си е тръгнал като пич В събота ако имам време ще я поизчукам малко и това ще й е пролетното освежаване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zahariev71 0 #1288 Отговорено 25 Март, 2011 Няма да мога да дойда ,колата не е готова (газифицирам се ),но на следващата среща съм на линия ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
UglyDucky 9 #1289 Отговорено 26 Март, 2011 И аз като гледам няма май да мога да дойда и моята кола не е готова.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BAHKO 0 #1290 Отговорено 26 Март, 2011 Ако не съм зает ше дойда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan4o 3 #1291 Отговорено 26 Март, 2011 Браво бе момци много се точите да звънна на кметицата да пооголеми паркинга че кат гледам колко хора се гласят пак да видим кои ще доидат, аиде до утре в 14 часа на ЛУКОИЛА на кафенце Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addicted2drift 1 #1292 Отговорено 26 Март, 2011 Живот и здраве - там сьм! За "ЕКО" 13:40 - важи ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zahariev71 0 #1293 Отговорено 26 Март, 2011 Ще идвам ! Колата е готова . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pepi 1 #1294 Отговорено 27 Март, 2011 И аз съм навит Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #1295 Отговорено 27 Март, 2011 Той Цецо не идва с Del Sola, щото го е страх ,че ще го накарам да се пуснем и ще падне от така наречената "Семейна кола" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #1296 Отговорено 27 Март, 2011 Тук малко си с грешка Данчо Заради Дел Сол-а сега съм болен да го......! Като се правим на газе ... кабрио .. ала... бала.. сега шЪ.. гълтам хапчета Ай... до след малко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #1297 Отговорено 27 Март, 2011 Е сега оправдания хаха. Айде до след малко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KpaTyH 25 #1298 Отговорено 27 Март, 2011 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
airbrush 8 #1299 Отговорено 27 Март, 2011 Много хубава среща се получи, само Данчо за др.път да си натегне ръчната Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan4o 3 #1300 Отговорено 27 Март, 2011 Браво и на баи Пешо ФОТОТО мн добри снимки и този път бая хора имаше Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K_ski 5 #1301 Отговорено 27 Март, 2011 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
UglyDucky 9 #1302 Отговорено 27 Март, 2011 Е... браво,добре сте си изкарали.... аз пък търках китове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addicted2drift 1 #1303 Отговорено 30 Март, 2011 Колеги, колите добре! Ами нали си правихме обща снимка! Не помня чий е фотоапарата ама хайде ако може да я публикува! Иначе сигурно не съм запомнил на всички имената ама нали за това са срещите(да се виждаш с познати и нови хора)! Лично за мен бе много ползотворно и приятно! Ще дойда и на другата такава! Аре... Peace,... Honda's fate...Made to dominate! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KpaTyH 25 #1304 Отговорено 31 Март, 2011 Ето и снимките от апарата на колегата Николай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addicted2drift 1 #1305 Отговорено 31 Март, 2011 Благодарско на фотаджийте! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #1306 Отговорено 31 Март, 2011 Много хубава гледка Много радва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #1307 Отговорено 31 Март, 2011 Браво браво.... сила сте Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MaLcHo^HoNdAtA 0 #1308 Отговорено 31 Март, 2011 Евала за снимките. Нищо че закъснях ама се появих на една снимка поне Другия път на време Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
em1l 30 #1309 Отговорено 31 Март, 2011 (Редактирано) Пфф супер е било. Толкова се канех да идвам ама така се получи че бях в Добрич и сега като гледам снимките направо се натажавам че не съм присъствал. За следващия път ще се постаря да присъствам и аз, че не съм бил на някоя от срещите ще стане вече 5-6 хиляди месеца. Редактирано 31 Март, 2011 от em1l Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #1310 Отговорено 1 Април, 2011 (Редактирано) не съм бил на някоя от срещите ще стане вече 5-6 хиляди месеца. Ами айде де...... Взе Prelude... и не се появи повече Подкарваш сестра си пред теб и към Търново Редактирано 1 Април, 2011 от tols Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #1311 Отговорено 1 Април, 2011 Браво браво.... сила сте оооооо Митаче, къде се губиш. Не сме те виждали от много време. Ще правим ли рали Русе тая година? !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #1312 Отговорено 3 Април, 2011 (Редактирано) Бях се позагубил наистина... бях поразредил малко влизанията тук, нещо по едно време доста се беше нажежила обстановката в доста теми... всеки се кара със всеки и.... Сега със служебното возило бях зазимил Хондолиза Прайс доста дълбоко, но се стопли и вече я гллася за боям, че не мисля пак да идвам като на последните 2-3 национални Гледам вие добре се представяте.... добре, че ви дойдохме веднъж на гости и добре че адаша се блъзна в мен пред Цецо, че да се зарибите така Редактирано 3 Април, 2011 от M_I_T_A_K_A Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KrAsH 2 #1313 Отговорено 6 Април, 2011 Привет Колеги от Велико Търново Искам да Ви попитам кога си правите срещички понеже следващата седмица се очаква да съм във вашето градче и може да се запознаем и да пиййнем по кафенце . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #1314 Отговорено 6 Април, 2011 Събираме се всяка последна неделя от месеца, така че другата седмица няма да имаме среща. Все пак пиши кога ще идваш и ако има желаещи може да си спретнем една импровизирана срещичка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vaffanculo 3 #1315 Отговорено 9 Април, 2011 вече и аз ще идвам време е и аз да се запозная с вас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KpaTyH 25 #1316 Отговорено 13 Април, 2011 Някой мисли ли да ходи на Сливен ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #1317 Отговорено 13 Април, 2011 Някои даже мислят да се пускат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #1318 Отговорено 13 Април, 2011 Кога това? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #1319 Отговорено 13 Април, 2011 08.05 ама аз сигурно ще ходя в събота, че на самото състезание няма кой да ме пусне да карам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KpaTyH 25 #1320 Отговорено 13 Април, 2011 Ходи ми се да зяпам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове