ivan047 3 #1 Публикувано 7 Февруари, 2018 Пичове кажете какъв препарат да използвам за кожения салон как се третира и на какъв период от време, благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogi28b 458 #2 Отговорено 12 Февруари, 2018 На 3М ползвам Leather and Vinyl Restorer, супер е, веднъж месечно минавам. 1/2 литър е, но с 2-3 напръсквания минавам цялата седалка. Мисля, че за 20-на лв на година си заслужава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Voyager 26 #3 Отговорено 27 Февруари, 2018 Sano за кожа. Десет години го ползвам и съм много доволен. Продава се по големите супермаркети на цена около 10 лева. С него мажа всичко кожено. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #4 Отговорено 27 Февруари, 2018 @ogi28b кожата лъскава ли седи или леко матирала след минаването с препарата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5 Отговорено 27 Февруари, 2018 Принципно при третиране с мазилото се матира, но после нали трябва да се забърше, след което пак лъсва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #6 Отговорено 27 Февруари, 2018 Преди 1 час, atoma написа: @ogi28b кожата лъскава ли седи или леко матирала след минаването с препарата? Поне при мен, става лъскава и цвета по-наситен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h5rov 292 #7 Отговорено 27 Февруари, 2018 На 2/12/2018 at 21:49, ogi28b написа: На 3М ползвам Leather and Vinyl Restorer, супер е, веднъж месечно минавам. 1/2 литър е, но с 2-3 напръсквания минавам цялата седалка. Мисля, че за 20-на лв на година си заслужава. Всички ли говорите за това? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogi28b 458 #8 Отговорено 27 Февруари, 2018 (Редактирано) По-скоро лъскава, отколкото матова. Не го бърша с нищо. Пръскам, минавам с гъбата да се овлажни навсякъде и го оставям така да си попива. То даже не попива, ами по-скоро го избърсваш леко-полеко с дрехите. Ще пробвам и САНО-то, само да свърши това. Някой пробвал ли е това: Редактирано 27 Февруари, 2018 от ogi28b Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #9 Отговорено 27 Февруари, 2018 Моето не е с пулверизация, а някакво кремообразно бяло мазило и се втрива в кожата, след което се забърсва. Марка не помня -трябва да проверя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emz 8 #10 Отговорено 20 Юли, 2018 За SONAX спрей някой може ли да даде мнение? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
deltaplast.kk 1 #11 Отговорено 20 Юли, 2018 Този сонакс на снимката не е спрей. Мляко е,и е много добро,кожата не пързаля от него и има приятен аромат. Не оставя петна. Малко скъпо,но си заслужава парите напълно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emz 8 #12 Отговорено 20 Юли, 2018 Преди 9 часа, deltaplast.kk написа: Този сонакс на снимката не е спрей. Мляко е,и е много добро,кожата не пързаля от него и има приятен аромат. Не оставя петна. Малко скъпо,но си заслужава парите напълно. По-качествен ли е от Turtle Wax Luxe Leather или Nigrin? Трябва ли първо да се почисти с нещо друго кожата или директно минавам с SONAX (или Turtle Wax Luxe Leather)? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hahy 39 #13 Отговорено 21 Юли, 2018 Аз го мажа моя стол със зелен търтъл, мазно - блажно, попива и лъщи. Дано поне да пази - не мога да кажа добро ли е, просто се мажеме .... и не мерише лошо поне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
deltaplast.kk 1 #14 Отговорено 22 Юли, 2018 Отняколко години съм с кожа, първо купих сонакса, после търтъла, но не ми хареса и си взех пак сонакс. Цапам дебело и размазвам с микрофибър. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emz 8 #15 Отговорено 22 Юли, 2018 В крайна сметка и аз взех SONAX-а (21 лв. от Metro). Вчера го и пробвах. Не мога да направя някаква разлика спрямо преди това, но дано поне съхрани кожата такава каквато е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogi28b 458 #16 Отговорено 25 Януари, 2020 Извинете, че повдигам толкова стара тема, но не е лоша, а нова за 1 мнение - няма смисъл да правя. Та имах едно шише Търтъл, днес го доизхабих за последно. Обаче не мисля, че бих го купил отново. Не беше скъп, 10-на лева беше, обаче не знам - от стоене ли, от какво - някак си след толкова време не е като хората. Да, маже там нещо, освежава, ама ароматът му е кофти. Май това с аромата стана лятото, като го беше напекла жегата и все едно се развали. Следващото ще си взема или Сано-то, за което стана въпрос по-горе, а може да пробвам и на Ма-Фра нещо. С млякото на 3-М нещо много ми се пързаля и не ме кефи, но поне пък вади чудесен аромат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vespa 311 #17 Отговорено 25 Януари, 2020 Ето тук е точния отговор, аз го ползвам от 14г. На 20.07.2018 г. at 13:40, deltaplast.kk написа: Този сонакс на снимката не е спрей. Мляко е,и е много добро,кожата не пързаля от него и има приятен аромат. Не оставя петна. Малко скъпо,но си заслужава парите напълно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове