DAN_DAN 587 #7201 Отговорено 12 Март - Дядо попе, жена ми беше на изповед, какво каза? - Тайна... На излизане внимавай с рогата, да не събориш иконите! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 939 #7202 Отговорено петък в 12:05 Двама напушени наркомана легнали в градинката си говорят: - Пич, кво е тва на клона дето ту свети, ту не свети? - Ааа, май е муха на аварийки...!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 939 #7203 Отговорено петък в 12:07 Как се краде нов акумулатор? Съвет от професионалист: – Набелязваш си жертвата, крадеш акумулатора на колата, изчакваш да си купи нов и тогава вземаш новия и връщаш стария…!!! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 665 #7204 Отговорено петък в 16:02 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 289 #7205 Отговорено неделя в 07:54 Ало, Гошо, къде си? -В гаража. - Колко ще стоиш там? - Още 5, 6 бири. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 939 #7206 Отговорено понеделник в 08:50 И две ракии! Истински случей, но звучи като виц! Мъж и жена мои приятели сядат да пият по една ракия със салатка около 17 часа една топла пролет! Обаче в салатата няма пресен кромид и жената праща мъжо да купи лук и хляб! Излиза от блока и там в дясно е магазина за зеленчук, в самия блок! Влиза вътре и се почват с почерпките! Връща се след 48часа с хляб под мишницата, махмурлия и с една връзка дълги зелени стръкове, с луковици от зюмбюл! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martina85hristova 0 #7207 Отговорено понеделник в 10:08 Съпругата към мъжа си: - Днес, когато мама минаваше през коридора, часовникът падна зад нея. - Ей, той винаги закъснява! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6416 #7208 Отговорено понеделник в 13:50 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 290 #7209 Отговорено преди 20 часа На една монахиня спешно и се наложило да отиде до тоалетна и затова влязла в близкия бар. Вътре било много шумно, но като видели монахинята всички млъкнали. Жената отишла при бармана и го попитала: – Може ли да ползвам тоалетната? – Разбира се.-отговорил той – Само съм длъжен да ви предупредя, че вътре има статуя на гол мъж, чиито „прелести“ са покрити само с едно смокиново листо. – В такъв случай аз ще гледам на другата страна-казала монахинята и влязла в тоалетната. Когато се върнала обратно била посрещната с бурни аплодисменти. Нищо неразбираща, тя отива при бармана: – Нима ми ръкопляскат само, защото съм ходила в тоалетната? – Не, сестро! – през смях отвърнал барманът – Разбирате ли, когато някой повдигне смокиновото листо, в бара изгасва светлината… 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 939 #7210 Отговорено преди 17 часа Сигурно е било тъмно през цялото време или светне, загасне! След операция мъж се събужда от упойката! - Честито, вече сте истинска жена! - казва доктора! - Ма докторе, аз бях за херния! - проплаква мъжа. - Ей, това жените все сте недоволни бе!.......... 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 587 #7211 Отговорено преди 11 часа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове