Косев 0 #1 Публикувано 12 Април, 2019 Здравейте Колеги Гледам постоянно клпове как тези Хонди вървят с 230км. а моята изключва на 207 км. 1.5 182 ps automatic Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
peyton22 40 #2 Отговорено 12 Април, 2019 212 съм вдигал с 1.0 129 коня версията. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7503 #3 Отговорено 12 Април, 2019 На клиповете да не са с ръчни кутии? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Косев 0 #4 Отговорено 12 Април, 2019 Дори и с ръчни скорости да са, това е доста голяма разлика, 23 км. А при мен на 207км. и около 4500-4700 оборота на 7 скорост изключва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DanielDenev 35 #5 Отговорено 12 Април, 2019 Може да е ограничена на 207км/ч. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Косев 0 #6 Отговорено 12 Април, 2019 Някои кара ли модела като моя, автоматик да сподели при него как Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #7 Отговорено 13 Април, 2019 (Редактирано) Като казваш „изключва“ имаш предвид спира да ускорява и само поддържа скоростта? Какво става акоръчно върнеш на по-ниска предавка? Редактирано 13 Април, 2019 от Pavel_Pavlov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 1023 #8 Отговорено 13 Април, 2019 Скоростта заводски е ограничена на 207км/ч, достигнеш ли я екуто спира достъпа на бензин, може да се отключи, но не е препоръчително за cvt кутии, а може и да ти падне гаранцията. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7503 #9 Отговорено 13 Април, 2019 С вариатора и въртящият момент на мотора е малко по-нисък. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Косев 0 #10 Отговорено 15 Април, 2019 Дразнещо е да гледаш,че колата може повече от тези 207км. Ще и бръкна в мозъка ни слег гаранцията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7503 #11 Отговорено 3 Май, 2019 Вчера даваха за 1 герой по южната дъга на София. https://fakti.bg/bulgaria/378255-shofyor-se-fuka-s-214-km-ch-ot-okolovrastnoto-ne-mogat-da-go-nakajat?utm_source=mobilebg&utm_medium=link&utm_campaign=firstpage Явно и той е пробвал колко може. Ясно е от снимката (и видеото по БТВ) че колата е Сивик 10, но кой мотор и кутия ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zhivk0 0 #12 Отговорено 7 Май, 2019 Аз съм с 1.5 ръчна скоростна и съм стигал до 220 но навлизах в града и не можах да продължа 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 1023 #13 Отговорено 7 Май, 2019 Първо си с ръчна и второ си в България, какви 220! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DanielDenev 35 #14 Отговорено 7 Май, 2019 Колата лети ей 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7503 #15 Отговорено 7 Май, 2019 При теб, по безлимитните аутобани, може, но тук е леко наказателно. Иначе си може, но ... От друга страна, ако човека не я пробва, как ще знае дали може. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DanielDenev 35 #16 Отговорено 7 Май, 2019 За тези които "Кефа цена няма" проблеми няма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vespa 338 #17 Отговорено 7 Май, 2019 Ограничителя е електронен и може да се направи всяка съвременна кола, както при ограничителя на оборотите. Ако е за кефа ела да ти сложа парашута на гърба, скоростта е по голяма и даже и беля да стане няма да усетиш нищо защото дупето в тоз момент се намира в безтегловност. Тръпката според мен е по голяма на път с много завои, не по права магистрала. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jijane 495 #18 Отговорено 8 Май, 2019 Ще замоля тези, които си пробват варелите колко вдигат по републиканската пътна мрежа, да казват кога и къде си правят изпитанията, та да избягвам зоната на теста. 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan_koloff 52 #19 Отговорено 5 Март, 2020 На 12.04.2019 г. at 3:32, Косев написа: Здравейте Колеги Гледам постоянно клпове как тези Хонди вървят с 230км. а моята изключва на 207 км. 1.5 182 ps automatic По темата, аз съм с подобен двигател L15BY и питах на едно място, може да се отключи но ще падне гаранцията в БТ ако прегледат .log- файла. Моята е ограничена на 207км/ч, като мине гаранционния период ще я отключа, просто да е отключена, без никакви други намеси по software. Този Civic 1.5T с CVT ще вдига до 238км/ч, но не е добре за CVT-то, да се има в предвид! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7503 #20 Отговорено 5 Март, 2020 Харвито не е за такава скорост. Сивика по може да я понесе и тя не е проблем за CVT-то. Когато е с такава кутия въртящият момент на мотора е леко "спънат", но не заради макс. скорост, а заради резките потегляния и смени на предавките. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan_koloff 52 #21 Отговорено 5 Март, 2020 Защо да не може да я понесе? Колата седи стабилно на пътя и има подобни параметри като Civic-а... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7503 #22 Отговорено 5 Март, 2020 Грешно се изразих. Дори и да я понесе, хората в нея едва ли ще се чувстват комфортно и безопасно. Ти колко често и колко продължително си карал Харвито си с 200? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan_koloff 52 #23 Отговорено 5 Март, 2020 Не съм засичал дължина около 5 километра (само за тест), седи стабилно, усещането не е неприятно. Както и да е такива скорости, като цяло не са препоръчителни и са много опасни! Но самата мисъл, че колата ти е заключена и ограничена дразни. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iso_eu 28 #24 Отговорено 27 Септември, 2020 (Редактирано) Колата е заключена за да не се строши както двигателя така и кутията, а не на последно место са изчислени и спирачките и цялото окачване.... Кое му е дразнещото? 😀 Ако искаш има R type версия. ПП Онзи ден щях да изхвърча със 100 км от Уникалната магистрала Пловдив - Бургас, егаси лунния пейзаж.... Редактирано 27 Септември, 2020 от iso_eu 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ваня Петкова 1 #25 Отговорено 10 Април, 2022 С моя мъж също караме тъкъв модел на Хонда( внос от Канада) и има ограничител на 200км. Усеща се,че може да вдигне по-висока скорост,но турбината изключва и нито километър повече. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове