Plamen-CRV 768 #7481 Отговорено 16 Януари 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1910 #7482 Отговорено 16 Януари Бай Радой казваше: "-Човек иде на този свят,за един костюм! Ражда се гол и го погребват с костюм... Що сте токова алчни!?" 1 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7168 #7483 Отговорено неделя в 14:00 Не рекламирам сайта, ама е самата истина за 95% от нас. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7168 #7484 Отговорено вторник в 08:12 Хенри Кисинджър бил попитан: - Какво е „совалкова дипломация“? Кисинджър отговорил: - О! Това е универсален еврейски метод! Нека обясня с пример: Искате ли да използвам совалкова дипломация, за да омъжа дъщерята на Рокфелер за обикновен човек от руско село. - Как? - Много просто. Отивам в руско село, намирам там обикновен човек и питам: - Искате ли да се ожените за американска еврейка? Той казва: - Защо по дяволите?! Имаме много свои момичета. Казвам му: - Да. Но тя е дъщеря на милиардер! Той казва: - О! Това променя нещата... ...После отивам в Швейцария, на заседание на банков съвет и питам: - Искате ли сибирняк за президент? - Уф, казват в банката. - Ами ако е зет на Рокфелер? - О! Това със сигурност променя нещата!... И така, да, отивам в къщата на Рокфелер и питам: - Искаш ли руснак за зет? Той ми казва: - За какво говориш? Всички в нашето семейство са финансисти! Аз му казвам: - А той, както се оказва, е председател на борда на швейцарската банка! Той казва: - О! Това променя нещата! Сузи! Ела тук. Г-н Кисинджър ти е намерил младоженец. Той е президент на швейцарската банка! Сузи казва: - Уф... Всички тези финансисти са слабаци или педали! А аз ѝ казвам: - Да! Но този е здрав сибирняк! Тя казва: - О-о-о! Е, тогава това променя нещата! (Емблемата на световната дипломация Хенри Кисинджър. Получава Нобелова награда за мир за принос към спиране на войната във Виетнам 1973 година) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 968 #7485 Отговорено сряда в 09:41 Две мишки яда лентата на "Отнесени от вихъра" в склада на Киноцентъра. - Как ти се струва? - пита едната. - Да ти кажа честно , книгата ми харесва повече..... 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7168 #7486 Отговорено преди 23 часа Богатството на езика ни: 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове