darius 921 #6841 Отговорено 5 Ноември - Бабо ще ти доведа приятеля ми- споделя внучката! - Нито пие, нито пуши и по чуждо не се заглежда! - Аааа, баби у къщата ми пе*ераси нема а водиш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6008 #6842 Отговорено 6 Ноември - Мистър Тръмп - китайците кацнаха на луната! - Голяма работа, и ние бяхме там. - Да ама руснаците им доставят боя и я боядисват в червено. - Ми, като не могат да стигнат реалната червена планета, нека се трудят. Ние с моят приятел Илон, ще я навестим по-късно. - Но какво ще стане с луната. - Нека довършат. После отивате там и изписвате 1 голяяямо Coca Cola. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #6843 Отговорено 7 Ноември Мъжът е най-капризното дете! Докато го успокояваш, може и да забременееш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #6844 Отговорено 8 Ноември Най-новото социологическо проучване на общественото мнение показва, че 3/4 от българското население се чувства щастливо. Останалите НЕ пият! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 603 #6845 Отговорено 8 Ноември - На какво мирише така кофти от другата стая? - Роза. - Да не е увéхнала? - Не. Преоблича се. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6008 #6846 Отговорено 8 Ноември 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6008 #6847 Отговорено 9 Ноември 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 603 #6848 Отговорено 13 Ноември - Бонд, Джеймс Бонд... - Праз, голям праз... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 344 #6849 Отговорено 13 Ноември Вещи рибари твърдят, че ако овъргаляш златната рибка в брашно, изпълнявала доста по-вече от три желания. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 344 #6850 Отговорено 13 Ноември 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 603 #6851 Отговорено петък в 16:08 От зоопарка избягала пума. Търсят я, не и не, няма я. Накрая от едно софийско село, се обажда някаква баба и казва: - Пумата е на върха на черешата в двора ми... Пристига специалист, с пушка и едно дребно, мъничко куче на име Топчо. - Бабо, ето ти пушката, ще се кача на черешата и ще я раздрусам. Пумата ще падне, Топчо ще я захапе за топките (обучен е за това) и ще я завлече обратно в зоопарка. - А тогава пушката за какво ми е? - попитала бабата. - Стреляй в Топчо, ако аз падна от черешата... 😂😂😂 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6008 #6852 Отговорено петък в 23:24 Режисьор към млада, руса, секси, начинаеща звезда: - И ако правиш всичко както трябва, може да се сдобием с "Оскар"! - А, ако е момиче как ще я кръстим? 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1837 #6853 Отговорено преди 7 часа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове