Teogop 2 #1 Posted November 28, 2018 (edited) Здравейте колеги! Днес направих оглед на един Акорд преди фейслифта (от 2004 г.) и като цяло автомобила беше доста запазен. Това което ме притесни е, че чух лек шум в скоростната кутия при работа на автомобила на място (не беше загрял). Собственика ми спомена, че е ходил на сервиз и майстора му е казал, че проблема е в някакъв лагер в скоростната кутия, но няма проблем да се кара така и състоянието и е перфектно. Прочетох доста и никъде не открих информация за подобен проблем. Както видях, че беше написал някой: "Няма да намериш информация, защото са здрави и хората си ги карат". Вашето мнение какво е, има ли повод за притеснение? Автомобила е внос от Швейцария и от това, което видях е пазен и обслужван редовно и от сегашния собственик. (Пропуснах да добавя, че Акорда е бензин). Edited November 28, 2018 by Teogop Share this post Link to post Share on other sites
Pavel_Pavlov 1013 #2 Posted November 28, 2018 (edited) Честно да ти кажа, аз бих го пропуснал този автомобил освен ако цената е много добра. Кутиите са много здрави и надеждни, ако се обслужват навременно и с правилното масло. Ако не са обслужвани, както всяко нещо, нямаш гаранция, че нещата са в ред. А кутията според мен е едно от нещата, с които не трябва да се прави компромис. Edited November 28, 2018 by Pavel_Pavlov Share this post Link to post Share on other sites
MZERO 10 #3 Posted November 28, 2018 Едва ли някой ще те посъветва да си купиш кола с шум в автоматичната скоростна кутия без значение какво бил казал някой си майстор. 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
jijane 372 #4 Posted November 28, 2018 Шума е от лагера на задния капак на скоростната кутия най-вероятно. Превърта лагера в леглото и не е фатално. Може да се кара десетки хиляди без проблем, иначе капака с лагера е около 400 лева и колкото вземат за смяна. За проблема има доста инфо при руснаците. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Teogop 2 #5 Posted November 28, 2018 23 minutes ago, jijane said: Шума е от лагера на задния капак на скоростната кутия най-вероятно. Превърта лагера в леглото и не е фатално. Може да се кара десетки хиляди без проблем, иначе капака с лагера е около 400 лева и колкото вземат за смяна. За проблема има доста инфо при руснаците. Точно това каза и продавача. Благодаря за информацията и ще се замисля наистина. Имаш ли повече информация по въпроса - от ненавременно обслужване ли се получава или от нещо друго? Share this post Link to post Share on other sites
crown_bg 445 #6 Posted November 28, 2018 преди 40 минути, jijane написа: ... иначе капака с лагера е около 400 лева и колкото вземат за смяна. За проблема има доста инфо при руснаците. Може ли снимка на лагера и капака (местоположението им)? Например от сервизния наръчник? Share this post Link to post Share on other sites
jijane 372 #7 Posted November 28, 2018 (edited) Само едно доуточнение относно шума от лагера на капака. Има го само на Р и N позиция на скоростния лост, на D почти изчезва. Тогава е лагера на капака, ако го има и на D тогава е нещо друго. Проблема си е конструктивен, лагер набит на алуминиев капак. Снимка евентуално събота, че не е при мен стария капак. Иначе капака се вижда като навиете пълен ляв и погледнете зад предна лява гума. Заради капака аз успях да сваля 1500 лв от цената на колата, която купих миналата година. Edited November 28, 2018 by jijane 1 Share this post Link to post Share on other sites
crown_bg 445 #8 Posted November 29, 2018 Утре ако имам време ще погледна в наръчника. Share this post Link to post Share on other sites
Teogop 2 #9 Posted November 29, 2018 9 hours ago, jijane said: Само едно доуточнение относно шума от лагера на капака. Има го само на Р и N позиция на скоростния лост, на D почти изчезва. Тогава е лагера на капака, ако го има и на D тогава е нещо друго. Проблема си е конструктивен, лагер набит на алуминиев капак. Снимка евентуално събота, че не е при мен стария капак. Иначе капака се вижда като навиете пълен ляв и погледнете зад предна лява гума. Заради капака аз успях да сваля 1500 лв от цената на колата, която купих миналата година. Да, надвихме пълен ляв и ми показа капака на скоростната кутия. Колкото до това дали се чува на P и N не мога да кажа. Share this post Link to post Share on other sites
crown_bg 445 #10 Posted November 29, 2018 Това ли е лагера? Share this post Link to post Share on other sites
jijane 372 #11 Posted November 29, 2018 Този трябва да е, то друг няма там. Share this post Link to post Share on other sites
Teogop 2 #12 Posted November 29, 2018 Какви биха били последиците от пълното му прецакване? Share this post Link to post Share on other sites
crown_bg 445 #13 Posted November 29, 2018 Ако проблема е само в този лагер, си струва да се спазариш. Купуваш си лагера и го сменяш в някой удобен момент, заедно с други планирани манипулации по колата. Взимаш и гарнитурата за капака, едва ли ще минеш 120-140лв. лагер с гарнитура, ти ще свалиш повече, понеже не знаеш работата колко ще ти струва. Със сигурност ще се точи маслото, значи е добре да го направиш със смяната на маслото на скоростите. Не те агитирам, просто споделям мнение с идея. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Teogop 2 #14 Posted November 29, 2018 Благодаря за мненията до момента, информацията наистина ми беше полезна. Share this post Link to post Share on other sites
jijane 372 #15 Posted November 30, 2018 Проблема няма да се реши със смяната на лагера, защото проблема е в капака. 1 Share this post Link to post Share on other sites
pantany 44 #16 Posted November 30, 2018 (edited) https://youtu.be/kq-Dl1UIsZY в този клип е описана цялата работа за подмяната на този капак. Има още два клипа с работа по този автомобил. Като цяло страницата е доволна. Edited November 30, 2018 by pantany 1 Share this post Link to post Share on other sites
crown_bg 445 #17 Posted November 30, 2018 Преди 3 часа, jijane написа: Проблема няма да се реши със смяната на лагера, защото проблема е в капака. На долния клип (от колегата @pantany се вижда как преместват всичко от стария капак, освен лагера) какво точно му е на капака не разбрах, ако някой знае? Нов капак и лагер, който е в капака, нова гарнитура, и преместване на каквото е останало за преместване от стария към новия капак. Share this post Link to post Share on other sites
jijane 372 #18 Posted November 30, 2018 Лагера превърта в капака, това е проблема. Новия капак си идва с лагера набит в капака. Прехвърлят се 2 тръбички за маслото и двете водещи втулки, това е. Share this post Link to post Share on other sites
crown_bg 445 #19 Posted November 30, 2018 (edited) Т.е. лагера се върти целият, а не само вътрешната част, и новият ще превърта също? Edited November 30, 2018 by crown_bg Share this post Link to post Share on other sites
jijane 372 #20 Posted November 30, 2018 Точно така. Или нов капак, или старият трябва да се ремонтира. Share this post Link to post Share on other sites
crown_bg 445 #21 Posted November 30, 2018 (edited) С нов капак и гарнитура се отива наистина на 400лв. без труд. Но другия вариант с ремонта на капака не си струва. Edited November 30, 2018 by crown_bg Share this post Link to post Share on other sites
jijane 372 #22 Posted December 1, 2018 (edited) Малко информация относно капака на скоростите, както бях обещал. Стария капак: Вижда се че лагера не е на равно с алуминиевото легло, но пък това не би трябвало да е проблем. Тук се вижда проблема: Защо превърта не знам. Лагера си е перфектен, нито е блокирал нито нищо. Може би нещо са оставили лагера по-освободен при обработката на леглото? Ако на някой му трябват размерите на лагера(мръсен е, защото го изпуснах и обра прахоляците по пода). Снимка на новия(подобрен уж) капак: Новият капак е с различна отливка, лагера вече е плътно набит в леглото. Като цяло обаче, отливката е доста по-зле от на оригиналния капак. Много ясно си личи оптимизацията при леенето на алуминия. Само една снимка намерих на капака, но ясно си спомням, че даже си мислихме, че е пукнат капака на едно-две места. Смяната си е заигравка, особено ако се минава по оптимизирания метод без сваляне на моста. Точи се само количеството масло, което се точи и при опресняване(около 3 литра) и след като се махне капака няма допълнителни течове, независимо, че кутията и мотора са наклонени на една страна. Това е на две, на три, ако някои реши да се бори сам със смяната на капака, да свирка, ще помагам с каквото мога. ПП:номерата на чарковете: - капак - 21240-RCV-010 - гарнитура - 21812-PRP-030 Edited December 1, 2018 by jijane 1 4 Share this post Link to post Share on other sites
Angelov_88 32 #23 Posted July 14, 2019 Здравейте колеги, Имам същият проблем но на Акорд 8 2,4 2008г автомат, предполагам че скоростите са същите или сходни със тези на 7-ма, знаете ли дали капакът е същия и дали при 8-ма има същия проблем? Благодаря предварително Поздрави Share this post Link to post Share on other sites
Svetoslav 2 #24 Posted January 24 На Хонда црв 3 2007 бензин автомат дали е по същия начин при мен се чува шум като от лагер само на P и на N прикачвам клипче, ако някои си има на идея ако може да сподели 20230123_224420.mp4 Share this post Link to post Share on other sites