Х А Р И 41 #1 Публикувано 14 Септември, 2021 Скука. 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6012 #2 Отговорено 14 Септември, 2021 Ако вземат скъпо - няма да вземат нищо. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
note 401 #3 Отговорено 14 Септември, 2021 (Редактирано) Е, идеята е, че не се развалят. Иначе, ясно - официалният сервиз е малко по-скъп, не само на нашата марка. Болната тема е доколко коректни са официалните сервизи/представители. Моите наблюдения са, че нашите в София са ОК, на фона на тези на други марки. Редактирано 14 Септември, 2021 от note Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Terje 171 #4 Отговорено 14 Септември, 2021 А може и да им плащат толкова, колкото да не заспят 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6012 #5 Отговорено 14 Септември, 2021 Ами то не е лесно да просперираш с фирмен сервиз на бренд, който не се чупи, особенно ако клиентът не се връща след време пак за смяна на същата част. Остава ти предимно обслужване, но във времената на онлайн доставки и съпорт по форумите ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Х А Р И 41 #6 Отговорено 14 Септември, 2021 Когато реших да си взема Харви попитах мой приятел, голям майстор на жичките, как са ходите. Каза ми НЕ ЗНАМ. Ами що, питам аз. Ще остана гладен, ако се занимавам само с тях. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaka0007 204 #7 Отговорено 15 Септември, 2021 Off topic : Бях ви качил преди време, едни линкове към най-успешният немски канал за сервизи -,, Die Autodoktoren"( за боклуците алтернатори на Bosch) ... Та в техните стотици епизоди, не мога да си спомня да е имало Хонда... 🙈😜🙈🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6012 #8 Отговорено 15 Септември, 2021 Имам 1 познат с автоморга. Питах го има ли Хонди, а той рече: - Аа, втори път нема а се минем. Бях взел Акорд 7 комби - продадох му само джантите и левото огледало. 1 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jijane 442 #9 Отговорено 15 Септември, 2021 За това пред сервиза дето ходя има 3 паркирани за ремонт. И не е от мега, гига сервизите дето, или не ти вдигат телефона, или те записват за смяна на масло за след 2-3 месеца. До Пловдив има една морга само за хонди, ами елате да видите дали не се продават чаркове. 70% от наличните им коли са оглозгани почти само до купе, ама тва щото не се търсят части. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6012 #10 Отговорено 15 Септември, 2021 По големите морги така се работи. Това не значи че всички части са продадени. Демонтира се почти всичко за да не стои навън, складира се, а оглозганото купе отива за скраб. Иначе и аз съм прибягвал до услугите им, та имат си клиентела и за Хонди. И те се трошат (макар и рядко), или попадат в ПТП. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #11 Отговорено 15 Септември, 2021 Някой, ако ми намери ляво огледало за HR-V ще го черпя Аа да Слави, ако нямаше работа защо за 1 месец напред му е пълен графика 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
5 GTT 178 #12 Отговорено 15 Септември, 2021 Искаш да кажеш, че от 3 страници в Мобилето Харвита на части и няма нито едно огледало?! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jijane 442 #13 Отговорено 15 Септември, 2021 @ceco_accord не бих казал, че тая морга е толкова голяма. Пък и съм взимал шофьорска седалка заради дунапрен-а само, за 30 лева щото я е валял дъжда сигурно 1 година. Да не казвам също, че полуоските са продадени преди да дойде колата в моргата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
note 401 #14 Отговорено 15 Септември, 2021 Колеги, темата беше майтапчийска, много сериозно я подкарахте. И хондите се развалят, много ясно. Все пак повечето не караме коли първа младост, а и по нашите пътища и улици и танк ще клекне. В София всички майстори имат изключително много работа, да не говорим за кадърните такива. Изобщо, страната ни е рай за автосервизите с родния автопарк от милионници. Също така е факт, че по цял свят Хонда и Тойота се считат от масовия купувач за надеждни и непретенциозни автомобили. Затова са и предпочитани, и държат цени, а собствениците на японски автомобили често, макар и незлобливо, се майтапят с някои други марки. 1 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #15 Отговорено 15 Септември, 2021 Преди 1 час, 5 GTT написа: Искаш да кажеш, че от 3 страници в Мобилето Харвита на части и няма нито едно огледало?! Звънял съм на 10 обяви поне и нямаха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mysticchannel 132 #16 Отговорено 15 Септември, 2021 Преди 3 часа, Drone написа: Някой, ако ми намери ляво огледало за HR-V ще го черпя https://m.bazar.bg/obiava-27806738/ogledalo-honda-hrv-honda-hr-v-liavo-ogledalo .. Горнооряховски суджук 2бр. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #17 Отговорено 15 Септември, 2021 Преди 1 час, note написа: Колеги, темата беше майтапчийска, много сериозно я подкарахте. Това е за да компенсира сериозните теми, в които се удря на майтап Няма на 100% кадърни и на 100% некадърни майстори. В някакъв момент с всеки един от прехвалените сервизи съм имал недооправени неща. Без изключения. Но и никой не е безгрешен. Важното е да има баланс. Аз също не съм клиент-мечта 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #18 Отговорено 15 Септември, 2021 преди 51 минути, mysticchannel написа: https://m.bazar.bg/obiava-27806738/ogledalo-honda-hrv-honda-hr-v-liavo-ogledalo .. Горнооряховски суджук 2бр. 215лв, тия луди ли са ??? Взех си фар, предна броня и задна чистачка за по-малко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mysticchannel 132 #19 Отговорено 15 Септември, 2021 Off Topic Дронето написал си "ако някои ми намери":D , неуточняеаме за цена бз са за суджука Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Х А Р И 41 #20 Отговорено 17 Септември, 2021 Започнал бизнес новобранец моргажия. Заредил от всички марки и модели по десет коли. След година-две негов приятел го попитал: - Как е Иване бизнеса? - Ааа, бива. Отговорил Иван - И какво ти остана от всичките коли. - Ами десет Хонди без ляво огледало. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6012 #21 Отговорено 17 Септември, 2021 Ей така се раждат митовете за здравите Хонди. Майтап - майтап, ама в щатите Хонда е автомобил за бедните - щото не обичат да дават пари след покупката. За да не се дразнят богатите - за тях има Акура. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #22 Отговорено 17 Септември, 2021 Ето го Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Х А Р И 41 #23 Отговорено 17 Септември, 2021 Хонда е първата японска марка автомобили която стъпва на американския пазар след втората световна война. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6012 #24 Отговорено 17 Септември, 2021 И баш на време. Това им е бил шанса - 1973-та - петролната криза. На хамериканците им е било трудно да преглътнат колите от бившия си враг, ама "интереса клати феса" и японската лавина ги е заляла. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Х А Р И 41 #25 Отговорено 17 Септември, 2021 Ето и още една гордост нашата марка. Летящата Хонда Jet. http://autobild.bg/hondajet-най-продаваният-лек-бизнес-самолет/?fbclid=IwAR2zZ3grcWUU6gJeWgLQ1OvX_wn8TZDEmpyl8cq4Gobjilvld2UJbUVIrkg 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Х А Р И 41 #26 Отговорено 1 Октомври, 2021 Жените мразят, че мъжете могат просто да стоят така часове наред и да бъдат щастливи. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6012 #27 Отговорено 1 Октомври, 2021 За разтуха бива, но тея не изглеждат щастливи - други мисли са ги налегнали. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове