kvd74 661 #1 Публикувано сряда в 12:04 Привет на всички. Имам едно къркорене на интервали откъм ангренажа. Според мен е водната помпа, Айсин,а е само на 30 х.км. Вие какво мислите? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 862 #2 Отговорено сряда в 14:35 Освен да свалиш пистовия ремък, но на мен не ми звучи като шум от периферията. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1582 #3 Отговорено сряда в 17:54 Но мен ми звучи като оптегач на ролка,но телефона доста криви звуците. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vespa 321 #4 Отговорено сряда в 18:40 Според мен звукът не е от въртящ се елемент, такива странни звуци издава стъпковото моторче. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 661 #5 Отговорено сряда в 18:42 Преди 4 часа, Rakeem написа: Освен да свалиш пистовия ремък, но на мен не ми звучи като шум от периферията. Те са 3 пистовите, но е точно от пвц капака на ангренажа. преди 41 минути, CARPERA написа: Но мен ми звучи като обтегач на ролка,но телефона доста криви звуците. Какво по-точно да е проблема, то е една гола пружинка? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 661 #6 Отговорено сряда в 18:46 преди 4 минути, vespa написа: Според мен звукът не е от въртящ се елемент, такива странни звуци издава стъпковото моторче. То май е от другата страна на мотора. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6557 #7 Отговорено сряда в 20:45 Преди 2 часа, kvd74 написа: Какво по-точно да е проблема, то е една гола пружинка? На 7-мака ми Акорд, горе долу така звучеше умореният оптегач на пистовият ремък. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 862 #8 Отговорено вчера в 05:33 Преди 10 часа, kvd74 написа: Те са 3 пистовите, но е точно от пвц капака на ангренажа. Не знам защо се заблудих, че става дума за К20. То при този периферията е от другата страна, а помпата се задвижва от ангренажа, от който според мен идва този шум(обтящна ролка, може би). Освен да го разкачиш и да пробваш как се върти помпата на ръка, трябва сериозно да е разбит лагера, за да боботи така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове