Jump to content

g_georgiev

Фен
 • Мнения

  12
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

3 Neutral

Относно g_georgiev

 • Ранг
  Начинаещ
 • Рожден ден 19.05.1978

Profile Information

 • Кара
  CR-V 2,K20A4 2003,150кс
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Търговище

Последни посетители

94 профилни разглеждания
 1. "Виене" отзад на CRV-то

  Моите зимни гуми са шумни и се чува виене от тях докато при летните не е така,така че не е изключено да е от гумите при все че са нови.
 2. Колеги,моите интериорни светлини също много от тях не работеха,но следвах видеа като това и вече свети всичко https://www.youtube.com/watch?v=kdrX_DPYuC0 А за бутона за аварийните забележете ,като маха конзолата на касетофона самия бутон излиза с нея и от задната му страна се сменя самата крушчица,ако си намерите с нова фасунка добре, а ако не като мен си вземете само стъклената и част, от която излизат две дълги жички и си ги увивате на вашата фасунка.Не е голяма философия само е малко играчка,дано съм бил полезен!
 3. Колега,употребявано дистанционно почти съм убеден,че няма да стане защото е кодирано от компютъра на друг автомобил.Най грубо казано при всяко заключване или отключване дистанционното получава различен от предишния код за следващата операция.Трябва да си вземеш ново дистанционно и да си го обучиш на твоя компютър за да работи.Казвам всичко това от личен опит,защото купих две използвани дистанционни и двете не се програмираха да заработят на автомобила ми и сега чакам да пристигне трето ,което е ново от Китай.Старите две са ми ненужни,но Хондата ми е ЦРВ,ако все пак проявяваш интерес ги подарявам.Повече на лични.
 4. Без вина виновен!

  Както обикновено ние сме особенно критични към другите и изключително толерантни към собствените си грешки.Един мъж трябва да стои винаги на страната на истината дори и тя да не е в негова полза,поне аз така съм учен,защото дребните тарикатлъци после се плащат с лихвите.
 5. Бутона O/D най-грубо казано предотвратява използването на най-високата предавка,във вашия случай скоростната кутия е четирискоростна и при включен overdrive тя ще сменя само до трета скорост.Използва се при изкачване или слизане на стръмни баири или заснежени такива.Смяната на скоростите между 1 и 2 се извършва без да се дърпа на ляво а само надолу,при 2 означава,че трета и четвърта скорост са забранени и колата сменя само първа и втора,а при 1 всички освен първа скорост са забранени,кога се използва незная,защото не ми се е налагало да ги ползвам.В трафик 90 процента от времето съм на директна и държа спирачката,много рядко ако съм в тежко задръстване или на дълъг червен светофар превключвам на неутрална,но пак повтарям много рядко.За изпреварване кутията си има така наречения kick down- тоест при изпреварване се натиска педала на газта по-силно и скоростната кутия сама сваля колкото предавки са и нужни и колата се изстрелва,след изпреварването отпускаш малко педала на газта и оборотите падат и се връща на по-горната предавка.При достигане на определена скорост и оставането на нея за известно време кутията смъква около 200-300 оборота с цел икономия на гориво.Дано да съм бил полезен.
 6. Honda SH

  Благодаря колега,досега се двоумях между този и Пиаджо Бевърли,но Хондата като че ли ми се нрави повече.
 7. "Въпроси относно пътни ситуации"

  "Чл. 36. (1) Завиването наляво се извършва от най-лявата пътна лента по посока на движението, а когато лентите са обозначени за движение в съответна посока - от лента, предназначена за завиване наляво. (2) При завиване наляво за навлизане в път с двупосочно движение водачът на пътното превозно средство завива така, че да навлезе по възможно най-краткия път в дясната част на платното за движение." Според Закона в случая червената траектория е правилна,но според Закона на джунглата(разбирай БГ пътищата) там за жалост все още важи силата на по-силния,по-наглия,по-пияния.
 8. Honda SH

  Колеги,оглеждам се за такъв скутер за съпругата ми и бих искал малко информация от такива,които са имали допир до такъв мотор.Интересувам се от кой двигател е за предпочитане,кой за отбягване и друга информация относно недостатъци или преимущества спрямо други скутери.
 9. Какво направи днес по колата си?

  Днес беше ден за глезене-автомивка,пране на тапицерия,пастиране,полиране и сме готови за морето.
 10. За да не отварям нова тема си позволявам да използвам тази на колегата за което се извинявам.Става въпрос за следното.При покупката на моето црв ми го дадоха с два ключа без дистанционни.Мой познат ми подари това ,като ми каза,че може да се обучи за джипа ми.Мъчих се няколко пъти да го "обуча" , но с минимален успех а именно отключва само един път при самото обучение и след това вече не прави нищо.Въпроса ми е дали някой се е сблъсквал с нещо подобно и какво ме съветвате да правя,да си купя от и-бей новии да се мъча да ги обучавам,или да си взема китайски модул и да го вържа към централното.
×