gradinarq 0 #1 Публикувано 2 Ноември, 2020 (Редактирано) Здравейте! Обмислям покупка на CR-V 3, дори днес ходих да гледам едно и доста ми хареса. Проблемът е, че прословутите подлакътници в средата на предните седалки са наистина ужасни. Хем са тесни, хем са по-нависоко от например един голям подлакътник, както е при 4-та генерация. Та въпросът ми е дали някой от вас се е опитвал да сложи голям единичен подлакътник в средата, който да замени отделните за всяка седалка? Това би било перфектният вариант, ако е възможно да се направи. Опитах се да потърся в интернет разни клипчета, но не намерих за момента. Благодаря предварително! Редактирано 2 Ноември, 2020 от gradinarq Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zograffa 181 #2 Отговорено 2 Ноември, 2020 Вярно са тъпо измислени,ама те япончетата колко ръчички имат.На фейслифта са заменени с по-широки.Иначе това за един общ е добра идея. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Speedking 3 #3 Отговорено 2 Ноември, 2020 Мен най-много ме дразни, че не могат да се регулират. Аз карам по-легнал и тогава предния край на подлакътника се вдига много и почва повече да ми пречи.Изпратено от моят MI 8 Pro с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Julian Voinov 15 #4 Отговорено 2 Ноември, 2020 Да доста са неудобни! Мислех да взема от фейса че са по широки но като гледах на далжина са еднакви и май няма смисъл! Изпратено от моят Mi 9T Pro с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AzSum 185 #5 Отговорено 3 Ноември, 2020 Моя (4та ген) освен,че е един и под него освен портове (USB,HDMI) има приличен контейнер да събираш разни неща. По-интересното е че може да се регулира в хоризонтална посока.Има 2 степени.За хора с по-дълги ръце или по-къси ръце.Така, че ако може да се нагоди към 3та ген бих те посъветвал да потърсиш такъв от 4та. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Julian Voinov 15 #6 Отговорено 3 Ноември, 2020 Не бях се замислял Изпратено от моят Mi 9T Pro с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gradinarq 0 #7 Отговорено 15 Декември, 2020 Колеги, от няколко дни вече и аз се оборудвах с едно CR-V 3. Със сигурност в следващите седмици ще се опитам да разбера какъв е вариантът за по-удобни подлакътници и ще споделя какво се е получило! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 476 #8 Отговорено 15 Декември, 2020 Явно японската жилка си е изиграла ролята. Аз съм 1.60 висок и са ми супер удобни. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
inspektora 401 #9 Отговорено 16 Декември, 2020 И аз отначало бях скептичен, но с времето се оказа, че са ми удобни подлакътниците. Аз съм среден ръст - 178 см. Ако си свикнал да държиш ръката на скоростния лост, по-нисък би бил по-удобен, но за волана тези са добре. Освен това може да си протегнеш ръката настрани и да я подпреш на пътническия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MartGrig 0 #10 Отговорено 23 Март, 2022 Момчета какво стана измислих те го? Има ли смисъл от фейслифта да се слага или същата работа? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
note 401 #11 Отговорено 23 Март, 2022 Не са чак толкова неудобни, но аз шофирам изправен и с двете ръце на волана. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Петър Киров 9 #12 Отговорено 2 Август, 2023 Имах двойка CR-V с широк подлакътник и ми беше страшно удобен. Сега тази пръчка, където стърчи.... Никой ли не е открил някакъв заместител? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Doomex 1 #13 Отговорено 2 Август, 2023 https://ali-avto.com/Категории/интериор/подлакътници/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Петър Киров 9 #14 Отговорено 2 Август, 2023 (Редактирано) Благодаря! Гледах доста такива из интернет, но имаш ли наблюдение върху конкретен модел, който примерно да се монтира на мястото на тясния и по същия начин да пада и да се вдига? Редактирано 3 Август, 2023 от Honda_Z Моля, не цитирайте цяло предходно мнение! По презумпция се предполага, че отговаряте на него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Doomex 1 #15 Отговорено 3 Август, 2023 (Редактирано) конкретни нямам , и аз съм на етап обмисляне на идеята Редактирано 3 Август, 2023 от Honda_Z Моля, не цитирайте цяло предходно мнение! По презумпция се предполага, че отговаряте на него. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове