ceco_accord 7021 #7441 Отговорено 1 Декември Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 955 #7442 Отговорено 1 Декември - Здравейте, аз съм оцветител Е 210! - Аз пък подобрител на вкуса Е 3621! - Аз съм Стабилилизатор Е 331! - Аз съм ароматизатор Е 476 като натуралния! - Ние всички заедно сме сок от "Горски плодове"!!! Пийте зеленчукови и плодови фрешове и не правете оборот на измамниците! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 720 #7443 Отговорено 1 Декември Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 720 #7444 Отговорено 1 Декември 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 955 #7445 Отговорено 2 Декември На психо преглед за Д,Е и С! - Имате ли роднини със психични отклонения? - Имам един братчед, разрежда виното с лимонаТа! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7021 #7446 Отговорено сряда в 18:30 - Пич, разбрах че гаджето те е напуснало. Тва е страшно. - Не е бе, знам къде отиде. Страшно е когато антифризът изчезне а не знаеш от къде. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 955 #7447 Отговорено четвъртък в 09:37 Гаджета бол, Хондата е важна! Мило можеш ли да правиш дишане уста в уста! - Мога, много ясно, ЩО? -Котето ми спря да диша...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове