Петър Киров 9 #1 Публикувано 8 Юли, 2021 Здравейте. Някой да знае от къде да намеря тампон на скоростната кутия за CR-V 2006 2.2 ictdi? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
firediesel 57 #2 Отговорено 8 Юли, 2021 Мисля че за нашите тампони за двигател и скоростна кутия вариантите са само два : нов оригинален или втора употреба. За бензиновите модели има и ОЕМ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Петър Киров 9 #3 Отговорено 9 Юли, 2021 (Редактирано) За нов оригинален ми сервираха една цена над 700 лв, което изобщо не е нормално... 300-350 бих дал за оригинален ама....ОЕМ за двигател не бих купил, защото доста приятели с други марки автомобили, купили неоригинални, после сменят с оригинални. Не ги ли рециклират някъде? Редактирано 9 Юли, 2021 от dindin Предходно мнение не се цитира Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wwalker 5 #4 Отговорено 9 Юли, 2021 Какви са симптомите на този тампон? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
birev 153 #5 Отговорено 9 Юли, 2021 Колега, за тампоните на двигател и скоростна кутия на Хонда съм разбрал едно нещо от личен опит до сега: или оригинален или нищо друго. Иначе най-качествени автърмаркет са на FEBEST, ама те са си също цифра и няма за всички модели. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Петър Киров 9 #6 Отговорено 9 Юли, 2021 (Редактирано) То и аз съм фен на оригиналното, но 800 лв за една гумичка....извинявай....тези хора познават ли парите? Поръчах си втора ръка, а стария може да дам на някоя фирма за рециклиране. Редактирано 9 Юли, 2021 от dindin Предходно мнение не се цитира Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #7 Отговорено 9 Юли, 2021 (Редактирано) Няма смисъл от ОЕМ, разгледай Febest и Yamato. Щом си поръчал втора ръка - няма лошо, би трябвало да изкара, но колко - не се знае. Редактирано 9 Юли, 2021 от dindin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
firediesel 57 #8 Отговорено 9 Юли, 2021 Колкото и да съм търсил ОЕМ не съм намерил. Някой ако намери за дизел не ка пише от къде. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wwalker 5 #9 Отговорено 10 Юли, 2021 Аз пак да питам, как разбирате, че този тампон е за смяна? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #10 Отговорено 10 Юли, 2021 Преди 15 часа, firediesel написа: Колкото и да съм търсил ОЕМ не съм намерил. Някой ако намери за дизел не ка пише от къде. Ако ти се плаща оемски само кажи . Алтернативни няма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Петър Киров 9 #11 Отговорено 10 Юли, 2021 Преди 1 час, wwalker написа: Аз пак да питам, как разбирате, че този тампон е за смяна? Моя се вижда, че е скъсан през средата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
g_georgiev 7 #12 Отговорено 15 Март, 2023 Колеги, за да не отварям нова тема ще си позволя да продължа в тази на колегата. Съмнявам се, че тампона на двигателя отдолу е за смяна. Колата ми е втора генерация Црв 2.2 i ctdi, а въпроса ми е дали този тампон от снимката е същият като моя, защото май е за трета генерация? И още един въпрос, дали този тампон е същият като на Хонда сивик 2.2 i ctdi, защото намерих един втора употреба от сивик на сносна цена. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1540 #13 Отговорено 15 Март, 2023 https://japancars.ru/index.php?route=catalog/honda @g_georgiev Вкарай тук твоя VIN и провери дали съвпадат номерата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan B 119 #14 Отговорено 16 Март, 2023 Преди 18 часа, g_georgiev написа: Колеги, за да не отварям нова тема ще си позволя да продължа в тази на колегата. Съмнявам се, че тампона на двигателя отдолу е за смяна. Колата ми е втора генерация Црв 2.2 i ctdi, а въпроса ми е дали този тампон от снимката е същият като моя, защото май е за трета генерация? И още един въпрос, дали този тампон е същият като на Хонда сивик 2.2 i ctdi, защото намерих един втора употреба от сивик на сносна цена. За този тампон съм питал в Гума трейд Пловдив, дали могат да го рециклират и казаха, че могат. Като цена около 50лв. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1845 #15 Отговорено 17 Март, 2023 (Редактирано) На 15.03.2023 г. at 14:37, g_georgiev написа: ...... Колата ми е втора генерация Црв 2.2 i ctdi, а въпроса ми е дали този тампон от снимката е същият като моя, защото май е за трета генерация? ..... Този тампон не е за теб. Ето този ти трябва ( виж снимката и съответно номера, за да придобиеш представа как изглежда и какво да търсиш). https://achilles-parts.com.ua/goods/poduk-opor-dvigeya-dnyaya-hond-2-honda-cr-v-2-2-2-i-ctdi-2005-2006-50890skne00/ Редактирано 17 Март, 2023 от Emicha 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове