ivori 0 #1 Публикувано 31 Юли, 2023 Здравейте! Нов съм във форума, но имам опит в подобни дискусионни формати и се надявам да си бъдем полезни в бъдеще. Предполагам, че някои от първоначалните ми въпроси няма да бъдат много логични и добре формулирани, но съм сигурен че това ще се промени с времето. Благодаря за търпението, предварително. Предстои ми закупуване на Honda Civic 10та генерация, бензинова, 1.5 турбо с ръчна скоростна кутия. Потърсих детайли онлайн относно препоръчания вид бензин и намерих разнородна информация. В някои сайтове препоръчват 97+ октанов, на други места чета, че и стандартния 95 октана е подходящ. Та въпросът ми е, вие колеги какъв ползвате? П.С.: Ако прецените споделете и наблюденията си относно качествата в различните бензиностанции, но не е задължително. Sent from my SM-G991B using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
roje 36 #2 Отговорено 31 Юли, 2023 Имам Civic X 1.5, ръчка вече почти година и първоначално я карах с 95. След това пробвах 95 V-Power, но не забелязах разлика и реших да тествам 100 V-Power. Там вече разлика има и от половин година карам само с него. Колата върви повече, а разхода е по-нисък 0,5 - 1,0/100 в зависимост от условията. Най-ясно се усеща в градски условия при ниски обороти, защото с по-малко мачкане на газта се случват нещата. В общи линии намаления разход компенсира по-високата цена. 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1646 #3 Отговорено 31 Юли, 2023 Преди 5 часа, ivori написа: В някои сайтове препоръчват 97+ октанов Това и аз го бях чел някъде, но в Шел, където зареждам е или 95 или 100. Аз я карам с V-Power 95, но ще взема да пробвам и със 100, както е направил @roje На стария сивик (6 1.5) го бях правил и освен, че не усетих промяна към по-добро, дори ми се стори, че и се вдигна разхода. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1646 #4 Отговорено 1 Август, 2023 Вчера трябваше да заредя, и сипах до горе 100 октана на Шел. Действително, сивикът живна доста в ниските обороти. Чак е леко неприятно, понеже съм свикнал да го карам пенсионерската. Засега е и 1 литър надолу разхода, но и извадката е прекалено малка, за да може да се правят генерални заключения. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
peyton22 40 #5 Отговорено 3 Август, 2023 Сивик 1.5, автоматик, 101 000 км, карам главно с 95, при 100 октана определено има разлика във вървежа, както каза колегата с много по-малко газ се получава. Жалко,че развалиха 11-та генерация, няма нищо спортно вече във визията, направиха си я по европейски модел пенсионерски седан. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PiToMeN 76 #6 Отговорено 9 Август, 2023 Аз карам основно с 95, при това от Лукойл, че бензиностанцията ми е точно до мен. По слуховете и аз бях пробвал шел, V-Power 95 имам чувството, че е по-зле от обикновения 95 на Лукойл. А на Лукойл 100 не си заслужава. На Шел не съм пробвал 100. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
viktor11 97 #7 Отговорено 10 Август, 2023 Аз също карам с 95 от Лукойл. В началото слагах от Шел 95 V-Power но забелязах че ауспуха леко се опушваше. При 95 от Лукойл го няма това. Няколко пъти съм пробвал и винаги се появява от бензина на Шел. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivori 0 #8 Отговорено 10 Август, 2023 Интересно, повечето колеги ползват продуктите или на Шел, или на Лукойл. Има ли причина да се избягва ОМВ?Sent from my SM-G991B using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PiToMeN 76 #9 Отговорено 10 Август, 2023 При мен е изцяло заради удобство. Нищо против ОМВ, просто не са ми близо. Зареждам при тях основно като пътувам извън страната. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PiToMeN 76 #10 Отговорено 15 Август, 2023 Специално се разходих да заредя от скъпото на ОМВ, като го изхарча, ще докладвам има ли разлика поне в икономията. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1646 #11 Отговорено 29 Август, 2023 Може би заради празната София през Август, но през Юли също беше. 100% градско шофиране с V-Power 95, разход към края на Юли: 100% градско шофиране V-Power 100, разход към края на Август: 2л/100 надолу или 100км повече (trip A) с резервоар 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
