Jump to content

K_ski

Фен
 • Content Count

  188
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About K_ski

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  седан D16z6, D15b2, и други японци.
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Стара Загора, Велико Търново.
 • Интереси
  Основно коли и ........

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

3370 profile views
 1. Къде се намира, някъде под кормилото ли?
 2. Оказа се че някой К20 си хапвали от гърбиците на разпределителния вал, явно тази която пробвах е била такава. Ще се радвам да се кача на кола с изправен двигател.
 3. С писане не става да се опишат очакванията, къде в поста ми има думата "слаба". 🙂. Няма как да бъда разбран. Колегата Лазарини пък се дразни що съм споделил какво съм усетил...направо съжалих че съм написал мнение. Пък създателя на темата иска да чуе мнения. Моя съвет отива пробва и сам си прави изводите. Един харесва слаби и пъргави, друг силни и тежки. Но само личния опит ти дава информацията която търсиш.
 4. 10 години карах седан 92 ри набор с D16Z6, с олекотена генерация и оригинален ремус, след него всичко ми изглежда мудно. Особенно хондите след 2000 г.
 5. На мен ми се видя доста мудна за конете си и взех 1.6. Може и тази която пробвах да е имала проблем но не ме впечатли......
 6. Тука много теории прочетох....както и да е монтирах два " ускорителя" като тези, които е показал на снимката колегата по горе. На мястото на изтърбушения катализатор и на оригиналния резонатор. На D16z6 резултатът е много по добро ускорение и леко намалял шум. Твърдо смятам че има ефект от тях.
 7. здравейте колеги продавам чисто нова гарнитура която се оказа че не е за моя мотор. а именно d15z1 трябвало да е p08 така че проверете дали ще ви свърши работа. аз ще ви я пратя.
 8. При мен същия проблем се реши със смяна на маркучи. Убеден ли си, че майсторите са ти сменили маркучите или само са ти казали, че са го направили.
 9. Късно пиша ....но по отношение на ролята на втората крушка в Сивика едната крушка служи за подсветка при включени фарове, за да се вижда бутона, а втората свети при натиснат бутон за индикация че бутонът е натиснат. Това се отнася 5 ген. Сивик би трябвало и в другите модели да е така...
 10. Регулирай си клапаните.......имаш нужда.
 11. Крушките са с яркоста на ксенон, нямат забавяне при светване, подходящи са за фарове с обли в горната си част рефлектори. Намират се в Стара Загора, 0887750785, цена 100 лв. http://prikachi.com/images.php?images/261/7685261d.jpg тук се вижда разликата сравнена със 100W крушка http://prikachi.com/images/251/7685251Z.jpg http://prikachi.com/images/252/7685252f.jpg http://prikachi.com/images/256/7685256K.jpg За сивик 6 /7 ген., CRV и прелюд с квадратните фарове смятам че са най подходящи
×
×
 • Create New...