Prodi 27 #1 Публикувано 15 Декември, 2017 Здравейте , да споделя моя опит може да е полезен за някой . Колата я взех с навигация която беше подарък от Бултрако , която ме дразни от първия ден, защото беше с windows . Накрая реших да я сменя . Прочетох тук там и реших да поръчам от алиекспрес ето това https://www.aliexpress.com/item/Android-7-1-1-Two-2-Din-7-Inch-Car-DVD-Player-For-Honda-CRV-CR/32821603703.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.5cbjZx. Разбрахме се с китайчето да я прати от Германия за да няма мита и ддс . Днес я получих всичко е точно , няма никакви такси дойде с UPS , само се подписах и я взех . Наистина работи врътката с изпращане от Европа , цялата доставка отне около месец. Другата седмица ще я монтирам и ще кажа как се държи . 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prodi 27 #2 Отговорено 20 Декември, 2017 Монтирах навигацията . Всичко тръгна без проблем , единствено копчетата за управление на телефона от волана не работят .Другите за управлението на музиката си тръгнаха по кан буса нищо не съм настройвал. Като цяло съм доволен , работи без лаг , качеството на звука е добро . Мисля че за парите си е идеална. Остана ми само да пробвам 3G нета , но не ми остава време да взема донгълче . 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jaccomo 96 #3 Отговорено 22 Декември, 2017 Супер е, дано да си бачка безпроблемно, че моята даде доста бъгове. Задните колони пръщят от време на време, тъч-а се прецака на 2 места, Радиото не е особено силно още изначалем. Сега съм поръчал нпв тъч и да видиме какво ще стане. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #4 Отговорено 22 Декември, 2017 Защо не пробваш с нета от телефона, пускаш си един хотспот и гледаш кво става Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jaccomo 96 #5 Отговорено 22 Декември, 2017 Аз така го ползвам нета. Тази има слот за сим карта ли? Ако има аз веднага бих и взел карта с нет, стига да си бачка нормално. Споделянет някой път е досадно, особено когато се наложи за 2 часа да сляза 5 пъти от колата и телефона всеки път спира споделянето. Иначе бачка безпроблемно и не дава ядове. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prodi 27 #6 Отговорено 23 Декември, 2017 През телефона бачка , има отделна антенка за вифи картата и лови много добре, аз съм на 4 тия етаж долу пред блока се връзва с домашната мрежа . Вчера и сложих 3г донгълче на м тел и тръгна от раз . Радиото учудващо има много добър сигнал , със старата като си ходех към Калофер члед чукурллийския баир хващаше само бнр , тая си лови всичко . Общо взето всичко работи ,единствено бутоните за телефона не работят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prodi 27 #7 Отговорено 23 Декември, 2017 Не мога да редактирам . Забравих само да каже че и обд то работи , сложих адаптерчето в ибд буксата и се свърза. Друго най няма , Като навърти малко стаж ще кажа дали има някакви хардуерни проблеми . 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #8 Отговорено 26 Декември, 2017 Колега, как оригиналната навигация е била на Windows? Аз съм със стандартния 7" таблет, но той си е с андроид и си инсталирах Google Maps. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prodi 27 #9 Отговорено 26 Декември, 2017 (Редактирано) Мистерията се крие в думичката "подарък" от Бултрако Когато подписвах договора ми казаха подарък навигацията от нас . Е не съм предполагал, че не е оригиналната , оказа се най евтиното възможно нещо , което са намерили в страната на изгряващото слънце Редактирано 26 Декември, 2017 от Prodi 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AzSum 184 #10 Отговорено 13 Май, 2019 Здравейте, някой скоро да е монтирал навигация за 4 ген. и да препоръча нещо качествено? Линк? С пожелания за лека седмица! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #11 Отговорено 16 Май, 2019 И аз се ослушвам още, но не бързам. Но ми се струва, че бих заложил на втора употреба навигация - оригинална. Да си сложа нещо, което реално ще ми ореже някои от функциите на колата ми се струва нелогично. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KRING 45 #12 Отговорено 22 Май, 2019 Преди половин година , моя позната си купи CR-V 2017 , от разпродажбата на тестови автомобили в Бултрако Пловдив.Около 200 км я карах като ми беше интересно да сравня работата на фабричната уж навигация на хондата с Гугъл мапс (двете една до друга ). Гугъла работеше много по-добре , като по пътя Белово-Юндола фабричната навигация постоянно показваше , че се движим на около 20-30 метра встрани от пътя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ortim2 0 #13 Отговорено 4 Юни, 2019 На 26.12.2017 г. at 13:07, Prodi написа: Мистерията се крие в думичката "подарък" от Бултрако Когато подписвах договора ми казаха подарък навигацията от нас . Е не съм предполагал, че не е оригиналната , оказа се най евтиното възможно нещо , което са намерили в страната на изгряващото слънце Е това е гаден подарък, относно китайските навигации от Али, никога не бих си взел, идея си нямаш кога нещо ще спре да работи просто. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Daniel.at 2 #14 Отговорено 7 Юни, 2019 Здравейте продавам оригинална навигация за ЦРВ 2015г.Купих я за моя сивик, но в последствие се отказах защото е за ЦРВ... сивика няма усилвател и се чува много тихо. Ако някой има интерес да пише. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emilkolev 0 #15 Отговорено 28 Декември, 2019 On 6/7/2019 at 4:19 PM, Daniel.at said: Здравейте продавам оригинална навигация за ЦРВ 2015г.Купих я за моя сивик, но в последствие се отказах защото е за ЦРВ... сивика няма усилвател и се чува много тихо. Ако някой има интерес да пише. Колега за 2014 та мисля че ще стане нали? ако става колко и търсищ 0885 030006 емил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Daniel.at 2 #16 Отговорено 2 Януари, 2020 (Редактирано) 👍 Редактирано 2 Януари, 2020 от Daniel.at Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Daniel.at 2 #17 Отговорено 2 Януари, 2020 On 12/28/2019 at 7:53 PM, emilkolev said: Колега за 2014 та мисля че ще стане нали? ако става колко и търсищ 0885 030006 емил Не съм сигурен! Провери някъде където разбират, а цената е 250лв Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tenev 27 #18 Отговорено 26 Януари, 2020 Да съживим темата малко. Някой успял ли е да смени оригиналната навигация на CR-V 2.4 2012-2016 с такава от европейско или китайска. Аз пробвах две китайски вече.И двете свириха много по-добре от оригиналната (което ме учуди) , но камерата на заден ход не завиваше линиите. И не успях да ги вържа с горния дисплей. Сложих от европейско и всичко работи без горния дисплей.Не мога да махна също забраната за приложения.Пробвах с даунгрейд, но явно не намирам точната версия за моята. Някой пробвал ли се е да реши някой от тези проблеми.И ако има идея от къде да сваля описанието на пиновете на навигацията ще е добре да сподели. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AzSum 184 #19 Отговорено 27 Януари, 2020 А пробвал ли си да направиш screen mirroring между телефона си и дисплея? Т.е. да ги сдвоиш и да си използваш примерно google maps от тел за навигация? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tenev 27 #20 Отговорено 27 Януари, 2020 Да пробвал съм,но не се получава.Екрана става черен и след 15-20 сек казва че не могат да се вържат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AzSum 184 #21 Отговорено 28 Януари, 2020 Гледах клипове в ютуб как става.Би трябвало да може, а не знам дали и чрез HDMI не може да стане.Мисля имаш такъв порт. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tenev 27 #22 Отговорено 28 Януари, 2020 И аз гледах клипове но не става с USB. Пробвах и с HDMI кабел. Не стана пак,но не знам колко беше читав кабела. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_m 271 #23 Отговорено 29 Януари, 2020 Когато 2015 година излезе фейслифта на ЦРВ 4, направих тестдрайв и едно от нещата, които ми харесаха беше новата мултимедия с навигация! Веднага се заинтересовах дали е възможно на моето ЦРВ 4 от 2013 година да сложа една по-модерна Андроид мултимедия! Оказа се, че има някакви различия и няма да стане на моята кола! Изрично са го казали от Хонда на обучението на дилърите им в Европа. Аз предполагам, че основната букса е същата и ще просвири, но вероятно комуникациите с горния дисплей са различни и за това няма пълна съвместимост. Ако някой има възможност, да провери дали горния дисплей е различен при фейслифта /по парт номера/! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tenev 27 #24 Отговорено 31 Януари, 2020 Преди време някой беше писал в тема тук,дали може да се излъже навигацията, че ръчната е натисната и да не спира видеото по време на движение. Утре мисля да се боря с това и ако някой е успял да сподели опит.Сигнала май идва по кан шината и ако е така ще е сложно според мен,но нищо не пречи да се пробва.