Jump to content

KrAsH

Фен
  • Мнения

    138
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

2 Neutral

Относно KrAsH

  • Ранг
    Потребител
  • Рожден ден 30.07.1992

Profile Information

  • Кара
    Honda Civic 1.5LSi Coupe 5gen.
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Хасково

Contact Methods

  • Skype
    kristy1052

Последни посетители

3565 профилни разглеждания
  1. Още да добавим. Джанти 13 стоманени с оригинални тазове и зимни гуми в добро състояние. Цена 100лв.
  2. Малко up Продадени голямото барче. Има още работи тел. 0885700283
  3. Продава се на части Honda civic D15B7 Mini Me, с удар отпред в дясно. Глава от D16z9 - портната -250лв. Всмукател от D16Z6 портнат - 150лв. Дросел от H23 - разпилен - без Мап и без ТПС - 60лв. Бутала от d13 - 80лв комплект ECU p06 преправен на P28 с работещ Vtec и чип - 160лв. Пружини 60/40 червени - 120лв. Крайно гърне - 50лв. Разпънки 4бр (Предна под Двигателя, задна над бомбетата, задна на носачите и задна за коланите) - 100лв. За други части или за връзка пишете на лично или по Skype. Повече снимки на колата ще кача до седмица.
  4. Благодаря Колега Не вярвам някой да оспори схемата, но аз имам питанка това реле дето е намира се някъде по купето или трябва да си го купя и да го сложа отделно. или просто го има в ключа на светлините дето е лостчето
  5. Става въпрос за 5 gen coupe.Търсех из форума, но не намерих нищо за мен. Та направо към въпроса... Понеже смених Фарчетата и сега късите и дългите за ми на отделни крушки, исках да попитам дали някой е правил трика да върже късите да светят заедно със дългите, а когато сме си на къси да си светят само те. Ако някой има схема да даде да вигя кое как и защо.
  6. Наскоро и аз се сблъсках с този проблем ама на двете задни главини За мен пробвах начина оказан в клима ама... се стигна до крива главина с чука :X За това реших а сваля главината от оста и крайния резултат беше за 2 часа 4 сменени шпилки на двете задни главини Като това включваше сваляне на джанти , главини , избиване/набиване на шпилки и обратно цялата суматоха Не е сложна работа, но си е играчка.
  7. Точно от този производител не, но като гледам е базирана на добре познат и доказал се чип. Взимай и логвай :)/>Ами явно аз ще гърмя първи с тези патрони... така, че после ще драсна някой ред как върви
  8. Привет на зарибените... Исках да ви попитам някой ползвал ли е ето тази джаджа За даталогин понеже ми се вижда стабилно.
  9. KrAsH

    Counter Strike

    Хора аре некой да направи .rar на всички карти които се играят , че нещо неще автоматично да ми ги сваля
  10. Цените отиват надоло 30лв фар с мигач.
  11. Продават се Ляв ел.фар и мигач от Сивик 5г Снимки Цена 35 за фар и 10 за мигачЗа контакт ЛС или телефон 0885700283
  12. Без Джапанки сме Одим Боси Ама Японките ги караме Абреее Народе дайте да си спретнем една срещичка за по кафенце а някои може и бира (който пие) па да се видим ... Ама да сме доволен колектив
  13. Привет колега,скоро и аз се сблъсках с този проблем но след малко ровене в нета попаднах на това Тук лесно е и има и видео уроци как да направиш цялата магия Е надявам се да съм ти бил полезен Поздрави !
  14. Както вече е споменато в заглавието се продават ляв ел. фар и мигач. Снимки ще кача утре понеже не съм в града си. Цената която им търся е 35 на фара и 10 за мигача. Но цените търпят промяна.За информация на 0885700283 или ЛС.
×
×
  • Създай нов...