peyton22 40 #12 Отговорено 31 Август, 2023 На 30.08.2023 г. at 0:31, Honda_Z написа: Може би заради празната София през Август, но през Юли също беше. 100% градско шофиране с V-Power 95, разход към края на Юли: 100% градско шофиране V-Power 100, разход към края на Август: 2л/100 надолу или 100км повече (trip A) с резервоар Не знам ти с какви скорости караш в София, явно си яко газ на макс. Такъв огромен разход е възможен само с много сериозно рисково състезателно каране. Тази кола на спокойно каране лятото дава между 5.8 - 7 макс. Уточнявам лятото градско. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PiToMeN 76 #13 Отговорено 1 Септември, 2023 5.8 градско не съм виждал никога, дори на снимка. Бих бил доволен на 7. При мен с Екто 100 ми даде 6.0 на трип Пловдив - Варна - Пловдив с около 100км градско във Варна август месец. После в Пловдив при изминати 430км и среден 6.0 завърших на 600км със 6.7 среден, така че е горяла в града над 8 пак. В момента след зареждането и 30км градско е на 8.5 без да натискам. Другото зареждане ще е на Шел с V-Power 100. Но определено се усеща по-добре колата със по-скъпия бензин. Моята е и леко пипната, но и преди това не беше по-различен разходът. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NenormY 11 #14 Отговорено 16 Октомври, 2023 On 8/31/2023 at 6:06 PM, peyton22 said: Не знам ти с какви скорости караш в София, явно си яко газ на макс. Такъв огромен разход е възможен само с много сериозно рисково състезателно каране. Тази кола на спокойно каране лятото дава между 5.8 - 7 макс. Уточнявам лятото градско. Колега карам само с V-Power 100 и лятото в София (когато трафика е доста по-добре) и без да натискам въобще под 7.5/100 не пада. Говоря за обороти под 2к, дане кажа под 1.8к. При нормално натискане 8.5/100. Дай да се повозя в тази с 5.8/100 Това да не се получава с бутане половината време. Този радход и да го видя няма да повярвам. С 100-та върви много добре и харчи около 2л по-малко от колкото с 95. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chavdu 681 #15 Отговорено 17 Октомври, 2023 (Редактирано) Градски разход без контекст (условия в които е постигнат) е едно голямо нищо. Ето, за който не е виждал 5.х/100 на снимка. Първото дори е акорд (пак с 1,5Т), който докато беше в мен не е излизал извън града. Та, градско е толкова относително, че няма никакъв смисъл да се сравнява, ако не се предостави контекста в който е постигнат разхода. Моето "градско" е 60-70% по градски магистрали, с ограничение 80км/ч(често се кара и по-бавно), това е дори по-икономично от "извънградско". Отделно, аз като я запаля минавам около 20км, ако някой пали и кара 3км сутринта и 3км вечерта, ще има 6-7пъти повече студени старта (където мотора работи с богати смеси, ест харчи много повече) отколкото аз имам за изминати 20км - какво сравняваме точно? * всичко това е постигнато с 95 бензин, представям си ако сложа 100, който "дава 2л надолу" ... Редактирано 17 Октомври, 2023 от chavdu 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NenormY 11 #16 Отговорено 17 Октомври, 2023 Благодаря за снимките. И аз да видя най-накрая. Иначе разликата явно идва от това което казваш със студените старта. А също и от маршрута. Определено има разлика дали караш само или предимно по центъра и ако ползваш околовръсното. Аз 95% предимно из центъра и някой краен квартал, но е по 20-30 мин в посока и не повече от 15 км. Но няма значение де, нали говорехме за гориво. За между 10-15лв разлика на цял резервоар не виждам смисъл да слагам 95. От V-power 100-та съм много доволен, но все пак всеки си преценя! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
scyberboy 186 #17 Отговорено 17 Октомври, 2023 Направих си експеримента и аз - 2 резервоара с 99+ от Круиз. Градско, смесено, извън - разлика в разхода никаква. Субективно (може би) наистина една идея по-жива в ниските. Така че, аз лично си продължавам твърдо и смело на 95 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NenormY 11 #18 Отговорено 18 Октомври, 2023 Само ще вметна, че 100 октана РЕАЛНИ са само на ШЕЛ и може би РОМ Петрол, но за втората може и да греша. Всички други зареждат "100 октана" от Лукойл.... Които нямат необходимото оборудване и т.н. за преработка и получаване на 100 октанов бензин. Шел си го внасят или от Гърция или от Франция. Разлика в горивото има, както и в разхода на колата. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 1023 #19 Отговорено 18 Октомври, 2023 Не знаех, че рафинериите произвеждат 100 октана бензин. Доколкото ми е известно, единственото гориво, което се кара до бензиностанциите е стандартен бензин, на който локално му се налива определеното количество добавка, за да се добута до 100 октана. Разликите се дължат на различната база, различните добавки и до това, колко е пекан конкретния мениджър, на конкретната станция, сиреч колко добавка ще сипе с черпака. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PiToMeN 76 #20 Отговорено 31 Октомври, 2023 Пробвах скъпото на Ромпетрол, по-голяма гавра с колата си до сега не бях правил. Повече няма да им стъпя никога на бензиностация, ако ще да няма друга в радиус от 100км. Отвратително вървене, висок разход. Моята не е базова и веднага се усеща като нещо не е наред. За момента само с Лукойл нямам разлики и знам какво да очаквам. Чакам Шел да превземат изоставените обекти на Газпром в Пловдив и ще заредя и там най-сетне. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове