Jump to content

Х А Р И

Фен
 • Content Count

  57
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Х А Р И last won the day on September 5 2021

Х А Р И had the most liked content!

Community Reputation

41 Neutral

About Х А Р И

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 11/03/1963

Profile Information

 • Кара
  H-RV
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Шумен

Contact Methods

 • Skype
  harypara

Recent Profile Visitors

1350 profile views
 1. Продава се това Харви. 4x4. 105 коня. Беше регистрирано до петък. Още има преглед до догодина и може да се докара до България с транзитни номера. Другият вариант е на платформа с 700 Евро. В цената от 5 500 лева е включено докарването в България. Ако бъде взета от Касел(Германия) цената на платформата ще бъде приспадната. За повече снимки моля по Whatsapp или Viber. Тел.0 896 898 464 - Хари
 2. Здравейте фенове, реставрирам си мотора, но имам нужда от идея дали мога да намеря стикерите за sc28 1992 година. Купих мотора пребоядисан и по него няма нищо истинско. Имам всичките детайли от спойлерите, но има някои лепенки които ми липсват. На резервоара пред капачката има стикер който искам да залепя преди да се нанесе лаковото покритие. Ако някой го има на мотора си, моля да го заснеме възможно от най-близо и да ми го прати по е-майл-а. Той е: hary63@abv.bg. За сега той ми е най-належащ. Благодаря предварително. Хари
 3. Свикнал съм му. Има само един недостатък, не става за каране над 130 постоянна скорост. Липсва му шеста скорост. Иначе с подобрения двигател е супер. Харви може да изкара до 2080-та, ама аз няма да изкарам дотогава.
 4. Пътуването продължава. Града на любовта е само на 94 км.
 5. Имахме си и брат CRV, но Харви винаги е бил номер едно в семейството.
 6. Вече прескочихме 300 000. Утре тръгваме за Люксембург, а после за Париж. Железни сме.
 7. Жените мразят, че мъжете могат просто да стоят така часове наред и да бъдат щастливи.
 8. На къси разстояния е нормално разхода и да е като на другите. Моята Джазка гори 6, но работата ми е на 25 километра от къщи. На таблото показва 5,5, а смуче малко повече. Ако работя на 5 км. от къщи разхода ще е сигурно 8 на сто. Харви в същия режим е на 7,5-8. Със 6,5 разход беше ЦРВ-то, но в нафта.
 9. Харви е незаменим. ЦРВ2 имах до преди месец. Дизел. Икономичен за класа си, но ... . Сестра ми има 1 бензин и много му се радва. С Джаза 83ps 2003 ходя на работа. В ТОП 10 на най-здравите автомобили. CBR 900 RR-a, 1992-а е за кеф. Основател на класа мотоциклети. Според мен за ежедневна употреба са Джаза и Харви. И при двете имам малък проблем. Вкарам ги на по-високи обороти и ми пипат маслото. Около 100 грама на 1000 км.
 10. Ето и още една гордост нашата марка. Летящата Хонда Jet. http://autobild.bg/hondajet-най-продаваният-лек-бизнес-самолет/?fbclid=IwAR2zZ3grcWUU6gJeWgLQ1OvX_wn8TZDEmpyl8cq4Gobjilvld2UJbUVIrkg
 11. Хонда е първата японска марка автомобили която стъпва на американския пазар след втората световна война.
 12. Започнал бизнес новобранец моргажия. Заредил от всички марки и модели по десет коли. След година-две негов приятел го попитал: - Как е Иване бизнеса? - Ааа, бива. Отговорил Иван - И какво ти остана от всичките коли. - Ами десет Хонди без ляво огледало.
 13. Когато реших да си взема Харви попитах мой приятел, голям майстор на жичките, как са ходите. Каза ми НЕ ЗНАМ. Ами що, питам аз. Ще остана гладен, ако се занимавам само с тях.
 14. За сега не съм решил дали ще я карам, защото мечтата ми е друг модел. По-големият брат S2000. Ако някой предложи хубава цена ще се постарая да сбъдна мечтата си.
×
×
 • Create New...