Ще пробвам и след смяна на канадска навигация с европейска да вържа горния дисплей с навигацията. Така че ако някой е пробвал или проучил нещо по въпроса да дава идеи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tenev 27 #25 Отговорено 25 Февруари, 2020 Вече мога гледам клипчета в движение без да се хаква навигацията. Елементарно се оказа. Сега остава другата част от задачката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AzSum 184 #26 Отговорено 26 Февруари, 2020 Опитай да проучиш дали си пасват буксите при смяната на канадска с европейска,понеже си спомням че имаше някаква разлика. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kaio 8 #27 Отговорено 27 Февруари, 2020 На 25.02.2020 г. at 19:13, tenev написа: Вече мога гледам клипчета в движение без да се хаква навигацията. Елементарно се оказа. Сега остава другата част от задачката Здравей Дай малко инфо. Как го направи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tenev 27 #28 Отговорено 28 Февруари, 2020 На 26.02.2020 г. at 8:56, AzSum написа: Опитай да проучиш дали си пасват буксите при смяната на канадска с европейска,понеже си спомням че имаше някаква разлика. За буксите съм писал подробно в някоя от темите тук.Накратко,буксите съвпадат без една.Всичко работи.Навигация, радио,показания на борд компютър.Не работи микрофона на блутута и не се показва кое е радиото на малкия горен дисплей.Най-кофти е и че не може да се свери часовника на горния дисплей.При мен се сверява само от оригиналната навигация.Микрофон външен не е проблем да се включи, но още не мога да се преборя с показанията на горния дисплей. На 27.02.2020 г. at 13:06, Kaio написа: Здравей Дай малко инфо. Как го направи? Аз смених моята навигация с европейска.Оригиналната нямаше плейване на клипове. Дали да плейва клипове в движение се управлява от ръчната.Ако е натисната,дори и на скорост да е колата няма проблем да плейва.Когато е натисната сигнала е 0 волта.Когато е пусната е 1 волт.Управлението става от едни кабел който е на 20 пиновия конектор на навигацията. Води се пин 11 и в повечето случаи е син. Режете синьото кабелче и тази част която е от към навигацията го връзвате като маса на корпуса на навигацията.Идеята е да симулира 0 волта.Изолирате другата част да не дава на късо и гледате клипове в движение. Ако остане време ще сложа снимка как съм го направил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fissikela 14 #29 Отговорено 25 Август, 2022 (Редактирано) Презареждане на темата Колеги, карам 2014 ЦРВ Европейско 2.0. Възможна ли е инсталацията на нави от фейсова с Андроид на моята която е с MID дисплей.? Ако не, дайте най-добрата алтернатива с андроид. Това нещо дали ще стане? Редактирано 25 Август, 2022 от Fissikela Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AzSum 184 #30 Отговорено 26 Август, 2022 Аз съм с оригиналната фейслифтова навигация. Честно казано дори и да успееш да си я сложиш няма да ти донесе добавена стойност. Единствено използвам навигацията ,която е GARMIN и макар да е ъпдейтната често ме подвежда. Мултимедията е заключена и няма как да инсталираш някое приложение по твое желание. Опитай да проучиш афтърмаркет пазара. Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fissikela 14 #31 Отговорено 26 Август, 2022 Ясно колега, благодаря много за съвета. Ще търся нещо което най-близо до оригиналната, като вид, че не искам излишни изгъзици. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AzSum 184 #32 Отговорено 10 Февруари, 2023 Днес ъпдейтнах картите на фабричната Garmin navi за 2023 . Цената беше 22,32 евра. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 470 #33 Отговорено 10 Февруари, 2023 Браво, супер цена! Аз по принцип винаги съм имал гармин и си я харесвам. От 15 години ползвам гармин и нищо не се е променило, изглежда си по същия начин И иначе и аз успях да ъпдейтна вчера до 2023, но безплатно. Четох, че след три/пет годишната поддръжка имаш право на един безплатен ъпдейт и се пробвах. Явно предния собственик не се е възползвал. След година две ще трябва да плащам, но 20-30-50 евро нищо не са. Ако е към 100 вече бих се замислил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AzSum 184 #34 Отговорено 13 Февруари, 2023 Не знам дали е от ъпдейта, но веднъж след ъпдейта не можеше да ме позиционира на правилната улица. Сякаш GPS нямаше сигнал. После се оправи и не се е случвало. Инак аз не съм доволен от Гармин ,няколко пъти ме е подвеждала сериозно, но така или иначе я имам по-добре да е ъпдейтната. По-лошото е, че все още не мога да инсталирам нищо на мултимедията. Има уж разни хакове , но не работят на мултимедия с фабрична навигация. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове