Jump to content

tuzlin69

Фен
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

2 Neutral

Относно tuzlin69

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    смолево

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Тя е с фабрична аларма а при какви обстоятелства се включва незнам. Имам я от три години и половина не я бях чул да се активира до преди пет шест дена и завчера я диагностицирахме и никаква грешка не отчита най вероятно е от овлажняване защото като постоя два дена в гаража и спря но снощи се налага да пътувам и като я заключих пак след около десетина минути се активира.
  2. Здравейте група. От два дена след като заключа колата след около един час алармата се включва сама. Каква може да е причината за това? Колата е хонда црв3 2.2. Благодаря предварително за споделената помощ.
  3. Благодаря на всички проблема е решен. Оказа се задръстен филтър на сондата. Почистихме с накисване в кореселин и въздух под налягане, сменихме и горивния филтър. И колата се оправи много леко пали и не дава да чукнеш педала на газта.
  4. Здравейте колеги ОТ КАКВО МОЖЕ ДА Е СЛЕДНИЯ ПРОБЛЕМ? Карам црв 3-серия 2,2 140кс дизел, но Яноари месец на един светофар ми направи следния проблем падна оборотите до към 1700-1900 и изгасна, след това април месец пак два пъти ми направи този проблем но без да гасне повреме на път при каране след колона на ниски обороти и при опит за испреварване не може да дръпне натискам педала до дъно и натиснат съединител след което мудно започва да качва обороти и след като мине 3000 отваря и почва да си върви нормално. А вчера сутринта запали нормално отидох до едно място на около 20 км и след 2-3 часа престой паля няма проблем подавам гас неще да тръгне пак ниски оборонти освободих от скорост натиснах педала до дъно и някаде след около минута постепенно дигна обороти и тръгна. три пъти саъм карал на диагностика и нищо не откриват. Благодаря предварително за помоща ви.
  5. Здравейте моля помогнете и предварително благодаря имам проблем с Honda CR-V 2,2 I-CTDI колата е 01.12.2007, проблема е следния като загрее заглъхва постепенно и в последствие изгасва въртиш и не пали, а след като изстине пали и си кара нормално но на свободна не може да дигне повече от 4000 оборота прави го за втори път за две седмици. сменени са всички филтри днес карах на диагностика казаха ми че е имала доста грешки изчистиха ги и ми казаха че най вероятно е датчика на колянов вал ако го направи пак. до като се прибирах минах около 30 км по време на подаване на газ като чели забива
  6. Много ви благодаря но как да го смъкна, а и постоянноли протича ток по кабелите при вклячване на задна или е непостоянен
  7. Здравейте, имам проблем с задната скорост не включва моля някой да помогне ако е имал същия проблем?? Благодаря предварително Honda CR-V SE I-CTDI 140 hp
×
×
  • Създай нов...