Plamen_Honda 37 #1 Публикувано 24 Юни, 2021 Здравейте, При смяна на акумулатор, ще е нужен ли код за радиото, навигацията да се въведе. Ако е нужен от къде може да се провери. Не разполагам със стикер, на който е изписан кода. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
scyberboy 175 #2 Отговорено 24 Юни, 2021 Писано е многократно в различни теми, за различни модели. Има всякакви сайтове на които се генерира по сериен номер на радиото, модел и т.н. Но, за мен най-лесния и изпитан начин - пишеш мейл на Бултрако със прикачен сканиран/сниман голям талон (с ВИН-а) на колата и те ти го дават Изпробвано поне 2-3 пъти с колеги (на моите лични винаги съм си имал кода). 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen_Honda 37 #3 Отговорено 25 Юни, 2021 Четох за сайтовете нужен е и сериен номер, който незнам от къде ще се види лесно, а за Бултрако пишат, че вземат по 40 лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1572 #4 Отговорено 25 Юни, 2021 (Редактирано) Ако съм разбрал правилно, все още не си сменил акомулатора, и питаш предварително!? Сменявали са ми акомулатор със специален уред. Включват го в OBD буксата и сменяват. Предполагам е батерия, която подава ток на всичко, което има памет - радио, седалки, климатик, борд комп. Иначе - закачваш на кабелите друг акомулатор, може и с кабели директно от колата на комшията, и сваляш твоя. Редактирано 25 Юни, 2021 от Krasi-mir 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen_Honda 37 #5 Отговорено 25 Юни, 2021 Да. Предварително питам. Благодаря за инфото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Borislava 17 #6 Отговорено 25 Юни, 2021 (Редактирано) При мен няма код няколко пъти съм го свалял акумулатора. Редактирано 25 Юни, 2021 от Borislava Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen_Honda 37 #7 Отговорено 25 Юни, 2021 20 minutes ago, Borislava said: При мен няма код няколко пъти съм го свалял акумулатора. CRV- IV генерация с навигация? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1572 #8 Отговорено 25 Юни, 2021 Има вероятност. На времето имах Волво. При него паметта се губеше не на момента а след известно време. Не помня, колко минути, ама достатъчно да смениш акомулатора. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Borislava 17 #9 Отговорено 25 Юни, 2021 Да, абсолютно. 4-та генерация с навигация съм, даже заради проблем, който (в последствие се оказа датчик на съединител) от Бултрако ме вкараха във филм да търся оттечка и електрически проблем. Акумулатора беше изключен над 6 часа, не ми искаше код. След това само трябваше да я изкарам от подземният гараж, за да си свери часовника. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
todor88 27 #10 Отговорено 29 Юни, 2021 Пробваи с това както е написано,само твоя сериен номер 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AzSum 185 #11 Отговорено 21 Септември, 2021 На 25.06.2021 г. at 15:57, Plamen_Honda написа: CRV- IV генерация с навигация? Сменях акумулатора с нов. Потвърждавам,че няма нужда от код.Аз съм с фейслифтовата андроидска мултимедия. Трябва да се задържи няколко секунди power - бутона и тя си я разпознава. Код е нужен само само ако се свали мултимедията , за да се монтира на друга кола. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
seisivan 33 #12 Отговорено 23 Септември, 2021 в книжката пише че иска но аз също съм питал тук в Хонда и са ми казали че не иска код- и аз нямам никъде из документите код Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen_Honda 37 #13 Отговорено 1 Ноември, 2021 On 6/29/2021 at 11:15 AM, todor88 said: Пробваи с това както е написано,само твоя сериен номер Колата ми беше на ремонт CRV-4 , след ремонта Навигацията искаше да се въведе код. Кода се взема от сайта посочен от колегата, нужно е да си знаете сано серийни номер на Навигацията (радиото) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iso_eu 29 #14 Отговорено 12 Март, 2022 (Редактирано) На 29.06.2021 г. at 11:15, todor88 написа: Пробваи с това както е написано,само твоя сериен номер Това пробвано ли е скоро? При мен не работи - дава грешен ВИН https://radio-navicode.honda.com/ Редактирано 12 Март, 2022 от iso_eu Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen_Honda 37 #15 Отговорено 14 Март, 2022 (Редактирано) Работи си. Въвеждаш WIN който е в поста JHL.........., реален твой email и измислен телефонен номер започваш с +, кода на радиото въвеждаш твоя. Редактирано 14 Март, 2022 от Plamen_Honda Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1257 #16 Отговорено 14 Март, 2022 Американски VIN пробвай: 1HGEJ8145WL012057 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AzSum 185 #17 Отговорено 14 Март, 2022 На 12.03.2022 г. at 8:46, iso_eu написа: Това пробвано ли е скоро? При мен не работи - дава грешен ВИН И при мен даваше грешен ВИН, обаче нямах нужда от него.След смяна на акумулатора колата сама си разпозна мултимедията. В сервиза на Хонда ми казаха,че единствено ако сваля моята мултимедия и я монтирам на друга кола тогава ще ми трябва код.Ако ти е оригинална не следва да ти иска код за 4та генерация.Проверено при фейслифта и андроидската навигация. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iso_eu 29 #18 Отговорено 14 Март, 2022 (Редактирано) До/ Plamen_honda Май проверява ВИН със Радиото даже този сайт Явно за по новите устройства не става обаче …. Както и за Европейски автомобили Редактирано 14 Март, 2022 от iso_eu Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen_Honda 37 #19 Отговорено 15 Март, 2022 За CRV-4, 2013г (Европейски модел) с навигация работи, сега проверих. С кой модел си? Да не бъркаш някоя буква от серийния номер? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iso_eu 29 #20 Отговорено 15 Март, 2022 (Редактирано) Ами ето, SM200864 И с този не работи … Редактирано 15 Март, 2022 от iso_eu Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iso_eu 29 #21 Отговорено 17 Март, 2022 От Бултрако ми казаха че като се задържи бутона за включване за повече от 10 сек при работещ двигател Хонда Конект Мултимедия си генерира нов код..... Е да де ама пак не стана при мене ....... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1257 #22 Отговорено 19 Март, 2022 С тези става ли? 35643 33384 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iso_eu 29 #23 Отговорено 20 Март, 2022 На 19.03.2022 г. at 22:47, dindin написа: С тези става ли? 35643 33384 И тези не стават Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове