Jump to content
Sign in to follow this  
zag80

Емулатор за нивото на бензин и показания количеството газ на приборния панел

Recommended Posts

Здравей колега, поздравления за труда и резултата! 

Моля да качиш клипа в YouTube или друга подобна платформа и да дадеш линк. 

Поздрави! 

• Like 1
  • Thanks 1

Благодаря на всички проявили интерес към темата!

Ще пусна нов клип.

Ще пусна и принципната схема на устройството!

Идеята беше , че има и друг вариант на по- горе описаните варианти за правилно показание на нивото на бензин.

Поздрави!

• Like 2
  • Upvote 1

А нещо код, скетч......?

• Upvote 1

Малко развитие по темата.

Вече с „фабрична” платка и кутийка.

IMG_20211230_113618.jpg

IMG_20211230_113840.jpg

IMG_20211230_114056.jpg

IMG_20211230_114255.jpg

• Upvote 4

При стрелковите индикатори няма нужда от горе описаните прекъсвания на измерването за определено време с цел ресет и възприемане на новите стойности.

Иначе всичко останало е същото. Трябва да се знаят стойностите на оригиналният сензор за ниво на бензин. Също така и сензорът за ниво на газовата бутилка какъв тип е ?

Поздрави!

Здравейте! Поздравления за устройството, което сте направили! Следващата седмица ще ми монтират ГИ на Хонда акорд 8 2008 г. Вероятно ще имам нужда от такова устройство. Приемате ли поръчки?

Здравейте, как мога да се сдобия с такъв емулатор?

Здравейте ,колегата zag80 дали вече е пуснал от тези емулатори защото искам да поръчам ?

Колата е Honda Civic 1.4i-VTEC 2010г.

Здравейте. И аз се интересувам от този емулатор. Колата е Cr-V 2013 2.4 американска.

Здравейте. Продавате ли такъв емулатор?

Темата е замряла, но все пак да попитам. Има ли надежда да се поръча такъв емулатор. Виждам че колегата, който го е разработил не е отговарял на въпроси от февруари 2022. 

Може би няма какво да каже.

Поне е жив - влизал е във форума вчера и едва ли е пропуснал питанките ви в темата си.

Отговарям на всички! Пишете на лични.

• Thanks 1
  • Haha 1

Защо на лично отговаряш? Потрудил си се и хората са наясно с това, и са готови да си платят за да имат емулатора ти, сега просто качи клип как работи при автомобил със стрелка (повечето вероятно ще са такива), и разбира се цена. Популяризацията на това ще ти донесе още нови клиенти, защото на хондаджийските срещи това е редовно обсъждана тема, и естествено най-добрата реклама си остават доволните клиенти. Успех и нека темата се раздвижи, и скоро бъде пълна с положителни отзиви.

• Like 1

Емулаторите работят по същият начин и при стрелковите индикатори на Аccord и Cr-v 4.

Цена и място където се извършва монтажът моля 

Изпращам с инструкция и схема за монтаж. Може да си го монтирате самостоятелно. Свързването е като на стандартен емулатор за ниво тип AEB,Stag,KME. Цената същата като при тях 70-80лв.

Колеги някой закупи ли си от колегата този емулатор, някакви мнения? На мен ми предстои слагане на ГИ и сега научавам за проблема с не показването на нивото на бензина?

Сложих емулатора на ЦРВ 4 ген. Емулатора вървши перфектна работа, точно както е описано от колегата. Отделно от това колегата е много разбран и отзивчив човек и не е печалбар, а е създал устройсвто от ентусиазъм, с което упява да помогне на други колеги. Беше много любезен и ми помогне с инстуркции при монтажа и дори след като имаше дребен проблем с показанията, за негова сметка ми прати нов модул за да е сигурен, че проблема не е в него. В крайна сметка се оказа от сензра на бутилката. Сменихме го с негов сензор и всичко заработи както трябва. Евала!

• Thanks 1